- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Helló!
Lehet a töltőben ment valami tönkre. A Note töltője nem kompatibilis a kisebb Galaxy-k töltőjével.
Ez egy nagy teljesítményű töltő. A többihez gyengébbet adnak. Ezt nézte pont egy haverom, aki a Nokia N97-esét szerette volna tölteni vele egy délután. Szerencse hogy nem dugta rá. Ki is nyírhatta volna a telot vagy töltőt. -
winhelper
tag
Szerk: kéne egy olyan a marketbe, mint az hogy csoportosan lehet kitörölni a régen telepített programokat, és olyan kéne, hogy ugyanígy telepíteni is lehessen.
Mivel rengeteg romot kipróbáltam az elmúlt héten, épp ezen gondolkoztam én is.
A Titániumban nem látok fantáziát. Főleg ha teljesen különböző romokat rakok fel. -
kchris78
veterán
LRK-t írják. Én ezt használom KingDroid 7.0 formájában, de ha sima classic gyári ROM-ra vágysz akkor CleaNote v4, ez is LRK alap de szinte semmilyen módosítást/plusz designolást (a'la criskelo/csirke
rom) nem tartalmaz, csak CoreNote kernel megy pár apróság. Ha nem kellene nekem az S3 új TouchWiz-je akkor én is ezt használnám (ebben viszont szerintem a KingDroid a legjobb).
-
bruti01
őstag
azt mondtam! sírtam mint egy fürdős k*rva. hogy éénnnn most tértem át iphone-rol és én nem értem mi volt... a kies tönkretette de nagyon remélem nem én voltam. meg a multkor be kelett vinni szoftvereztetni mert állandóan fagyott meg magátol kikapcsolt. azóta ment a telefon tegnapig. és kezdő androidos vagyok de nagyon tetszik a telefon és nem tudom mit évő legyek! aztán mondták hogy semmi gond megcsinálják
mondjuk többet nem fogom buzilni az agyacskáját!
aggleány: köszönöm! én meg egy galaxy mini-vel spillerkedek!
-
Lilifee
tag
youtube-ot ritkán nézek, legjobb próba ha (van rá lehetőséged) letöltesz egy-két epizódot a walking dead második évadjából (én a nem hd-s verziót szedtem le) és azokba belenézel, nálam ocsmány volt nagyon...esetleg nem tudom ha youtube-on keresel rá a walking dead -re, akkor mondjuk a trailer olyan-e..
-
Baroc
tag
Mire ezt írtad, már nekem is javában ez ment rajta
Mai nap lesz a tesztje, egyelőre nagyon pöpec. Bár néha itt is eltelik 1-2 másodperc, amíg a lockscreen-re kerülök bekapcs után. Más problémám nincs
Tökéletesen működik az apponkénti dpi állítgatás, minden úgy néz ki, ahogy ki kell
-
-
KTTech
veterán
Az a szép ebben, hogy egy videónak a tartománya 16-235 érték közé kell esnie szabvány szerint, így a klasszikus black clipping (ami a samsungnál kb. 4-esnél következik be) nem is érintheti a videotartalmak megjelenítését - hacsak nincs elbaszva a lejátszó, és nem követi a szabványt...
-
tybsen
addikt
Igen, lpy van nekem is. Viszont úgy emlékszem, mintha gb alatt is előfordult volna egyszer, bár tényleg amióta ICS van, megszaporodtak ezek a jelenségek.
Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e valamilyen hivatalos samsung-vélemény ezzel kapcsolatban, mert ez nagyon nem normális dolog.
Szóval szerinted ICS illetve kernel csere megoldaná?
-
Soni84
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest