- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebiker
tag
Kint van az augusztusi frissítés. Függetlenre.
-
thebiker
tag
válasz
csocsoszán #14142 üzenetére
Melyik lejátszó programot szoktad használni az SBS filmekhez?
-
thebiker
tag
válasz
bwin.party #13150 üzenetére
Fura ... A Note 8 on fent van és fel akartam tenni a saját A5-re is .. nem ment... Invalid package name
-
thebiker
tag
válasz
csipszikutya #10080 üzenetére
Két dolgot tudnék javasolni:
1, Próbáld meg egy független képnézegető app-al is. Pl: QuickPic
2, Ments mindent PC-re és formázd meg a kártyát a Note 8 ban. Majd másold vissza ami kell -
thebiker
tag
válasz
gyuri81 #9283 üzenetére
Ennyi pénzért lehet érdeme s lenne megfontolni ezt: [Tech21 Evo Check Case]
Review:
[Drop teszt]Fentebb linkelte valaki.
-
thebiker
tag
Valóban szép a barna de a sw még elég bug-os. 1 hétig teszteltem de nem győzött meg. Pl videó nézés közben jött értesítés akkor úgy lezárta a kijelzőt, hogy nem lehetett sehogy feloldani
Hiába tettem be bármilyen app -ot abba a kategóriába, hogy ne lője le a háttérben ez nem működött. AdGuard-on teszteltem. De ahogy olvastam ez más appokkal más sw verziókkal is gond volt. Semmi esetre sem cserélném le a Note 8-at. De mindenkinek szíve joga. Nem vitatom, hogy adott esetben jobb képet lehet vele csinálni
-
thebiker
tag
Dex-ez használóktól kérdezem, hogy a hw billentyűzetet valahol át lehet állítani magyar nyelvre? Nyilván ha feljön a sw bill. akkor az ok. De ha magyar van csatkaloztatva akokr miért nem azt használja???
-
thebiker
tag
válasz
SharpSA #2204 üzenetére
Szia,
Note7->S7edge->S8+->Note8 . Ez volt az utóbbi év termése. akkuidő tekintetében egyértelműen a Note 8 a legrosszabb.
Ugyan azokat az appokat használom a Samsung backup-ból. Pont ugyan annyi app fut a háttérben és szinkronizál.
A legjobb akkuidő szerinti sorrend:S8+
Note7
S7edge
Note8Az első kettő közül nehezen tudok dönteni mert a Note7 ugye nem volt túl sokáig meg
és halványabb emlékeim vannak róla. Biztos jó lenne egzakt SOT vagy hasonló adat de ezzel nem foglalkoztam.
Summa summárum szerintem számít az a pár százalék az S8+ és a Note 8 közt. Esetére épp 10% marad.
Hasonló használat mellett az S8+ 30%-ot tudott. Pedig a gsmarena tesztjében a Note 8 jobban teljesít ...Hangsúlyozom, hogy ez csak az én tapasztalatom. Ettől még jó készülék ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged