- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Na, hazaértem, egyből megnéztem a postaládát és csodák csodájára megjött a Nillkin Frosted Shield tok. Bitang jól néz ki a Note 8 ebben is.
Volt a csomagolásban - hasonlóan az S8-as verziójához - egy kijelzővédő fólia is, de az csak középen egy hosszanti csíkot fed le, úgyhogy számomra alkalmatlan.
A DeX állinás sajnos ezzel a tokkal sem működik. -
laci0530
senior tag
Köszi az infót!
Nálam mondjuk a dolog pikantériája az, hogy ugyanazon a napon három vásárlásom volt, kettő valahogy idecsúszott kb. két-három hét alatt (eBay-hez képest tapasztalataim szerint ez villámgyors - free shippingesek voltak mind), ez az egy, ami igazán kellett volna, viszont nem érkezett meg. Mindegy, várok.
(#1706) sylex1: Kb. 70%-ról nekem csont nélkül feltolta 100 %-ra a Spigen F300W vezetéknélküli töltőállvány a Protective Coverrel a telefonon, szóval - nálam legalábbis - hiba ebben nincs. :-)
-
laci0530
senior tag
Jó, hogy írtad a Dex-et, a Samsung Protective tokban sajnos nem megy bele a Note 8 úgy, hogy érintkezzen.
Útban van eBay-ről egy Nillkin Frosted Shield és egy Nillkin Nature, azokra kíváncsi leszek, tolerálják-e a Dex aljzatot.
(Bár a Frosted Shieldet már szeptember 24-én megrendeltem, gyanús, hogy ideér-e még egyáltalán valaha.)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- NBA és kosárlabda topic
- LEGO klub
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest