-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
novinyul #12087 üzenetére
van ilyen is és egyetértek, mérete ellenére jó fogni benne a telefont, a gumis szél nem dísz, de letört vagyis lejáratos lett az egyik vagy mindkettő kitámasztó és úgy már nem tetszik. Illetve rámjött a vékony tok mizéria. Utóbbi miatt próbáltam a gyári szilikon tokot is. Vékonyságra kiváló, de nem volt olyan jó a fogása, tapadása, mint a bőrnek és "kiszakadt" az egyik sarkán a túllógás, zsebből ki-bevétel alatt.
Próbáltam egy Spiegen átlátszó szilikont is. Megint csak a bőr jobb fogásra, de nagyobb probléma volt ahogy a szöszt gyűjtötte. Sajnos oldalt is bemenet, a hangszórónál (fent) meg egy fura kis tető van, ott meg megállt a szösz és tartottam tőle, hogy amiatt esetleg, ha kicsit is de eltömíti azt. Nillkin Nature szilikonokat amúgy kedvelem, de az oldalt bejutó szösz, kosz, akármi, nem tesz jót az üveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest