- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
Én a kijelző beégést tartottam felháborítonak..de én sem gondolnám hogy teljessen igy gondolta a nindennél jobban vigyázok rá..én is igy gondolom,hogy előbb vigyázok a gyerekemre mint a telefonomra..az csak egy használati tárgy..
Pittbaba:Én azért futnék egy kört a media marktal..a 2 év az 2 év..ha meg kell küld vissza hollandiába valakivel.. -
akooos
veterán
Az mondjuk durva. Én ma reggel webes rádiót hallgattam 6 és 7:40 között, 19%-ot csökkent ennyi idő alatt az akku. Most 3 óra van, egyszer már feltöltöttem 100-ra, pedig sajnos az időmbe nem fér bele, hogy facebook, insta, youtube menjen. Munkához használom a skypeot, de nem videochatre, csak írkálásra.
-
csocsoszán
őstag
A barártomnak 9-e van. Volt a kezemben jópárszor, igazad van mindenben jobb. Jobb fénykép, jobb kijelző jobb üzemidő (a 8 as képe még mindig kicsit túlszaturált.) De ha már eddig nem váltottam megnézem a 10-est.
De mindenkitől bocs a kirohanásomért!De sajnos minden szó igaz.
-
-
bcl
senior tag
Milyen dokkoló?
A Samsung-féle eleve USB2-es, ha jól tudom (talán az újabbik már USB3-as, de nem vagyok benne biztos).Viszont Kínából lehet rogyásig ilyesmit rendelni, és elég szépen működnek. Nekem van egy ilyen, és ugyan a héten nem vagyok otthon (a dokkoló itt van velem, csak nincs mire rádugni...
), de a jövő héten kipróbálom szívesen neked. Ha működik, linket is tudok küldeni, az Amazonról vettem, olyan 35 USD volt. (Vagy GPB??)
-
Taci
addikt
Nyilván ez is ízlés dolga, de nekem meg pont azért tetszik jobban a Note8, mert (számomra) kézre állóbb, egy kézben/kézzel stabilan tudom fogni és biztosan kezelni.
A DeX-et én is megvettem, kipróbáltam egyszer, azóta a szekrényben csücsül a dobozába visszacsomagolva. Jó és kreatív kiegészítő, viszont számomra nem tudott kiváltani semmit, így nem is használom. De biztosan van, akinek megfelelő alternatíva.
-
Kasya
nagyúr
Pont minap gondolkodtam en is a dolgon. Remelem iden lesznek komolyabb fejlesztések is DeX esetén.
-
Ntes
tag
[Works only with wired and Bluetooth audio]
Ezért is érdekes. :/ De én is örülnék, ha lenne támogatás rendesen is.
-
-
Taci
addikt
Nekem tetszenek, illenek ehhez a lekerekített új dizájnhoz. De persze ízlések és pofonok...
Viszont ahogy néztem, a Google és a Samsung továbbra sem jutott dűlőre, így a Google-ikonok (nagy része, pl. Chrome, Youtube) továbbra is egy fehér "keretben", illetve fehér háttérrel jelenik meg (adaptív ikonok, amit úgy látszik, a Samsung továbbra sem támogat), függetlenül a rendszer ikonháttér-beállításától. Számomra pedig ez a nagyon csúnya és zavaró. Reméltem, az új rendszerre már végre megoldják, de a képernyőfotókat látva az S9-es topikban, nem jött össze. Továbbra sem.
-
Sztm hagyd a francba ezt az irányíttatást. egyszerre amúgy is 1 sim van a neten, tök mindegy a másodikra mit állítasz be, ha az 1-est használod.
Vedd figyelembe, hogy az átirányítás a T-n saját hálózatára irányítás kivételével 50 ft/perc,ami sztm alapból rablás.
Sztm 10-15%-al ehet többet. (Volt 1 hónapig 1 sim-esem is) Kit érdekel?
Vegyél egy ilyet, ha muszáj....(most nézem, reggel még 19.90 volt...)
-
dewill79
tag
Szia!
Gyakorlati tapasztalat következik, adott egy voda + tcom kombó, fél éves használatról tudok nyilatkozni. Tényleg nagyban függ a szolgáltatók lefedettségétől, vételi minőségétől. Voda csak beszédre van nálam használva (2G), sajnos nagyon gyatra a lefedettsége felém, tcom viszont szinte állandó 4G-n lóg kiváló térerővel. Nem vagyok egy hardcore felhasználó, nagy általánosságban 1,5-2 nap töltési ciklusokra álltam be. Ebben van amikor 4-5 óra a kijelzőidő, de ha nem mozdulsz ki a lakásból és csak wifit használsz úgy meglehet a 6-7 óra kijelzőidő is. Csak készenlétben, nem nyomkodva 5 napot tud.
Ebből remélem találsz némi hasznos infót.
Üdv -
bandi0000
nagyúr
-
-
Európában nem a Snapdragonos processzor, hanem az Exynos a preferált. Mivel a cikk azt írja, hogy az Exynos akár 120fps-el is tud 4K videót rögzíteni, gondolom ezeken a kiadásokon meg fog jelenni. Ez meg azt jelentheti, hogy a jövőben a Samsung a saját processzorát fogja preferálni. Ami egyébként nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged