Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
Something really interesting is coming for Galaxy Note GT-N7000 users. Keep an eye on @SamMobiles! :-D #GalaxyNote
ez nem tudom h mi de jól hangzik

-
KTTech
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Persze, de nekem pl. megérné, hogy nincs kábel a teló és a füles közt (napi szinten 2 órát legalább használom zenére). Viszont a sima BT rosszabb (és alig olcsóbb, mint az APT-X-es megoldások, ha normális fejhallgató irányában nézelődök), mint a teló saját DAC-jával hallgatott zene... próbáltam már SE MW600+AKG K450 párossal, tehát volt közös pont, a füles... és nem az erősítővel volt gond, hanem az újratömörített hanggal.
-
FoxPuppy
tag
sziasztok
erről az Asylum AOKP-s rom-ról valakinek valami vélemény , tapasztalat ?
Milyent pluszt vagy előnyt jelent az AOKP? -
Polllen
félisten
Na feldobtam a JB-t. Egészen meggyőző. Ez az egyszerű mód = GYP mód?

-
Cyberpunk
félisten
válasz
nggabi
üzenetére
Az egész a bt részen bukik meg, nem hiába nem igazán terjednek a vezeték nélküli hangrendszerek sem. Jelentős a minőségromlás.
Még mindig a legjobb, s legolcsóbb megoldás egy leharcolt SGS1 Voodoo-val. Az 2x, 3x olcsóbb a hasonlóképességű lejátszóknál. Nyilván méretileg hátrány.

-
ólomvarjú
tag
Ha csinálok egy full wipeot meg full formatot, akkor utána vissza tudom tenni az aktuális romot? Nagyon furcsa mostanában, talán ha letakarítom rend lesz. Vagy elég egy gyári visszaállítás?
-
ólomvarjú
tag
Bemásoltam a system mappába, reboot, de sehol semmi...
??
Bár nem is tökéletes még, az új panoráma és az editor is fc.. :/ -
ólomvarjú
tag
Használja már valaki a 4.2 kamerát?
-
Cyberpunk
félisten
Akkuval hogy bánik a JB? Jobb mint ICS alatt?
-
nggabi
félisten
azt mondják h megy az air view is jb-n. [link]
van valami infótok erről?
-
-
nggabi
félisten
válasz
Nazara
üzenetére
egy hajszállal jobb mint az ics, de mondhatni h kb ugyanaz akkuidőben. minden működik ahogy kell, de van már sok főzet is belőle, biztos találsz neked tetszőt.
már megy a dropboxom megint. akinek esetleg még nincs dropbox accountja és megtenné, hogy ezen a linken regisztrál azért hálás lennék
[link] 
cyber: válogass xda-n

-
Cyberpunk
félisten
Valami jó főzött JB rom?
-
törölt tag
-
Kapanyél
őstag
Mi van a P6800 Tab tulajokkal, hogy szinte mindenki egyszerre akarja eladni? Eddig alig volt eladó darab, most meg 3 is, 80e körül.

Akinek fáj a foga egy ilyenre, most csapjon le rá! -
törölt tag
Mostansag melyik TW alapu rom nevezheto hibamentesnek es furgenek? Probaltam az uj verziokbol 1-2-t, de mindegyiknel halknak erzem a fulhallgatot a CM9-hez kepest. Lehet valamit javitani ezen? Voodoo louder nem akart menni a kernel miatt.
-
-
nggabi
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
az adatforgalom volt túl sok

Nazara: sztem simán akár ebben a hónapban. bár ha van eszük visszatartják egy kicsit, h mindenki vegyen note 2-t

-
Nazara
őstag
Srácok, gyári JB várható még ebben az évben? Ill. a Multi-window-ra van esély, hogy megkapjuk?
-
-
ólomvarjú
tag
Jó estét
Nektek is csinál furcsaságokat töltés közben?
Pl hogy minden tizedik alkalomra érzékeli ha le akarom húzni az ért sávot (fekvő)
Meg igaz az töltéstől független, de le van véve a méd.lej. hang fullra és kis idő után ha pl nézek egy videót akkor egyesen szól és venném le, nullán jelzi, de szól és nem némul el, csak ha egyet fel veszek majd vissza..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Crimson Desert
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Képregény topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyilván nem a bh101-re gondoltam, hanem rendes stereo headsetre...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csalódtam benned