-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Cunaja #16815 üzenetére
Én megértem ezt az álláspontot, mert ugyan ez van az oled tv-nél, hogy ha én reggeltől estig nézem az rtl-t akkor mért ég be a logo? Erre képes ez a technológia, majd idővel lecserélik, mert ezen javítani nem lehet
Annak kell örülni, hogy javítják, viszont mind színteltségben, fekete szintben, fogyasztásban lekörözi a vetélytársakat, ezért van az, hogy szinte az összes felső kategóriás telefonba már ilyet raknak, és lehet samsung, lg, huawei mind be fog égni, ha egész nap megy rajta egy statikus elem
csocsoszán: nem a technológiát védem, hanem a gyártót, igen én 1 év után cseréltettem kijelzőt, mert az értesítési sáv hagyott nyomot, amit nem is láttam volna screen tesztek nélkül, én tudom, és elfogadom, hogy ez a hátránya ennek a technológiának,de amíg cseréli a garancia, és ezzel együtt még az aksit is muszáj cserélniük, addig nem zavar
Te esetedben meg csak azt tudom ajánlani, hogy mivel szabad a választás joga, így bármikor átmehetsz másik gyártó másik készülékére, ha viszont tudatosan ez mellett maradsz, akkor meg nyugodj bele a hátrányiba
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Cunaja #16808 üzenetére
Mate8 még mindig IPS ami nem ég be, bár ott is volt gond más is... Az utána jövő szériák mint mind OLED ami szintén be fog égni szal felejtsük már el, hogy csak a samsung telefonok égnek be, mert szifonba is van már Oled paneles ami ugyan ilyen
csocsoszán: több esetben sem releváns, a note 8 is kibír 12h filmezést +-
a Mate 8 kisebb kijelzős valamennyivel, illetve kisebb felbontású és 500mAh-val nagyobb az aksija
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest