- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
bigsee #16576 üzenetére
No, ez jó hír, köszönöm!
Azt használom, amióta Androidos telefonjaim voltak - vannak, és éppen a nem régen itt olvasottak miatt telepítettem én is a Galaxy store-os verziót (a nevek miatt), és pontosan ez jutott eszembe, hogy hátha...
Mondjuk - szintén ahogy itt olvastam - van különbség a gyárilag Pie-os és az utólagosan pitésített telefonok között, de hátha ez az ötlet beválik. Mondjuk legkésőbb kedden megtudom...
Köszi a tippet még egyszer!
-
válasz
bigsee #12793 üzenetére
Persze, különben nem írtam volna.
Ő azonnal beugrott, hogy két szolgáltatós készüléket is vett és adott tovább, amiket később tiltottak: Link
Van még sok ilyen, csak gondolkodnom kell, hogy melyik topikokban olvastam az évek során.Ákkk: #12797: Ahhoz rendőrségi feljelentés is kell, de ha madárnak megéri, hogy könnyen ráverjék a hatóság félrevezetését és a hamis vádtat...
-
szab120
tag
válasz
bigsee #12793 üzenetére
Nem is kellett messzire mennem, múltkor egy srác, aki tőlem vette az s8-at, mesélte, hogy azért kellett neki hirtelen, mert az előzőt letiltották neki, akitől meg vette, nem érhető el, és gyakorlatilag semmit nem tudsz tenni.
Itt a legtényszerűbb válasz, hogy miért nem tehetsz semmit: "benne van az ászf-ben, hogy a részletre vett telefont nem adhatja el az ügyfél, tehát innentől őket nem érdekli a dolog: ha tiltani kell, bizony akkor tiltani fognak. " -
válasz
bigsee #12788 üzenetére
Volt, nem is kevés.
Számlatartozás miatti szolgáltatós tiltáskor nincs nyomozás, meg nem is érdeke a szolgáltatónak a készülék visszaszerzése, így nem szempont, hogy amiatt ne tiltanák, más kérdés, hogy például eltulajdonított és körözött készüléket is lehet úgy megtalálni, hogy tiltva van, vannak rá módszerek. -
Risard
aktív tag
-
Necc
addikt
Én pl. az alaposan átdolgozott notification rendszer miatt várom. Jelenleg taskerrel meg tudok oldani pár apróságot (pl ha email feladója XY akkor visíts), de eléggé korlátozottak a lehetőségek, míg oreoval teljes szabadságot kapnék az értesítések prioritásában, és jelzésében, vagy eltűntetésében hogy tényleg mindig csak a fontos dolgok jelenjenek meg, a sok apró szirszarról pedig ne is tudjak.
Egy tl;dr videó található a témáról itt.
-
S e t h
nagyúr
A durva az, hogy egy ilyen rinyapitsa cikk alatt aki kicsit is objektívabb akar lenni, azt a punczik lepontozzák.
Mert megvette a drága telefont és úgy érzi jár neki vmi, maga sem tudja megfogalmazni miért akarja, egyszerűen kell, ha már ennyit kiadott érte, hiszen az exkluzivitás része a gyors update is. Aztán megkapja, vigyorog, na ez is megvolt, jöhet a következő update.
Ha lenne bármi olyan funkció a kekszben, amiért megérné várni, de nem, ez ugyanolyan parasztvakítás mint az évente kilökött új széria, amiben alig van változás.
-
törölt tag
Én nem várom. Jön mikor jön. Semmi bajom a mostani verzióval. Egy nagy hibája van csak ennek a szériának. A sebezhetőség. Tegyem flippes tokba? Ormótlan és ronda lesz tőle a telefon. Oké. Teszek rá pl egy protect tokot, a samsung félét. A kijelzőt mi védi a karcoktól? A GG5? Oké. Teszek rá fóliát, és ezzel el is jutok oda, hogy az s pen inkább szenvedés mint hasznos cucc. El kell ismernem aki megálmodta az üvegből készült telókat remekül gondolkodott. Szép, de csak míg a földön nem landol. Aztán jöhet a kijelző vagy hátlap csere. Tudom tudom, ott a biztosítás. Pl nekem is van a telekomnál rá. Node... ha összetöröm 30 rongyért megcsinálják, avagy kapok egy újat. ( jobb esetben újat... ) valamint kiperkáltam a bizzosításra havi 3 rongyot. Lehet csak én vagyok túl paranoiás. Nézzétek el, az aszony a mai nap törte ...rá a note8át. Irány a biztosító és a nóta kicsengetése az újért. A történet egyszerű. Kieesett a zsebéből mikor beszált az autóba, nem vette észre és frankón áthajtott rajta. Kicsit kisebb lett a térfogata a telónak. Nekem meg a vérnyomásom lett magasabb...
-
törölt tag
Értem én. De ha nem eredeti nem érne meg + pár garast, hogy tuti eredeti legyen?
Igen ez is gyűjti a koszt rendesen, de felhasználás kérdése.
Nyilván egy irodában ahol pl a feleségem is dolgozik, nem lesz olyan hamar szmötyis mint egy poros, piszkosabb környezetben.
Ez a tok tiszta környezethez lett kitalálva. Minden másra ott a protect tok, vagy a fedeles tokok. Kivéve persze a clear wiewet mert az meg karcolódik durván. -
becenevem
aktív tag
Nekem is zöldre vált, de az nem jelent hibát szerintem, hanem azt, hogy jól működik.
A Samsung A3-as is zölden jelez vissza.
Semmi baja a telefonoknak.Igaz van más. A gyári böngésző és a Viber is rendszeresen összeomlott mostanában. Van hogy egy napig semmi, csak utána van hogy többször is összeomlik...
-
bigsee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Magisk
- Kerékpársportok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest