-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Hogy, hogy milyen tokról beszélünk? A gyári protective tokok kívül még van a gyári ClearCover, meg az Alcantara ami közel sem olyan bumszli mint a protective tok! Ezen kívül még van számos más gyártótól származó tok, ami elég kecses.
Más: Szerkesztés gombot használd már légy szíves.
-
Nekem az S7 Edgenél pont szövet tok karcolta össze 2 nap után!
Aláment a por, úgy, hogy a zsebembe volt a telefon.
Hiába lett szilikonos a belseje, akkor sem javasolom senkinek fólia nélkül a kihajthatós tokokat!(#1819) Bodrik: ugyan így vagyok ezzel én is. A kihajthatós tokok és főleg az újabbak nagyon elrondítják a telefont. Ez a ClearView Stand tok ez olyan szinten meg is vastagítja a telefont, mintha téglát hordanál. Én is a sima hátlap tokot használom, előre egy fólia, aztán kész! Egyébként a mobiloutfitters megoldása a full body nagyon tetszik! Leejteni nem szoktam a telefont, viszont a karcoktól bőven megvédi. És nem rondítja el a telefont!
-
Próbáld meg ezt:
Rendezés Szempontja: keresztnév
Névformátum: Utónév, vezetéknévNekem így van beállítva! Olyan előfordult, hogy amikor sms-t akartam írni, akkor amikor ott feldobja a névjegyzéket, akkor nem ugyan azt láttam mint a sima névjegyzékben híváskor! Ezt sajnos az okozta, hogy nem jól lettek bevive a névjegyek. Sajnos amik hibásak voltak át kellett írnom őket. Ez pedig úgy oldottam meg, hogy a névjegyeket szerkesztéskor egy mezőbe írtam be az illető nevét.
Azokkal a névjegyekkel volt gondom, amiket iPhone alatt vittem be.És ne idegesítsen. Váltottál egy telefont. Szeresd, és sajnos meg kell tanulni használni.
-
Cattle_Decap
tag
Ha iPhonet vennek, amim meg sosem volt akkor atalakitoval kene hasznalnom a Razer fuleseimet. Ami kenyelmetlenebbe tenne. Illetve a gyenge uzemideje sem segitene. Ha lenne a szolgaltatoknal Mi Max 2 azt vennek. Ez teljesen biztos. De ugyanakkor a Hearthstone miatt nem artana az ero sem a telefonba. Az idealis telefon valahol nekem a Note 8 (kijelzo minosege, kinezete) Mi Max 2 (akkumulator, kepatlo arany) furcsa szerelemgyereke lenne.
-
A SoC képes rá, legalábbis az Exynos-os, ami nálunk is kapható. Alapból valószínűleg azért nem kapta meg, mert a Snapdragonos viszont nem képes rá. De lehet, hogy pont azért nem fogja utólag megkapni, hogy ne legyen különbség a Snapdragonos és az Exynosos verzió között, bár ki tudja...
-
-
-
Valamelyik SES-ben kérdezd meg. Ott tudnak segíteni. Egyébként, van a Smart Switch nevű alkalmazás ami ebben segít.
Nem tudom, hogy mit kell átköltöztetned. Én amikor iPhone-ról költöztem:
A képeimet, zenéket, stb., lementettem a gépemre.
Mivel Google fiókot is használok a névjegyeket alapból átteszi amikor beüzemeltem a telefont és beadom neki a Google accountot. Jegyzetek szintén mentve.
Mást nem szoktam. A programokat meg nem menti át, mivel más IOS alatt. Szóval, szerintem nem nagy dolog. -
Én ma vettem meg a telefont, es két féle tok volt hozzá a telekomnál, a clear cover kemény szörnyűség, és a rugged armor standing protective cover, így ezt hoztan el 5e ft kedvezménnyel. Azt nem értem ,hogy miért ilyen vaskos? Lehet van benne tekercs a qi töltőhöz? Minőségre nagyon jó, de bulky. Lehet veszek egy spigen/uag tokot...
-
Még idén biztosan. Sok változást nem fogsz látni a touchwiz miatt, de za egyik lényeges benne, hogy onnantól kezdve sokkal könnyebben lehet majd elkészíteni az android update-eket (azokra a készülékekre, melyeken oreo van), így a gyártók valszeg gyorsabban és több készülékre fognak kijönni az update-ekkel.
Amúgy: [link]
-
front3r
őstag
Most komolyan? Az X-ben mennyi feature van a Note-hoz képest? Egyedül a Face ID az, ami elismerésre méltó. Csak sajnos arra az egy feature-re húzták fel az egész telefont.
Persze gyorsabb, meg a szokásos Apple féle csúcs optimalizálás biztos nagyon fasza.
Csak nekem már ez nem elég, hanem a mindennapokat megkönnyítő feature-ök kellenek, amitől a Note 8 hemzseg. -
PeteePeti
őstag
Nekem anno egy 6S Plusom volt! IOS-ról szerintem nagyon könnyű át szokni Droidra! Fordított helyzet szerintem sokkal nehezebb! Amúgy én is azt mondom neked, hogy Note 8-ot válaszd! Jelenleg ez az egyik legjobb masina android fronton! Igaz az ára is nagyon magas! Ár érték arányt nézve, szerintem az Oneplus 5 a legjobb jelenleg!
De az már más téma!
-
nbukta77
addikt
En sima I7 rol valtottam plus-ra. Utana vettem egy s8-at. Jo volt, de a gombolyu forma nem fogott meg. Vissza plus. A heten vettem egy note 8-at. Nem bantam meg. Iphone X- re vartam en is, de nem birtam olyan sokaig. Kezdem megszokni az androidot. Sot most a ket eves ipad air2-m is lecsereltem egy lenovo yogabookra. En eddig nem bantam meg.
-
joey04
titán
Én viszont pont azt mondom, hogy ha agyalsz, és lehet visszaváltasz, akkor semmiképpen ne vedd meg teljes áron, 265-ért már lehet kapni, ha nem jön be, kisebb bukóval tudsz kiszállni. Mondjuk nekem a gyári gari akkor sem érne 70k-t ha atombiztos lenne, hogy maradok droidon. Én 7 Plus mellé simán bevállaltam már volna, ha nem lenne tabletem. Így viszont overkill a Note 8, más androidos készülék viszont nem olyan jó nekem mint az iPhone, csak a Note 8. Esetleg az op5. Így még dilemmában vagyok. A helyedben már bezsákoltam volna, legfeljebb visszaváltasz. Ameddig nem léped meg, biztos motoszkálni fog a fejedben...
-
S e t h
nagyúr
Én nagyon vágytam a kék színűre, de isten tudja mikor dobják piacra és egyáltalán melyik régiókba, nem bírtam kivárni.
Mindkettő szép, én 20 percig forgattam mindegyiket a kezemben.Tényleg nem is meséltem, mondtam az eladónak ne fosson, nem akarom ellopni, majd beraktam a kabátom alá és ott forgattam a sötétben, hogy van-e fényszivárgás. Utána még csekkoltam a szervíz menüben a pixeleket is, akkor már súlyosakat pislogott.
-
dawezz
csendes tag
Hát én mindenkép azt tudom ajánlani hogy gyári garisat próbálj szerezni, már vettem így gsmből telefont és mikor garanciáztatásra került a sor akkor már nem voltak annyira készségesek, kivétel van persze de én mindenképp a gyári garanciásokat javaslom,a telekomnál egész jó áron van és az független ha jól tudom.
-
-
davidsz
senior tag
Én Keynote után és a másnapi infók után vettem a Note 8-at. Sem samu se szifon párti nem vagyok. Jelenlegi körülmények között jobban megéri a Note 8. Jelenleg az alma csak marketing szinte, jelentős lemaradásokkal Note8-hoz képest. Android meg ezen nem rosszabb, sőt jobb, mint a kötött IOS.
Csúcskészülékeket használok. Volt nálam iPhone 7 is ... élt 9 hónapot és nem voltam akku idővel megelégedve, volt Samu S8 ott se volt meggyőző akkuidő...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- DELL T40 EMC Szerver
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest