-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
donketya #18314 üzenetére
Na egen... leírhattam volna. Az előtte levő hsz-emben megállapítottam, hogy az egyetlen baj az ezekkel a készülékekkel, hgoy alultervezték az akksijukat. A gyári akksi egy ....
Konkrétan ezt úgy sikerült elérni, hogy vettem egy utángyártott 5000mAh-ás akkumulátort.
Elvileg arra vettem, hogy a fényképezőhöz kötve is tudjam használni a Note-ot, mert usb kapcsolatban a fényképezővel még jobban merül. Mióta a JB frissítést feltettem, a gyári akksival alig lehet használni a telo-t. Állandóan azt nézni, mikor merül le. Ilyen nagy akksival elég jól el lehet vele lenni. -
hito
nagyúr
válasz
donketya #16387 üzenetére
Na tegnap óta tesztelem a romot. Néhány észrevétel:
- antutu szerint elég lomha, 7100pont az eredmény, minitab romnál 8500 fölött
- videólejátszó nem használható, FC
- integrált flash player nem működik
- szövegbevitelnél z helyett y-t ír, y helyett pedig z-t, nem sikerült átállítanom
- üzemidő jóval gyengébb mint minitabnálÉs ami mellette szól:
- pofásabb mint a minitab
- mass storage mode működik
- landscape mode hibátlanul működik mindenhol, ez TW-re nem jellemző, még rotation locker-el is béna szokott lenni
- kernel cserélhetőSzóval abszolút használható, sőt!
-
fujifilm1
senior tag
válasz
donketya #14146 üzenetére
Sziasztok,
Hiányoltam hogy az uj JB LS7 ben a Lezárt képernyőn nincs a kamera (telefon sms) - képernyő feloldó gyors indito ami az elozo LS2 JB ben volt.
Na van rá egy megoldás - nem is bonyolult.
Ujbol vannak képernyő feloldó gyors indito gombok.
Hallaluja.
Update: Hová lett a screenshot kézzel tollal ? a lockscreenrol nem tudok csinalni képet...
Regen se tudtam? Ki emlékszik...? -
donketya
csendes tag
válasz
donketya #12400 üzenetére
Szerintem mivel nem irható a system/app mappám, hiába futtatok le recoverybe új témát, amit ehhez a romhoz ajánlanak,végigfut, de változatlan marad a teló kinézete. Az aromás verzio, ahol személyreszabható végigfut 100 %-ig, aztán ott megáll, nem indul újra..Vagy rosszul gondolom ?
-
-
nggabi
félisten
válasz
donketya #12124 üzenetére
az efs pro-n belül ki tudod választani h img vagy tar-ba mentse. a tar-t később könnyebb kezelni és visszamásolni, a komplett img visszaállítása szerintem neccessebb mint csak a fileokat bemásolni.
gyuri: tökéletes a mentésed, 4-5 mb kell h legyen. az img elmenti az üres részt is mint mondtam... nincs jelentősége, végülis mind1...
-
nggabi
félisten
válasz
donketya #12118 üzenetére
igen, ez a komplett partíció. nem rossz ez se, de a másik módszerrel is mentsd el, asszem tar fileba menti ki a program. legyen meg az img meg a tar file is, később jól jöhet. és már dobhatod is fel a romot
normális h 20 mega mert az üres részt is lementi.
tombike: a root explorerrel is jó, csak az fizetős program
-
nggabi
félisten
válasz
donketya #12105 üzenetére
ezt GL_NOTECORE_v14_STD vagy a legújabb hydracore-t.
-
Motyi
senior tag
válasz
donketya #5819 üzenetére
Ugye miután felraktad az LQ2-t toltál egy full wipeot? Mert ha nem akkor öreg hibát vétettél, ilyen nagyobb léptékű frissítésnél (2.3.6 -->4.0.3) ez kötelező, ellenkező esetben sanszos, hogy olyan anomáliákkal találkozol mint amit leírtál.
Ha frissítés után toltál full wipe-ot akkor passz, nálam LPY és LQ2 is hibátlan, akku időben semmivel sem rosszabbak mint egy 2.3.6-s rom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest