Hirdetés
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Feltettem tegnap éjjel én is a 8.2-es DU ROM-ot, mert már nagyon untam a CM11 fagyásait, lassulásait. Reggel persze ez is belerokkant az ébresztésbe, szóval az első újraindítás megvolt és mivel nem bírta ki estig az akku (volt egy laza 45-50 perces RDP használat mobilneten keresztül, szóval ez még belefér), már a második újraindulás is megvolt az első nap. Remélem ez nem lesz mindennapos, mert egyébként tetszik. Viszont segítségre lenne szükségem, hogy a felső értesítősáv automatikus rejtését hogyan kell kikapcsolni? Végignéztem vagy kétszer a beállítások menü minden pontját, de nem találtam meg
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
Walter_White #20027 üzenetére
Az akkut megnézted? Biztos nem púpos?
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
aizen92 #18437 üzenetére
Szerintem nem
SVOX Classic (felolvasó program, hang nélkül) ingyen és rá az SVOX Mariska (magyar hang) ~ 500Ft-ért a megoldás, ha kell.
-
Kakumix
senior tag
Pár napja problémázik a Note-om. Valamikor 50-95%-os töltöttség mellett, használat közben elkezd vibrálni a képernyő - először lassan majd egyre gyorsabban - és pár másodperc múlva kikapcsol. Ha sikerül visszakapcsolni általában ~50% körüli töltöttségesést jelez majd pár perc múlva végleg kikapcsol és csak töltés után/közben kapcsol vissza. Gondolom az akku kuka. Enyhén - legalábbis láttam már olyan Nokia akkut ami lelökte a hátlapot
, de szemmel látható, nem kell asztalra tenni és ott billegtetni -, de mindkét oldala púpos. A telefon 2011 decemberi és Telenoros. Akkura van még garancia vagy menjek és vegyek másikat? Ha van garancia akkor a leggyorsabb a garanciafutár vagy Pesten van gyorsabb megoldás is?
ui.: a kamera alatti rész gyakran melegszik is mostanában, de erre nem tudok visszaemlékezni, hogy a tegnapi TeamAssylum ROM (CM 10.1, Android 4.2.2) felrakása előtt is megvolt-e.
ui2.: kábelről, töltés közben rendben működik
-
Kakumix
senior tag
válasz
Djuree #17672 üzenetére
Persze, van egy rakás keyogger, elég letölteni pár kínai oldalról apk-kat és szerintem lesz közte az is. Sőt ezeknek az az előnye, hogy bizonyos időközönként fel is töltik a "felhőbe", így a mentéssel sem kell törődnöd, bár a letöltése okozhat gondot.
Egyébként a play-en is van sok találat a keylogger-re, bár némelyik vírusírtó
-
Kakumix
senior tag
válasz
zsoltti #16831 üzenetére
Megnéztem, a GO Launcher Ex kevesebb, mint 13MB-ot foglal adatokkal együtt, bár ehhez még hozzájön 5,6MB gyorsítótár is. A tényekkel összevetve a 200MB-os tipped, minimum hitelrontás.
2ofthem: Hát persze, hogy JB van rajta! Hiszen kiírni nem kerül annyiba, mint fejleszteni!
-
Kakumix
senior tag
válasz
dave182 #16392 üzenetére
Kevés a delej, de ha azt máshonnan rá tudod adni egy Y USB kábellel vagy ha van rá lehetőség akkor külön kábelen át, úgy működik.
-
Kakumix
senior tag
válasz
slayerenkala #16345 üzenetére
Töröltem, mert valószínűleg te is ezt találtad meg.
-
Kakumix
senior tag
válasz
kisstom #14183 üzenetére
Eddig két dologról hallottam:
a) Pár lítium akku felrobbant egy repülőn / bombát csináltak és az robbant fel a repülőn, majd emiatt minden csomagot egyesével ellenőriznek a hongkongi hatóságok
b) Valami kínai államtitok szivárgott ki és ezért ellenőrzik az összes csomagot.
Az elsőt hihetőbbnek tartom és mintha magyar hírportálon is olvastam volna ilyesmiről, de most nem találtam meg. Ráadásul közeleg a karácsony is, ezért szerintem ez még lassulni is fog. -
Kakumix
senior tag
válasz
DeathAdder #13216 üzenetére
Nem lőttél nagyon mellé, mert CM az alapja (legalábbis régebben az volt, mára talán különvált, de nem hiszem).
-
Kakumix
senior tag
válasz
DeathAdder #13213 üzenetére
-
Kakumix
senior tag
válasz
DeathAdder #12685 üzenetére
CM 9.1-et használok Thor 0.18-cal és nincs ilyen problémám. Nem tudom nálad mi lehet.
ui.: én nem állítottam el semmit a kernellel kapcsolatban (feszültség, órajel, memóriakezelés vagy bármi, amit állítani lehet).
-
Kakumix
senior tag
válasz
auth.gabor #12587 üzenetére
Igen, de ekkor meg elbukom azt a lehetőséget, hogy kézírás felismeréssel tudjak "gépelni"...
Ezért a feature-ért legutóbb egy SE P900-ast szerettem volna, de később mikor lett ilyet tudó készülékem már nem ragadott magával, gyorsabb volt a képernyőn lévő billentyűzetet böködni a cerkával.
Egyébként viszonylag gyorsan lehet váltani a billentyűzetek közt, CM9-en a redőnyön van lehetőség váltani (lehúzás + 2 tap).12589: megint CM9-et mondok, de hosszan nyomva számot vált, de ez is a lejátszótól függ. Emlékeim szerint ez így működik a Samsung alap lejátszóban is.
-
Kakumix
senior tag
válasz
auth.gabor #12584 üzenetére
A sajnos nem nagyon tudok segíteni - mert nem használom a TW-t (CyanogenMod9 van a telefonon) és a feloldó/lezáró képernyőt se - de biztatni tudlak, hogy van megoldás minden problémádra
Annyi segítséget tudok adni, hogy másik lock screent kell telepíteni és az AnySoftKeyboardot és a MultiLing Keyboardot is rá lehet venni a kurzorbillentyűk mutatására. A magyar nyelvet mindkettőhöz külön kell letölteni a Play-ről. Én a MultiLinget használom, de sajnos az RDP programommal nem működik korrekten, így időnként át kell váltanom másikra (PocketCloud RDP, csak ezzel tapasztaltam, hogy a magyar kiosztás helyett az angol szerint működik).
-
Kakumix
senior tag
válasz
SolymossyBal #12207 üzenetére
Kezdhetnek rettegni, akik a gyári ROM-ban hisznek!
Kérdés, vajon ha a launcher nem a TouchWiz, akkor is kihasználható? -
Kakumix
senior tag
válasz
206 cc #11738 üzenetére
Szerintem mind ilyen, a technológiából kifolyólag. Viszont az biztos, hogy nem sok embernek tűnt fel, zavarta annyira, hogy visszavigye. Mert ha visszavitték volna, akkor mivel ez nem javítható hiba, cserélni kell. A Samsungnak meg nem hiszem, hogy megérné a kijelzők nagy részét garanciába cserélni, akár többször is. Vagyis az emberek többségét nem érdekli, nem veszi észre és ezért lehet még mindig AMOLED-es telefonokat venni.
ui.: én tisztában voltam ezzel, már mielőtt megvettem az SGS-t. Azt sem bántam meg és a Note-ot sem.
-
Kakumix
senior tag
válasz
turbobusa #11696 üzenetére
Sokáig vagy sokat megy statikus nem egyszínű tartalmat megjelenítve a képernyő, akkor a alpixelek fényereje csökkenhet. Ez akkor gond, ha a kijelzőn egymástól jól elkülönülten, foltokban látszik a különböző elöregedésből/elhasználódásból fakadó fényerőkülönbség.
Például, a régi Galaxy S-em, mostanában volt 2 éves. A garancia lejárta előtt megnéztem a kijelzőjét, hogy mi a helyzet vele, akkor kék háttérnél (kék = legkényesebb, leggyorsabban fogyó szín) lehetett látni, hogy a felső értesítési sáv világosabb (fényesebb/erősebb), mint a közvetlenül alatta lévő rész. Ez az állandó fekete színnek (nem világít, nem használódik el) köszönhető. De ebben a sávban jól látszott az időkijelzés 4 számjegyének és a kettőspontnak sötétebb, elhasználtabb volta az "állandó" fehér színe miatt (fehér = mindhárom (Piros (R) - Zöld (G) - Kék (B)) alpixel világít). Ismétlem ez csak teljes kék képernyő esetében volt jól látható, a többi szín esetében kevésbé. Ez azt is jelenti, hogy használat (böngészés, játék) közben nem volt észrevehető.
A jelenlegi tulajdonosnak megmutattam, hogy ha akarja szervizeltesse még mielőtt lejár a garancia, de azt mondta, hogy neki ez fel sem tűnt, ami a fentiek tükrében nem is meglepő.A decemberi Note-omon nem látható ilyen anomália. Ezt is, mint az SGS-t is, általában auto fényerőn használom.
ui.: a statikus és nem egyszínű tartalom csak azért számít, mert akkor tudnak a képernyő pixelei nem egyformán öregedni. Pl. teljes képernyő fehér hosszútávon, akkor minden pixel ugyanabban az ütemben öregszik vagyis ugyanúgy csökken a fényük. De ha a fehér képernyőre kirajzoltatsz egy fekete kört, akkor a kört alkotó pixelek nem öregszenek vagyis a fényerejük nem csökken és ez foltot hagy.
-
Kakumix
senior tag
válasz
djapor96 #10520 üzenetére
Én a Save my Attach-t használom.
-
Kakumix
senior tag
válasz
RevolutioN2 #9161 üzenetére
Én nem találtam jót. Ilyet vettem, de nem jó. Képernyő alatti gombok nem használhatóak, oldalsó gombok nehezen, csatlakozók szintén nem használhatók, mert nincs kivezetés, de a kijelző tapizható. A tok nagyon passzentos, szűk körbe, de a fólia attól még laza és hullámos marad, továbbá vastag is (több mint 2cm) vagyis ki kell tömni, hogy ne essen le az aljára a Note. Szóval Note-hoz nem jó, de a felfogatás és az eső és esés elleni védelem jó, ezért, ha valaki úgy gondolja tudja használni, jelentkezzen és odaadom.
Szerintem az ehhez hasonló tartók pedig a védelem (eső, nap, esés, de talán már a macskakő is kifog rajtuk) teljes hiánya miatt csak a kőgazdagoknak valók, de ők is inkább terveztessenek maguknak egyedi tartót.
Hosszabb túrán (Budapest-Velence, igen ez nekem hosszú volt) egy ilyesmiben volt az oldalamra csíptetve és ha kellett megálltam, vagy csak lelassítottam és elővettem, de az útvonal eléggé egyszerű, így erre nem sokszor került sor.
Talán valami karra rögzíthető tok lehet a megoldás. Például egy ilyen. Jobban megnézve ez sem sokkal jobb, mint amit vettem (alsó, oldalsó gombok és csatlakozók nem használhatók, talán a jack-et leszámítva).Ha találsz olyat, ami beválik oszd meg velünk!
-
Kakumix
senior tag
válasz
#68216320 #6994 üzenetére
Hangszóró csere lett a vége, 1-2 alkalommal a külső hangszórón szólalt meg a rádió bekapcsolás után eléggé torzan és utána úgy is maradt. Persze lehet véletlen is, hogy pont a Spirit FM használata után vettem észre, hogy tönkrement, de akkoriban xda-n is volt pár hasonló eset a Spirit FM-mel (és MIUI-val) kapcsolatosan. Az is lehet, hogy nem a Spirit FM volt a hibás, hanem az akkori MIUI+Spirit FM párosítás, ezt én nem tudtam és nem is akartam kideríteni.
PeachMan: Régen volt ingyenes verziója a Spirit FM-nek.
Kapanyél: PH színekben nézem, mert így vannak elmentve a linkek, de már sokszor gondoltam rá, hogy MA-ra kellene átírni őket, mert az sokkal jobban tetszik
-
Kakumix
senior tag
válasz
#68216320 #6992 üzenetére
Go Launcher Ex-ben lehet pakolgatni az appokat. SGS-en mielőtt lett volna a MIUI-ban rádió támogatás működött a Spirit FM (azt hiszem így hívták) rádió, szerintem az tette tönkre a kihangosítót, pedig sosem hangosítottam ki a rádiót. De mint most a CM9-nél újra írják, akkor sem volt korrekt a kihangosítás és a hangerő kezelése.
Cyberpunk: LQ2 (nem a korábban írt LQ3) van fent. Nem elviselhetetlen a lag, de azért nem kell nagyon figyelni, hogy észrevegyem, főleg felébresztés után.
Kösz a jókívánságot mindkettőtöknek.
-
Kakumix
senior tag
válasz
#68216320 #6988 üzenetére
Amíg a rádió nem működik nem próbálom. Egyébként a kijelző méret és felbontás miatt vettem és ezen a lassúság nem változtat. Nem akarom mentegetni a Samsungot, mert szerintem sem tudja/akarja a korrekt szoftveres supportot. A TW meg már az SGS első napján ment a levesbe és a Note-on sem üzemelt 20percnél tovább (mikor megvettem megnéztem mit tud
). Nem tudom volt-e "szerencséd" középkategóriás androidos telefonhoz, de szerintem azokhoz azért nem hasonlítható a Note, még a gyári ROM/TW kombóval sem
ui.: ~ két hete kórházban vagyok, ezért kell az éppen előtte feltett gyári ROM-mal lennem. Sajnos az 500 megás netem visszavették 100 megára (vagy be sem állították), így nem kezdhetek neki egy másik ROM letöltéséhez
-
Kakumix
senior tag
válasz
#68216320 #6977 üzenetére
ICS van Samsung által elszúrva.
Nem csak az ICS és lehet, hogy nem is csak a Samsung által.
December eleji MIUI-val (CM7 alapú) még a Galaxy S-em is folyamatosabb volt az LQ3-as Note-nál, a rengeteg kényelmi feature-ről nem is beszélve. Szerencsére, bár vágyok egy 100%-os MIUI-ra (FM rádió, MHL, OTG, tethering még ahhoz is hiányoznak, hogy egyáltalán kipróbálásra telepítsek egyet), azért tudok aludni attól, hogy egy ilyen fapados és lagos gyári ROM-ot "kell" használnom.Pollen: azt hittem a levegő hőmérsékletét akarod mérni vele
-
Kakumix
senior tag
válasz
Polllen #6978 üzenetére
Én úgy tudom nincs hőmérő szenzor a telefonban, így az valóban nem elérhető. Csak az akkumulátorban van hőmérő, aminek a hőmérséklete levegőétől akár 20 fokkal (vagy többel) is eltérhet. Szvsz nem igazán használható. Jelenleg 38°C- ot mutat (Elixir 2), szerintem itt még nincs 30°C sem.
szerk.: Most olvasom, hogy te is az Elixir 2-t nézted. Az akkunál jelzi a hőmérsékletet.
-
Kakumix
senior tag
válasz
wertigo1984 #5370 üzenetére
Ha lehet akkor inkább sötétet, de nem kéket illetve olyan színt amiben a kék szubpixelek nincsennek használva (nem fehér, lila, türkiz, stb). Én spec nem igazán törődök vele, de jobban megnézve mindenem sötét
-
Kakumix
senior tag
Nekem csak túrázáshoz (gyalog, vagy kerékpár) kellene, hogy kibírja az egész napos GPS-t és ha béna vagyok és ott maradok (pl. lábtörés) ne legyen gond a segítséghívással, ezért a méret nem számít. Viszont plusz pont lenne, ha nem kellene kikapcsolni a készüléket, hogy másik akkut tegyek bele. Amit még szintén nem vettem, mert nem tudom melyiket érné meg megvenni, külső töltővel lenne az igazi
.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #4964 üzenetére
Javítás:
(jobban megnézve amásodiknakelsőnek sem biztos, hogy microUSB csatija van)
Leírásban valamilyen USB-ről ír, de túl szélesnek tűnik a csatlakozóban a "NYÁK", de lehet hogy az még nem a NYÁK, hanem csak a csatlakozó fém része. -
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #4963 üzenetére
Kiegészítés: A hasonló termékeknél linkeltek fix USB csatival rendelkeznek, de a második valamiért almás (?) töltőcsatlakozót kapott (jobban megnézve a másodiknak sem biztos, hogy microUSB csatija van).
Ráadásul egyik sem tud 1Ah-t leadni (csak 500 és 750mAh-t), amit a Note szeretne kapni. -
Kakumix
senior tag
válasz
exelsior1 #4960 üzenetére
Éppen tegnap nézegettem hasonló "hátlapokat", de hosszas töprengés után úgy döntöttem túl olcsó és biztos van valami bibijük. Ennek pl. az, hogy külön kábel kell a hátlap és a Note összekötéséhez (nincs microUSB csati rajta, ami csatlakozna a telefonba). Ezen a képen alul azt a kis dugót kell kihúzni és a Note-ba dugni
. Itt még jobban látszik, milyen gagyi megoldás. Továbbá nem tudom, mennyire tudja leadni a kapacitását. Egy ilyen még a Galaxy S-emet sem volt képes tölteni.
Hasonló termékek még az eBayről: 3000mAh, 3200mAh.
Ha valaki használ ilyet vagy most támad kedve rendelni, kérem ossza meg velünk a tapasztalatait!Egyébként én egy ilyen kerékpárra való tartót tervezek most rendelni, próbáljatok lebeszélni róla
, mert haszontalan kiegészítőm elég sok van már. Képek alapján a hőszigetelése komoly gondot okozhat nyáron (túlmelegszik benne a készülék).
-
Kakumix
senior tag
válasz
Cyberpunk #4317 üzenetére
És ez mire lesz jó? Gépelni nem lehet rajta, mert kicsi. Kézben tartani sem lehet pötyögtetés közben vagyis asztalra kell tenni, de akkor már nincs kéznél inkább egy rendes billentyűzet (akár szgéppel és akkor wifin keresztül is lehet piszkálni)?
Nem bántani akarom, de szerintem ez kevéssé használható.
-
Kakumix
senior tag
Pár napja volt téma a linux/ubuntu Note-on, akkor nem szóltam hozzá, mert az aktuális ubuntu image valami minimál ablakkezelőt használt, amiben nem nagyon tudtam a beállításokon kívül mást megnyitni, így inkább nem szóltam le (korábban már volt működő image. Akkori hozzászólásaim a témához).
Változás: Mintha a régi app át lenne nevezve Complete Linux Installerre, elég ezt megvenni, de nem kötelező (csak a help van benne és tud indító ikonokat létrehozni).
A fejlesztő honlapján vannak a linkek a letölthető image-hez (a sourceforge-os reggel még hibás volt, torrentről lejött és gyors is volt), a többi ugyanaz mint a linkelt hozzászólásokban. -
Kakumix
senior tag
válasz
stbtamas #3658 üzenetére
A Galaxy S-em eladásán decemberben kezdtem el gondolkodni és ekkor megvizsgáltam milyen állapotban van. Vigyáztam rá, de fólia nem volt rajta. A kijelzőn már voltak mikrokarcok (10+ db pár mm hosszú hajszálnál vékonyabb karc kb. 15 hónap után), majd véletlenül ugyanabba a zsebembe tettem, amiben egy bankkártya is volt, eredménye 2db kb. 2-4cm-es hajszál vastagságú karc. Szóval nem kell hozzá gyémánt vagy homok, hogy megkarcolódjon a GG, egy "puha" bankkártya is képes megkarcolni. Ha számít a karcmentesség, akkor kell a fólia.
ui.: nem kell belinkelni videót, amiben mindenféle fémet (csavart és egyebeket) tartalmazó zacskóba teszik a GG-s telefont, majd rázzák, püfölik és a végén mutatják a karc nélküli kijelzőt, mert láttam én is ilyet és tudom, hogy lényegében mázli kérdése mikor nem karcolódik
-
Kakumix
senior tag
Valószínűleg ennyit tud a Note (21MB/s olvasás) a class meg minimum értéket jelöl, úgyhogy eladhatnak neked class10-es kártyát is class4-esként, ha valamiért erre kényszerülnek. Lehet, hogy már évek óta nem gyártanak class4-es kártyákat csak annál gyorsabbat.
Egyébként az én Apacer 8GB-os class4-es kártyám 4,5MB-os írást és 14.1MB-os olvasást produkál (közel 2 éves). -
Kakumix
senior tag
válasz
Cyberpunk #2470 üzenetére
Engem a Galaxy S-emmel a Westendben a Telenor boltból küldtek át a Samsung szervizbe, hogy úgy gyorsabb. A Telenoron keresztül 2-3 hét is lehet (Telenor bolt->Budaörs (Automax ?)->Samsung majd visszafelé ugyanez) . [link]
Nálam egyértelmű volt, hogy korábban nem gyári ROM volt rajta, de akkor a szervizes nem szólt semmit. -
Kakumix
senior tag
válasz
DeathAdder #1270 üzenetére
Szóval még a garanciát is megszűntetted eladás előtt. Gondolom a hirdetésedből kiveszed, hogy két év garanciával.
ui.: vagy rosszul tudom, hogy az odinos frissítések garanciavesztéssel járnak a binary custom rom counter növekedése miatt?
-
Kakumix
senior tag
válasz
Cyberpunk #1233 üzenetére
Szerintem alá fog menni, mert nagyon brutál készülék bejelentések történtek a napokban (2. félévre kaphatóak is lesznek) és véleményem szerint jelenleg lényegesen túl van árazva. Én februárban akartam venni egyet 130-ért, de már majdnem 1 hete a kezemben van ennyiért. Igaz nagyon jó vétel volt, de én inkább azt saccolom, hogy február vége felé sok lesz 130-ért, a félév végére pedig már 100 körül is lehet majd kapni. Ezek persze használt árak, újonnan nem fog idén 100 alá menni, de talán még megközelíteni sem fogja.
-
Kakumix
senior tag
Feltettem. Foltos, de állítólag majd szárad és a foltok eltűnnek. Egyelőre kicsit tapadósabb, mint az "üveg" volt, a száradással ez elmúlhat. Viszont az általuk küldött műanyag lapocskával sikerült össze-vissza karcolgatnom már felrakás közben. Cirka 100+ karc
Vajon elrontottam valamit vagy ez az "Ultra Scratch Proof Layering design" (ultra karcmentes rétegezési dizájn/tervezés)?
Lehet el kéne mennem vennem egy Brandot -
Kakumix
senior tag
válasz
Cyberpunk #1212 üzenetére
Ez nekem 9 nap alatt ideért. Kettőt rendeltem, ma megpróbálom felrakni az egyiket. A honlapjukon úgy hirdetik, hogy nem lesz szükségem másikra amíg élek, szóval átadó lehet a maradék
Egyébként a napokban fog érkezni még pár tokom, hátlapom és kábelem is. Ami nem kell azt majd felteszem ide.
-
Kakumix
senior tag
válasz
DeathAdder #1190 üzenetére
Vagy benne van a ROM-ban egy KitchenPro nevű alkalmazás vagy külön kell letölteni az első pár hozzászólásból az XDA-n, de azzal egy csomó mindent lehet változtatni (Boot anim, Modem, Kernel, Theme, kiszedett alkalmazásokat lehet visszatenni, módosítottakat lehet betenni), bár a támogatott theme listát átnézve, azért a stock a legszebb
.
-
Kakumix
senior tag
válasz
kchris78 #1172 üzenetére
Köszi, de tegnap tettem fel a CheckROM Revo NoteHD™ V3-at sok gondom nincs vele, ami lag van (?) az elviselhető, van call recording, 14 gombos status bar, NTFS support, CRT off
. CF és újraindulás viszont nem volt. Ha majd ráérek próbálkozok másikkal is, de most elég ennyi.
-
Kakumix
senior tag
válasz
DeathAdder #1170 üzenetére
Ha sürgős eladnod, akkor engedj, ha nem, akkor szerintem 1 hónap múlva is 130-140 körül lesz az ára és leviheted akkor is, addig meg vársz egy madárra.
Véleményem szerint a nyitó ára is brutál volt. December óta kapni Magyarországon, az első 2-3 hónap után egyébként is nagyot esik a csúcskészülékek ára, de a Note-nál az is belejátszhat, hogy sokan kaptak karácsonyra (akár a Telenoron keresztül olcsóbban) és utána derül ki, hogy túl nagy, túl drága, túl kényelmetlen, stb.
Ráadásul a gyári szoftver nagyon gáz, talán még az SGS-nél is rosszabb. Hónapok óta a piacon van, de az spen-t -, ami a kijelző méretén kívül a másik nagy dobása lenne - még mindig nem sikerült kalibrálni és 1,5mm-rel feljebb fog, mint ahol a hegye éri a kijelzőt. Ami viszont nálam konstans érték, szóval biztos lehetne rajta javítani. -
Kakumix
senior tag
válasz
killerjohn #1158 üzenetére
Eddigi tapasztalatom a Samsunggal és a frissítésekkel kapcsolatban (Spica és Galaxy S) az, hogy a Q1 az márc. 31-ét jelenti vagy leginkább, az az utáni időszakot, de van esély arra is hogy korábban jön, továbbá arra is, hogy nem is lesz. Szóval, csak türelem!
bsanya: ha elhozod az irodába (Hungária krt és Ajtósi Dürer sarok) megcsinálhatjuk ma 7-ig vagy pénteken. Privátba írj, ha komoly.
-
Kakumix
senior tag
válasz
DeathAdder #1166 üzenetére
Biztos nem tolonganak, mert óriási és a mobilarénán lévő tesztben sem mondtak róla sok jót. Ráadásul gondolom messze ezt kínálod a legtöbbért is. 159-ért hirdeted, jelenleg a tiéd a legdrágább az öt Hardveraprós hirdetés közül (145 legolcsóbb). Én 130-ért vettem a Vaterán, kb. 1 órával a hirdetés felrakása után, de ebben már pár kérdés-válasz is benne volt.
-
Kakumix
senior tag
VLC nem megoldás erre? Nem próbáltam, PC-n is csak párszor indítottam el az elmúlt sok év alatt.
VLC a marketen
Cikk a streaminghez
Az első találat volt a Google-n, biztos van jobb is.ill. Az Air video honlapjára is csak ránéztem (~10mp), de lehet nem is erről van szó, de ez volt az első találat a google-n
-
Kakumix
senior tag
válasz
killerjohn #1138 üzenetére
Gyönyörködhet benne, amíg el nem ejti
Részemről már a Galaxy S-nél is eltörtem volna a designer kezét, aki kitalálta, hogy a hátlap felé le legyen kerekítve az éle és ez ráadásul fényes és csúszós legyen. -
Kakumix
senior tag
Épp azt néztem eBayen, hogy 40-50$ egy teljes ház a Note-hoz. Hátlap, oldalkeret és üveglap az elejére, a gombok talán nem voltak benne. Kis túlzással nem érdemes védőtokot venni hozzá.
Vajon az üveglapot mennyire lehet nehéz kicserélni (ára: 20$)? -
Kakumix
senior tag
Nem ennyire egyértelmű a helyzet
1. Vaterán leütöttem, tegnapi átadással.
2. Telefon jön, hogy valami közbejött -> halasztva mára a találkozó
3. Újabb telefon, hogy a telefon szervizben, mert megpróbálta formázni a winchestert és most nem működik
4. Visszahívom, hogy vissza tudja-e szerezni a szervizből, mert 5-10 perc alatt lehet rá ROM-ot tenni -> vissza tudja, de a szervizes nem tudta megcsinálni, ezért felküldik a központba, ha akarom elhozza a szervizből vagy el is állhatok a vételtől130-ért nekem még a jövő héten is jó
A szervizből csak nem jön vissza rossz állapotban vagyis bevizsgálják helyettem és a garipapírra kapok egy pecsétet, hogy valóban érvényes, ha nem b..ta el amikor a winchestert akarta formázni
Egy kicsit már rosszabb a szám íze, de mint említettem 130-ért még a jövő héten is jó (pár napos, makulátlan és 2 év garanciás Telenoros a "kicsike"). -
Kakumix
senior tag
Passz, nem tudom mi lehet az a vezetési mód. Lehet azért, mert MIUI-t használok és azt is angolul. Végignéztem az összes beállítást, de semmi ilyet nem találtam.
Közben rákerestem, de a legközelebbi info annyi volt róla, hogy más sem találta, aki nem Samsung ROM-ot használ -
Kakumix
senior tag
És kelleni fog még hozzá egy program, ami bejövő hívás esetén felolvastatja a nevet, számot.
pl. Voice Caller ID
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest