- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberrto
újonc
válasz
davidsz #14818 üzenetére
Igen én is úgy látom, hogy nem igazán foglalkoztatja a dolog.
Megpróbáltam azt is hogy megpiszkálom a routert viszont egy ilyen Ubiquiti nevű semmilyen izét találtam csak amin még egy gomb sincs sajnos. Ebből meg van vagy 8 a hotelban ahogy láttam, de nekem pont az az egy nem megy ahol egész munkaidő alatt vagyok éjszaka.
Ahogy láttam fejjel lefele vam a plafonra akasztva vagy fogatva és olvastam olyat, hogy az alján van egy QR kód amivel be lehet mérni.
Ma este szerintem még megpróbálom leszedni hátha lejön. -
Gaben06
tag
válasz
davidsz #1039 üzenetére
Ebben nincs igazad, mert ez nem fénytörés. Mindenkinél máshogy jelenik meg a "pici hiba". Valakinek jobban vastagabb, csak egyik oldala, vagy van akinek mind a kettő. Nekem még a Note7 bal oldala volt ilyen de nagyon gáz volt. Akkor is, meg most is azt mondták a szervizben, (Váci út 30, ésTelemax Budaörs) ez bizony összeszerelési, illesztési hiba.
Mindenki eltudja dönteni Neki ez mennyire zavaró, de Én is úgy gondolom ez igen is gáz, hogy 335.000Ft ért még mindig előfordulnak ilyen hibák. A Samsung-nak jobban oda kellene ezekre figyelnie, de Nálam legalábbis ez elég sűrűn előfordul mostanában a Samsung termékekkel kapcsolatban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest