- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz
PeteePeti #1263 üzenetére
Szerintem meg baromira túl van gondolva ez a "váltás" kérdés, sokan sokat agyalnak rajta (mindkét irányban), pedig nem vészes szerintem. Én sokszor váltottam már oda-vissza, magát a rendszer kezelését (bármelyikét) 1 nap alatt megszoktam, ha ios-ről váltottam, akkor nap végére már használtam a droidos gombokat ösztönszerűen a droidos telón, amikor vissza, akkor nap végére már nem nyomkodtam a home gomb mellett a kávát a vissza gomb miatt. Sőt, volt egyszerre is használatban a 2 rendszer, iPad és droidos telefon, és amelyik a kezemben volt, arra állt rá az agyam. Számítógépen is ez a helyzet, amikor MBA meg MBP volt a notim, az asztalim a játék miatt meg PC, akkor is mindkettőt kezeltem gond nélkül, nem kellett hezitálnom, hogy jaj most a másik oldalon vannak a gombok vagy ilyesmi. Aztán lehet csak szerencsés vagyok.
-
haris
őstag
válasz
PeteePeti #1270 üzenetére
Igen. Ezt nem értem én sem.
Ennyire bejön neki az IOS, viszont retteg az Androidtól, mégis kacsingat felé.
Én baromira nem tudom elképzelni Android nélkül, de nem is nézegetem a többi rendszert.
Miért nem használ mindenki azt ami neki bevált, ahelyett hogy próbálná magát átnevelni csak mert tetszik egy eszköz. Aztán ha nem képes megszokni, elmondja majd mindennek.... -
válasz
PeteePeti #1263 üzenetére
A 3D Touch hiányozna nagyon. Legalábbis mikor az S8+-om volt, akkor az hiányzott nagyon. De így vissza gondolva tényleg nagyon sokat fejlődött az Android és jobb vétel a Note 8, mint az i8+ valószínűleg, főleg az S-Pen miatt ami nekem nagyon jól jönne.
Szóval így szerintem ez eldőlt. Majd a X-re kíváncsi leszek és meglátjuk, de egyenlőre akkor úgy néz ki megrendelem a fekete Note 8-at!
-
nbukta77
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest