- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Firehand #16862 üzenetére
Ebben az esetben a Note 9 lehetne a te "embered", az azonos használat mellett nagyjából 75 perccel tovább bírja a Note 8-hoz képest. (Battery drain test) Szerintem erre a Note 10 pedig még tenni fog egy (nem is kicsi) lapáttal.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Firehand #16860 üzenetére
Én azt elhiszem, hogy valakinek nem bír ki 1 napot, az ő szokásaival, de ha 3 kor 15% on van, akkor 85% ot merítettél 9-10h alatt, ergo, hogy este 8-9 ig bírja a te szokásaiddal, közel dupla ekkora aksi kéne
Tehát lehet ekézni, én is szeretném ha kibírna 1 hetet, de lehetetlen,biztos van stock droidos ugyan ekkora aksis telefon, ami 1-2 h többet bír mert le van gyalulva, de az se segít sokat
-
bcl
senior tag
válasz
Firehand #16454 üzenetére
Egyszer már írtam a topicba (tavaly szeptember magasságában), hogy Szegeden is van SES, és itt helyben javítják. Ha van alkatrész, aznap.
Velem nagyon rendesek voltak, kijelzőcsere volt. Nem volt, hozzá, megrendelték, és szóltak, mikor megérkezett hozzájuk.
kb 3 óra alatt kész volt, és csak addig volt ott a telefon.Ha itt, vagy a környéken laksz, ajánlom őket!
-
guminyúl
tag
válasz
Firehand #16454 üzenetére
Szia!
Teljes kijelző cserénél leveszik az arcát és egy teljesen újat kap.
Azt, hogy megéri-e, csak te tudod eldönteni. Használhatod így is, ha nem zavaró vagy éles a repedés, próbálkozhatsz házi varázslattal (bár én ezt kihagynám, ha az én telefonom lenne).
Használtan most 110-120 ezer körül van az ára, ennek legalább a felét bele fogod tenni. Ha használod még 2-3 évig, akkor megéri, ha nem, akkor add el így és vegyél egy másik telefont.
Ha van rá garanciád, akkor hivatalos helyen, ha nincs, akkor kb. mindegy. Bárhol belefuthatsz béna szervizbe, de lehet, hogy a legolcsóbb helyen is jól megjavítják neked. Az inteneten minden helyről lehet rosszat és jót is olvasni. Nekem pl. az Árkád SES-ben cseréltek kijelzőt, nagyon szép munkát végeztek.
GSM boltok 2-3 órát ígérnek, a valóság inkább néhány nap.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Firehand #13631 üzenetére
híváabeállítások, hívások előugró nézetbe
TarMaster:
ezzel nem lehet mit kezdeni, egyáltalán nem normális felhasználás az, vagyis senki nem akarja így használni, vagy másik app, vagy esetleg próbálkozhatsz azzal hogy ne kapcsoljon ki a képernyő, de pont ezért van a gyorsgomb -
Capella
senior tag
válasz
Firehand #8445 üzenetére
Volt itt a fórumban néhány hozzászóló, talán a topikgazda Plag is, ha jól emlékszem, aki nagyon meg volt elégedve ezzel az outfitteres műanyagfóliázással. Azután később szedte le, de nagyon, mert tollal használva iszonyat rossz volt.
A fórum kaphatna már valami százalékot, mert annyiszor ajánlották ezt a boltot.
Volt olyan is, aki az ajánlás után elment a WestEnd-be, de jött is el látva mi van, vagy azután, hogy beszélgetett a boltban a fóliázó személlyel.
A 12.900 őrült nagy pénz egy műanyag fóliáért, még ha ez teljes is, főképp, hogy van aki szerint úgy 9 hónapot bír. Hacsak nem akarod 9 hónap múlva eladni a telefont.
És igen, az elejére nem jó a matt fólia, csak hátra.Én 3.000-ért raktam rá üvegfóliát. Ezekkel az üvegekkel az a baj, hogy a szélén érzéketlenebb lehet tőle a kijelző ujjal érintve. Nekem is így van, de nem elviselhetetlenül. Van aki nem panaszkodott ilyenre, de van aki sok üvegfóliát kipróbált, és egyik se jött be neki, annyira érzéketlen lett.
Nem tudom, talán szerencse kérdése is az üveg ezek alapján. Én mégiscsak be tudtam ezt pötyögni az üvegfóliával együtt. -
AndrewTdi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest