- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Buba1984 #14448 üzenetére
Itt a bibi.. az emag csak forgalmazói garanciát biztosít 2 évre, tehát van 1 db emagos számlám meg 1 emagos garancianyomtatványom... 2 hete vettem kb.. ha tudom ,hogy 2 hét múlva az MM-ben is ilyen árakon lesz, akkor vártam volna....
Mind1, elengedem.. bízom benne, hogy semmi gond nem lesz vele, eddig jól teszi a dolgát.
-
válasz
Buba1984 #14439 üzenetére
igen.. én is köztük voltam.
szerencsére Budaörsön jobb fejek voltak, illetve a samsung jól állt hozzá a dologhoz és visszakaptam a pénzt.(#14427) Buba1984
"vizes ne legyen, mert ahol a fény ki jut, ott a víz be jut."ugyan ez volt nekem a problémám, csak hátlap illesztése volt silány, víz érte és beázott. mivel a javítás minősége értékelhetetlen volt, visszakaptam a készülék árát.
és itt kérdeznélek titeket, hogy ne járjak megint így hogy hetekig kelljen futkosnom az igazamért kötött itt valaki valamilyen biztosítást?
bárkinek bármi tapasztalata? érdeklődtem a samsungban ott van 1 év 53e/2 év 94e/3 év 119e és az önrész 50e Ft. edigitalban allianzt látok, de nincs sok információ.. (telekomos nem érdekelne) valakinek egyéb tipp? (esetleg van másik topic erre?!)(#14441) gyuri81
tényleg, MM! az eszembe se jutott, na megkéredzem náluk mi hogy van! köszi -
-
Taci
addikt
válasz
Buba1984 #14429 üzenetére
"Értesítjük továbbá arról, hogy hogy azon termékek esetében, amelyek 2 éves jótállása (1 év jogszabályon alapuló és a Samsung által önként vállalt + 1 év jótállása) eddig termékregisztrációhoz kötött volt, mostantól regisztráció nélkül biztosítjuk a második évre vonatkozó Samsung által önként vállalt jótállást. Ezt a kedvezményt minden, 2016. május 26-t követően vásárolt termékekre is nyújtjuk, így amennyiben Önnek a Samsung Zrt. által forgalomba hozott ilyen készüléke van, úgy ezzel további teendője nincs."
Forrás: https://www.samsung.com/hu/GDPR/
-
akooos
veterán
válasz
Buba1984 #14427 üzenetére
Ha a hisztit nem olvasom, csak a puszta tényeket. 3 javítás után van jogod csereutalványt kérni, amely a telefon vásárláskori értékéről szól.
Ha megtagadják, akkor nyugodtan mehetsz a fogyasztóvédelemhez, erről nem a telefon tehet, hogy a magyarországi képviselet ilyen szakértő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mass Effect
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest