- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
Nougat óta ez a lehetőség megszünt a samsung készülékei esetében sajnos még a szervíz szoftver sem mutatja meg a számot csak azt tudja jó vagy,hogy rossz.
Más az oreo nem csak az s8-nál okoz váratlan restartot és sajna promblémák vannak vele a bt esetén és külföldön ahol hivatalosan kiadták hállózateldobálást is produkált néhány esetben egyébbként pont az s9 miatt javítanak a szoftveren és valószínűleg a héten elindul az ota update újra az s8 párosra és végre note 8-ra is. -
-
Velocity
aktív tag
Nyilván, csak nem tudom hova tenni a dolgot... pl vannak youtubeon videík mennyire karcálló a kijelző. Szerintem elég meggyőző. Anno mikor a Samsungok műanyagok voltak, iPhoneosok mindig azzal támadták a Samut, hogy fúj műanyag, bezzeg az iPhone fém, meg üveg... és mindenkinek az első dolga volt rátenni a szilikon tokot
szóval nem áll össze. Imádom, hogy gyönyörű a telefon, nagyon vékony, fém és üveg. Kb olyan, mint üléshuzatot tenni az új autó üléseire... persze mindenkinek egyéni dolga, csak szeretném ha elmondaná valaki mitől véd a fólia? Amikor olyan behatás éri a kijelzőt amitől megkarcolódna, ott már semelyik fólia nem segít...
-
Somatom
veterán
Az a baj, hogy öregedésünkkel arányosan egyre jobb autó és egyre drágább k@rva kell ugyanahhoz az izgalmi állapothoz. Szóval, reménykedj, hogy az e-pénisz ne úgy reagáljon az öregedésre, mint a valódi, mert különben a Note 19 -ből már egy raklapnyira lesz szükséged, a pantone skála összes árnyalatában.
-
Capella
senior tag
Kb. ugyanezt írták nekem is, amikor érdeklődtem, hogy mikor lesz kék vagy 128 GB-os.
Rögzítették a kérdésem, amely fontos nekik és biztosítanak, hogy elsők között értesítenek, ha lesz. Valami ilyesmi, nagyrészt copypaste.
Olyan nagyon nem várom már a választ.Lett fekete 64 GB-os.
-
Ákkk
addikt
Na erre kiváncsi vagyok pár ember már csallódott amikor mondtuk neki,hogy sajna nincs rá itthon garancia...🙄
Tawaga06
Az eu-ból származó számlával rendelkező telefonokat 1 évig itthon bármelyik samsung szervíz hivatalosan javítja.(Svájc nem Eu tag)
Az 1+1 éves garancia csak a Samsung Magyarország Zrt álltal forgalmazott telefonokra vonatkozik. -
hackeeeee
Jómunkásember
A telekomnál vásárolt készüléket IS a TMX szervizeli, és nem a telekom, mint a többi itthoni szolgáltató készülékeit is nem a szolgáltató szervizeli. Tudomásaim szerint. Persze lehet szoftveres problémákat az ottaniak megoldanak, de nem hiszem.
Beviheted, plusz Online lejelented a hibát, mysamsung-on, akkor is a tmx-hez megy a készülék, mint eddig.
Prémium szerviz esetén is a telemax szervizes jön ki, nem a telekomos, vagyis bocsi, mert ez már nincs, csak futárt lehet hívni a telóért.
Szerinted, ha igényelsz szervizfutárt, akkor a telekomos futár jön ki a telefonért, és a telekomhoz viszi?
Igen, ilyet is lehet, nem kell bemenni a szolgáltatóhoz (egyikhez sem..) Sőt azt hiszem hoznak cserekészüléket is, bár ebben nem vagyok biztos.
Unalmas, mert kb. úgy viselkedtek mint az acsarkodó hisztis kamaszok. Bocsmár.
-
-
Necc
addikt
Ez azért nem teljesen igaz. Anyám S7 Edge készülékén pl. a feltelepített alkalmazások angolul karattyolnak magyar helyett, annak ellenére, hogy az előző készülékén ugyanaz az alkalmazás még magyar volt, hiába lett a magyar nyelv kiválasztva első bekapcsoláskor.
Playstore nekem is néha kínai betűs ajánlatokat dob fel, mivel a rajta lévő firmware taiwani.
-
bcl
senior tag
A NFC Tasks (+ Trigger-rel??) lehet "kapcsolókat" is beállítani", azaz egy érintésre csinál valamit, aztán ugyanahhoz a tag-hez még egyszer érintve "visszacsinálja".
Példa: autóban bt be, mobilnet be, autósmód be. Még egy érintés: bt ki, mobilnet ki, autós mód ki.
Lehet másképp is, ez csak lehetőség.Nem kell folyamatosan kontaktban lenniük. Fizettél már paypass-es kártyával? Na úgy megy ez is.
Szerintem jópofa, egy időben szórakoztam én is ilyesmivel
-
Igen, még note4 mellé kaptam. Nem sokat használtam.
#Sn00k: a patchworks tok nekem is úgy megtetszett, hogy rendeltem is egyet amazonról.
A spigen liquid air hétfőn jön meg. Kíváncsi vagyok.
Amik eddig voltak:
Ghostek Cloak 3: felejtős, a keret nagyon mozog.
Ringke fusion: felejtős, hologramosodik.
Ringke Air szilikon: a szürke jól néz ki, de nagyon puha, így karcolódik, határeset.
Bugatti londra : gyönyörű bőr tok, szépen öregszik a bőr, de farmer megfogja és nagyon passzentos is, alig lehet leszedni. Aki nem is akarja, annak ajánlom.
rhinoshield crashguard: amíg meg nem sérül, addig nagyon jó, igaz, kicsit laza a gomboknál. Ha olajos kézzel érsz hozzá, lemálik a felső réteg. Garancia van rá, de macerás.
Protective standing cover: nagyon jól néz ki, de iszonyat vastag.
Clear cover: sz@r fröccsöntött műanyag, és még karcol is.
Benks szilikon: lehelet vékony. Karc ellen jó, esést nem védi ki.
Fitbag: méretre tökéletes, feszes, de hiába ér túl felül a telefonon, ha erre esik, sérül a telefon ( ma ebben volt, a feleségem leverte köré az asztalról, a nyitott rész ért földet, lekarcolódott a keret...)
Röviden ennyi. -
kkp900
senior tag
Nem kell hozzá nagy tudás csak egy hajszárító és ennyi.Nekem is ugyan ez a dragon van egy picit feljött a szélén mert nem eléggé hajszárítóztam a szegély részen.De újra hajszárító és tökéletes lett!Minőségben szerintem verhetetlenek.Nekem csak a hátlapon van meg a kameránál.Beastmodenak köszönöm az ajánlást !
-
BeastMode
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest