- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haligali72
aktív tag
válasz
haligali72 #9352 üzenetére
Ha esetleg másnak is hasonló gondja lenne, van megoldás rá:
Ha a Samu MyFiles explorerrel teszed ki a pdf parancsikont a kezdőképernyőre nem nyitható meg, viszont feltelepítettem az ES explorer pro-t és azzal símán megy minden. -
eladogeppc
veterán
válasz
haligali72 #4905 üzenetére
Nekem volt Note 9-em és sima S9+-om is. A kamera szerintem nem akkora változás, igaz nekem sima Note 10-em van. Sőt. Szerintem az S9+ sötétben jóval jobb képeket csinált. Ez maszatol.
Az akkuidő Note 9-en nekem is olyan 5-5,5 óra volt, itt a 4G nagyon szívja az akksit. 4,5-4,8 óra jött ki max egy napra.
Wifin jobban bírja nagyjából 30 perccel. -
torrrent
aktív tag
válasz
haligali72 #4905 üzenetére
Én is Így voltam. Sokáig vacilláltam, S6 Edge volt 3 évig. Aztán volt egy Huawei bicsaklás (valamelyik smart verzió) utána egyik nap már nem tudom hány hét gondolkodás, nézelődés után bementem a MM-be egy éppen akciós napon és megvettem a feketét sima Note 10.
Amikor elkezdtem használni tudtam, hogy ez nem egy fél éves telefon lesz megint. A nem lekerekített, mostanában divat forma, komoly megjelenés, kész mese nem volt.3 Hónapja User, de nem bántam meg. Ugyan nem volt Note-om sosem én alkalmazkodtam hozzá. Először elkezdtem használni újra az edge gyors menüt, aztán megbarátkoztam a Pen-el.
Most azon veszem észre magam,, hogy a ceruzát használom jegyzetként. bevásárlás teendők stb -
Stabi83
senior tag
válasz
haligali72 #4362 üzenetére
Csalódi biztos nem fogsz benne,főleg a videós képességeiben, azon meg nem kell meglepődni hogy van olyan eset hogy egy Mate kevés vénynél jobban dolgozik hisz ők kimondottan arra fekúdtek rá.
-
Stabi83
senior tag
válasz
haligali72 #4360 üzenetére
Fotókban nekem jobban tetszik a Mate 20 Pro de Videóban egyértelműen jobb a Note 10+
Ami nagyon hiányzik az pl 3X zoom és a kevés fénynél nyújtott produkció.
Amúgy tényleg nagyon jó képeket csinál a Note.
Én az S Pen miatt váltottam a Mate meg ment a páromnak. Néha még most is inkább azt használom fotózásra ( főleg este ) Valamikor viszont a Note csinál jobb képeket. -
Stabi83
senior tag
válasz
haligali72 #4356 üzenetére
Teljesen vállalható képeket csinál bár nekem a párom Mate 20 Pro-ja meggyőzőbb ha csak a fotókat nézzük.
-
válasz
Nagyon rosszul volt szoftveresen optimalizálva a kamera, eleinte messze sokkal rosszabb képet csinált, mint a note 8. Most Android 10 alatt már jobb a helyzet. Elővásárlással vettem, kezdetektől megvan, én voltam a leghangosabb a siralmas kamera miatt, most azért lényegesen jobb, mint volt. Vállalható képeket csinál.
-
sompetike
aktív tag
válasz
Te ezt komolyan elhiszed?
Akkor [nézd meg] s döntsél utána...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest