- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lefkosia
őstag
-
nggabi
félisten
válasz
Hofeher #11916 üzenetére
van vmi változás lrq-hoz képest?
ma kicserélték végre az adatkábelemet 1 hét után. a hibajelenség az volt h folyamatosan fel-le csatlakozott a teló a szgépre, így elég nehéz volt rá bármit is másolni. nekem 2 órám ment el vele mire rájöttem, hátha egyszer jól jön még vkinek.
-
teasenhate
csendes tag
válasz
Hofeher #11500 üzenetére
hát az az igazság, hogy nem vagyok mestere ezeknek, csak hobbiból csinálgatom.
pl amit most írtál az nekem nagyon új..
de
sikerult talalnom egy cwm zipet, feltettem, meg azóta rootoltam is
most csináltam azt a hydracoret, wipe stb, reboot..
de semmi változás O.o
(4.3)
esetleg ha vkinek szuksége van a cwm.zipre akkor az itt van:
[link](bocsánat, elnéztem, van változás, sikeres volt)
koszonom fujifilm1, és neked is az szándékot -
Amalgam
aktív tag
-
bruti01
őstag
válasz
Hofeher #8896 üzenetére
most futtatom az appot! kiváncsi vagyok! ma sajna lq3-alatt kelett nyomjak egy (gyári recoverybe) egy full wipét mert begajdult a gyári rom feltöse után! bár arrol megjavult!
fel akartam tolni a kk5-öt hogy tiszta telepitést csináljak de nem volt jó. betüre null-át irt utána meg a com.android.phone leált. de kb állandóan. ugyhogy full wipe volt most meg futtatom az app-ot hogy megnézzem a chip pontos állapotát!
és ezt irja ki:
'Congratulations. Test Passed.'
akkor most be fog halni a vadi új alaplapom? -
Reggie0
félisten
válasz
Hofeher #8823 üzenetére
Nekem a gyari frissiteshez (ICS-re), hasznalhato volt. Igaz nem valami gyors, es vagy 3Gb szabad teruletet kovetel hozza, pedig nem is hasznal annyit. Viszont ugye ha ezzel frissites es teglasodik akkor megmarad a gari, tehat a kevesbe batrak ezt hasznalhatjak nyugodtan. Viszont a telefon csatlakoztatasakor neha vacakol es nem veszi eszre vagy nem veszi eszre, hogy frissiteni kene.
-
lefkosia
őstag
válasz
Hofeher #8217 üzenetére
Ezt úgy kell felrakni hogy letöltöd, ráteszed az sd kártyádra majd telefon kikapcs, bekapcsoló gomb + home gombot benyomod, és recovery-ből meg install zip from sd re rámész kikeresed a cwm zip fájlt és install, előjön a cwm, majd install SU-busybox-Installer. Ezzel a módszerrel nem lesz háromszög, és a számláló is 0 marad.
-
Kapanyél
őstag
-
djapor96
senior tag
válasz
Hofeher #6684 üzenetére
Vírusírtot én nem használok.... még nem hallottam senkit az elmúlt 2 évben (amióta androidom van), hogy vírust kapott volna.... ha meg mégis, akkor full wipe és 1 óra alatt újrahúzom az egésszet.... De győzzetek meg, hogy rossz az elméletem...
1 böngésző nem jó
Nálam:
Opera Mini Next, ha spórolni akarok a mobilinternettel, de nincs benne flasplayer
Sock böngésző, ha flash kell
Nekem a céges honlap meg csak Chromon jön be hibátlanul....Ott van még az ICS browser (nem tudom mi a különbség a stocktól), meg fennt van az Opera mobile, hátha alapon...
-
nggabi
félisten
válasz
Hofeher #5681 üzenetére
spica után tényleg az
ics van rajta? mert ha nem akkor frissítsd...
láttam gyári akksit itt hardveraprón, de sztem nem fog majd kelleni. 1 napot elmegy simán...
az opcionális magyarul azt jelenti h ha fizetsz akkor van benne
amiket itt árulnak noteokat azokban nincs nfc... sokan azt se tudják h mi az...
bőrtokot passzolom, van egy fekete felpattintósom eladó ha érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest