Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
novinyul
üzenetére
van ilyen is és egyetértek, mérete ellenére jó fogni benne a telefont, a gumis szél nem dísz, de letört vagyis lejáratos lett az egyik vagy mindkettő kitámasztó és úgy már nem tetszik. Illetve rámjött a vékony tok mizéria. Utóbbi miatt próbáltam a gyári szilikon tokot is. Vékonyságra kiváló, de nem volt olyan jó a fogása, tapadása, mint a bőrnek és "kiszakadt" az egyik sarkán a túllógás, zsebből ki-bevétel alatt. Próbáltam egy Spiegen átlátszó szilikont is. Megint csak a bőr jobb fogásra, de nagyobb probléma volt ahogy a szöszt gyűjtötte. Sajnos oldalt is bemenet, a hangszórónál (fent) meg egy fura kis tető van, ott meg megállt a szösz és tartottam tőle, hogy amiatt esetleg, ha kicsit is de eltömíti azt. Nillkin Nature szilikonokat amúgy kedvelem, de az oldalt bejutó szösz, kosz, akármi, nem tesz jót az üveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van ilyen is és egyetértek, mérete ellenére jó fogni benne a telefont, a gumis szél nem dísz, de letört vagyis lejáratos lett az egyik vagy mindkettő kitámasztó és úgy már nem tetszik. Illetve rámjött a vékony tok mizéria. Utóbbi miatt próbáltam a gyári szilikon tokot is. Vékonyságra kiváló, de nem volt olyan jó a fogása, tapadása, mint a bőrnek és "kiszakadt" az egyik sarkán a túllógás, zsebből ki-bevétel alatt.