Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
Nálam a jó üzemidő és a gyorstöltés a két legfontosabb tulajdonsága egy csúcstelefonnak, ezért az elmúlt években (papíron) nagy akkukapacítású kínai telefonokat kezdtem el használni Samsung, Pixel és Sony helyett. Azt tapasztaltam, hogy egyik se kiemelkedően jobb üzemidejű a nem kínaikanál. Szerintem ekkora növekmény simán adódhat szoftveroptimailzációból és aggresszív memóriakezelésből, sem mint nagyobb névleges akkukapacitásból.
Egy darabig vártam a Vivo x300-at, meg az Oppo Find x9pro-t, de nem hiszek már a csodákban, úgyhogy az elveimet feladva, hirtelen érzelmi impulzustól vezérelve vettem egy Samsung Fold 7-et. Tartottam az üzemidőtől, mert névlegesen 15%-kkal kisebb kapacitású mint az előtte használt Xiaomi 15-é, a gsmarena akkuteszt alapján pedig az x15-ének max 60%-át hozza üzemidőben, mégis az én használati szokásaimmal teljesen egálban van a kettő.
Az akkukapacitás körüli nagyotmondás lett az új megapixel számháború, amit érdemes erős fenntartásokkal kezelni.A Iphone modeme és/vagy antennája valszeg kevésbé hatékony, azért lehet kisebb a beszélgetési idő.
-
-
-
Ez már nekem is tetszik
-
-
toronyhaz
aktív tag
Én már 5 éve várom hogy 8-10.000 mAh legyen egy mobilban. Picit jobban kell használni napközben és már megy a töltőre este. Még szerencse hogy már opció az hogy meddig akarod tölteni. Minden napot 80%-al kezdek. Ha tudom hogy kelleni fog a több akku akkor nyilván 100-ról indulok. Akkor nincs probléma. De nyilván van aki 6 óránként tölti.
-
-
UdiAti
csendes tag
Sajnos az kérdéses, hogy ide továbbra is a kisebb kapacitású akkuval szerelt készülékeket hozzák a gyártók...
Amúgy igen, többek között a Samsung és az Apple jegyzetelhetne -
Durva mit kihoznak...... tanulhatnak a nagy gyártók. Volna mit
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő