- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
WaterWave #12674 üzenetére
KIES
Próbáltam én is használni de az esetek 90% teljesen megvadul
Igy volt SII, igy van Note is.
Ha találtam frrisités mire lejött megszakadt kapcsolat, újra csat, megint letölt..
Mobilnettel annyira nem szimpatikus a dolog, nem sebbeség hanem adat limit miattMindegy az OTA megy.
-
thenameless
tag
válasz
WaterWave #12497 üzenetére
nem felvágás, de a 9. androidos telefonom, t-mobile g1-el kezdtem. minden telefonom 3órán belül rootolva volt, szeretek kisérletezgetni a romokkal,
volt egy bekápom, cwm ből vissza akartam állítani és megállt.
a note meg még kicsit új nekem, nem merültem bele még a "téglás" témákba, de már volt rajta ez meg az... -
-
Everman
addikt
válasz
WaterWave #10668 üzenetére
"3100-as aksi, meg kb annyi mint halottnak a csók, hisz a kijelző nagyobb, az meg zabál..."
Hibás következtetés! A kijelző OLED, vagyis nem a méret, hanem a ledek száma határozza meg a fogyasztást, ami a Note 2-nél lényegesen kevesebb a kisebb felbontás miatt, tehát kevesebbet is fogyaszt.
A proci is lényegesen energiatakarékosabb, ezért az a 3100-as aksi bizony jelentékeny plusz működési időt jelent.
A memóriát meg gondolom azért növelték meg, mert a 10.1-es Note-hoz hasonlóan ezen is működni fog a valós multitaszk, vagyis a képes lesz a képernyő megosztására és két alkalmazás egyidejű megjelenítésére. Ez meg zabálja a ramot.
-
-
KTTech
veterán
válasz
WaterWave #9877 üzenetére
Már messze nem minden nap... és annyi hiba lehet, hogy jobb gyorsan javítani, amint kiderül, mint szívatni a felhasználókat hetekig a hibás verzióval. Azon kívül pont ez jelenti a jól működő verzió lehetőségét, hiszen ha a fejlesztőnek van 1 Note-ja, az nem jelenti azt, hogy a többin is jól működik, mint ez látható is volt korábban (köszönhetően a rengeteg custom rom-nak).
-
CHIPman
nagyúr
válasz
WaterWave #9005 üzenetére
1: A forma sose érdekelt, a belseje a lényeg. Tokban-fóliával lenne hordva, kopás kizárva. Azzal csak az ár a gond.
2: A zene bizonyítottan szar, hallgattam már S2-n és iPodon is zenét, a sgshez fel sem ér. S3hoz lesz Voodoo sound, ahogy a sgshez, és a gyári állapothoz képest rengeteget javult. Tepsi is van amúgy 1000-ért a Tescoban. A 4.0.4 nem régi, de fél év múlva már az lesz, és várhatom az újabbat, úgyse lesz.
3: Igen, a supportról nekem is megvan a véleményem. -
kelzsoca
félisten
válasz
WaterWave #8071 üzenetére
Note tulajként kötelező is volt ezt mondani, akkor lepődtem meg volna, ha mást írsz róla
Ha már vicc, az ilyesmi:
Csörög a telefon a rendőrségen. Felveszi a rendőr:
- Halló. Tttt-találtam eeeeegy dd-ddddögllllött lolvat.
- Hol találta?
- A pepepppee...
- A Petőfi-hídnál?
- Nem, haahhhhhaannnem a ppppee...
A rendőr nem bírja tovább és leteszi. Tíz perc múlva újra csörög.
- Tttt-találtam eeeeegy dd-ddddögllllött lolvat.
- Hol találta?
- A pepepppee...
- A Petőfi-hídnál?
- Nem, haahhhhhaannnem a ppppee...
A redőr megint leteszi. Három óra múlva újra csöng a telefon.
- Hahalló. Tatttttaláltam egy ddddödöglött lovat.
- Hol találta?
- A peppppe...
- A Petőfi-hídnál?
- Nnnnem cseszd meg, ddddede odahúztam! -
nggabi
félisten
válasz
WaterWave #8071 üzenetére
nem annyira rossz az, csak ne pattogna a festék róla
más: nagy buli van odaát az s2 topikban. jött nekik hivatalos 4.0.4, aztán hullanak az s2-k. sajna ugyanaz az eMMC hiba van mint nálunk volt, vagyis h wipetól és cwm restore-tól kakukkol a teló... állítólag még a samsungosokkal is találkoznak majd az xda-sok h megoldják a problémát.
van valami program ami csekkolja a chipet, [link] de sztem kár is letölteni, a nótoknál fennáll a veszély. azért persze megnéztem a sajátomat:
akkor elvileg nálunk már megoldották ezt?
amit lehet tenni: minél kevesebbet resetelni a telót és ne használjuk a nandroid backupot. helyette ott a titanium, az is jó mindenre...
-
kchris78
veterán
válasz
WaterWave #5993 üzenetére
hát.. igen emlékszem. Ha már látszik szerintem ez az ami a felhasználói élményt leginkább csökkenteni tudja. Lehet ütött kopott a ház, ha a kijelző fullos, azt mondom nem érdekel, ha használtam kellene ilyet vennem. Ismerem az érzést, lehet érezni hogy nem csúszik a pen hanem picit erővel kell tolni de mire észreveszi ezt az ember már késő.
Igazán kenhetnének a GG-re valami jófajta síkosítót is.
-
exelsior1
senior tag
válasz
WaterWave #5972 üzenetére
Nem nagyon éreztem gyorsabbnak a One X-et. Egyedül flash videók nézésénél éreztem, ohgy ez már más kategória, de ennyi. A Note-al jobban kijövünk egymással. Hibái ellenére (melyek remélem az ICS-el javítva lesznek) jobban szeretem a kijelzőjét, a rendszerét. A külsejét meg abból a szempontból, ohgy nem ég el a kezem 10 perc netezés után
-
exelsior1
senior tag
válasz
WaterWave #5970 üzenetére
Semmi különös, csak hiányzott a hatalmas Amoled kijelző, és nem nagyon szerettem a One X ICS-ét, zavart, ohgy nincs menügomb, ohgy a lehúzósávból kivették a wifi, gps stb beállításokat, csúnyán melegedett, az üzemideje eléggé szerény volt a Note-éhoz képest, és jól jött a pénz amit visszakaptam (visszacsere volt).
-
kchris78
veterán
-
skyli
senior tag
válasz
WaterWave #5845 üzenetére
uh pedig a jkay nekem nem volt nagy újdonság, amit abból használtam azt a 15 toggle tudja
bln meg majd lesz annyira nem hiányzik, de nagyon jó ha van (galaxy s-emen syanogenmod is tudja
)
hopsz, itt ishttp://www.tegraowners.com/?p=1459 touch recovery+bln+otg+mhl elvileg ha jól értelmezem mind mennek pl a paranoidandroid cm9 rommal ezzel a kernellel
majd tesztelem
-
skyli
senior tag
válasz
WaterWave #5693 üzenetére
Megnéztem a Chryskelo romjának a leírását és nem sokkal más mint egy gyári rom. A programokat arra is fel lehet tenni (15 togglet is - én pl a gyári kinézetű 15 toggle-t használom )) úgyhogy ez egy alternatíva
Vagy gyorsabb mint a gyári? Ha igen, mitől?
Ez kikapcsolható: CRT TV off effect ? de tényleg végülis csak programokban más meg 1-2 mod van benne amiket külön is rá lehet tenni csak ő összegyűjtötte amiket ő használ.
Vagy rosszul látom? De akkor a gyári rom az alternatíva -
Cyberpunk
félisten
-
nggabi
félisten
válasz
WaterWave #5173 üzenetére
annyira azért nem zsír mert lenyomja a használt árat...
premete: persze ne te vegyél
neked már van
Kleroo: bővebben: első zsebben elfér, jobb a kijelző felbontás. ha egymás mellé rakod egy s2-vel ég és föld. gps, hanginőség oké, gyári ics van. mi kell még?
jön az s3... s2 ára hamarosan mélyrepül...
-
-
kchris78
veterán
válasz
WaterWave #5044 üzenetére
és mennyire jó ez az igo a sygichez képest? én régebben használtam az igo-t de most sygic és vannak olyan dolgai mint pl a térképen mutatja hogy közelekedik egy korlátozás/annak feloldása satöbbi amire nemigen emlékszem hogy iGO-ban lenne. Ilyenek vannak már benne?
Nehogy lemaradjon ez a program is mint a borravaló mint anno a Kürt a fejlődésben...
-
premete
veterán
válasz
WaterWave #5041 üzenetére
Kicsiben sem hivatalosabb szvsz. mint 1280x800-ban
-
premete
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- borg25: Kórházi beszámoló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest