- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
bandi0000 #13164 üzenetére
Van szerintem drága 15000 huf kb 3-4 hónap ha tokban van a teló ha nincs lehet hamarabb feljön olvass bele az s9 topikba ott valaki már 3x viszi vissza mert feljön neki. Ha meg nem tudod megvenni a removal kitet addig ahol az üvegen is ragasztó marad kénytelen vagy eggyütt élni vele mert volt aki acetonnal oldotta fel külföldi fórumokon és az oleofob rétegnek lőtek a kijelzőn többek közt ismerős is hasonlóképpen járt mert akkor még oldószert sem lehetett hozzá venni.
Én maradtam az outfitters fóliánál.Seth
Sajna nem az igazi valami ebben az oreoban amúgy az s9+ esetén is ugyanez a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest