-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nekem is tökéletesen megy már hónapok óta, ellenben 10 óta hibát ír: ""currently not usable for NFC payments because the communication with the provider was unsuccessful"
van aki Simple-t is használ mellette?
nekem az volt a problémám, hogy hiába állítottam be hogy az aktív alkalmazással fizessen "tap and pay with open apps"', akkor is a defaultot használta.más apróság: és mivel ez nem ment, mindig manuálisan módosítgattam a defaultot, eddig a nagyítóba lehetett rá keresni: "tap and pay" és ki is dobta, hogy "default payment service", most már csak az "NFC and Payment" opciót dobja ki és külön bele kell menni..
(angolul használom a telot, azért angolul írtam a pontokat, mert nem tudom hogy vannak magyarul)
-
-
francz'70
senior tag
A toll miatt nem lehet majd karcosabb a kijelző? Ez az első note-om, eddig nekem is csak S szériáim voltak, de fóliát soha nem használtam! Nagyon tudtam vigyázzni a kijelzőre, szinte patika volt az összes telóm, de itt a toll miatt megfordult a fejembe, hogy ezen használni kéne.
-
TODI1111
veterán
Már [októberben] a bétánál jeleztem, hogy bekerült ez a funkció.
-
bcl
senior tag
-
-
-
Bandeee007
csendes újonc
Ha aod Notify-t használsz akkor igen lehet. Kivettek egy kapcsolót a beállításokban. Nekem is tap to show opción volt és ugye rejtve volt amíg nem tapiztam, ugyanakkor csak a kamera értesítés volt aktív, ha jött valami. Engem is zavar ez egyébként, mert eddig a frissítésig pont úgy működött ahogy szerettem volna használni.
-
Senki nem mondta hogy a telefon miatt van, de mivel ezen a telefonon nem működik, így nem nagyon van más választása az embernek, vagy megszokja, vagy telefont cserél, megjavítani nem tudom a gmailt. Lekopogom, egyelőre jó, holnap kiderül melóban. Soha nem volt ezzel gondom, csak most, pedig volt néhány telefonom, galaxy S, S2,S3,S4,S5, note4,5,8 azután egy iphone XR, es most a note10+.
-
bcl
senior tag
Bocsi, hogy bele szólok, de az nem amiatt volt.
Fénytörési hiba, önmagában a villogástól nem alakul ki! Gondolj bele a látás folyamatába: szaruhártya (a legnagyobb törőerővel ez rendelkezik), majd szemlencse, stb, stb... a rövidlátás (ha az alakult ki) pedig konkrétan a szem tengelyének a változása (hosszanti irányban való megnyúlása) miatt alakul ki, azaz a leképzett kép a sárgafolt előtt lesz fókuszban; ezt korrigáljuk, szóró lencsével.A közelre nézés esetleg (de az sem feltétlenül!!) okozhat, de önmagában csak a vibrálás nem fog ilyen problémát okozni.
-
-
baladam86
aktív tag
Pontosan erre, de persze a hiba az volt, hogy magamból indultam ki, régen valaki a Note 4 topikban keresett gyári fülest, és mivel én nem használtam, ki sem bontottam, ezért természetes volt, hogy odaadtam (és nem eladtam).
Engem csak az zavar(t), hogy biztos vagyok abban, hogy a tulajdonosok legalább fele ki sem bontja, tehát felesleges számára, és ennek ellenére valamiért ragaszkodik hozzá, és nem válna meg tőle.
Szerencsémre utána tudtam járni, honnan lehet venni, talán így jártam a legjobban.@jose999: Az olyanok miatt, mint Te nem veszítem el az emberekbe vetett hitemet
-
telefonmágus
senior tag
Nem mindenki a magyar telóra gyúr,ahogy sokan mások én is szeretem a német telókat meg a különlegesebbeket,ritkábbakat
Most is ez az N976B nagyon klassz,ráadásul már kérték hogy kicsit teszteljem az 5G hálózatot
Állítólag a voda is angolból hozott S10 5G -set ,azzal tesztelték
-
Sanraith
aktív tag
-
TpS
őstag
-
Száguldo
aktív tag
-
hanti
senior tag
Note 4 volt az utolsó ahol még a tesztek szerint is jobb volt az Exynos, de azóta is voltak problémák a Snapragonokkal, túlmelegedés behalás (Note 4) Én még amerikai tervezésű eszközt nem láttam amelyik hosszú távon jól működött, ha van ilyen az minden esetben Európából vagy Ázsiából importált tudósok készítették. Az Apple processzorokról is kiderült hogy az utolsó 2-öt kivéve mind hibás tervezés és javíthatatlan támadási felületekkel rendelkezik. Az F35- ös helyből felszálló képességét sem tudták megoldani 20 évig, végül angol segítséggel sikerült.
-
Teal'C
veterán
Az megint más ami a belső hangszórókat működteti! Kifelé viszont csak digitális jel van.
Amúgy azért is érdekes ez mert pl a gyári fülesben lévő dac nem keveset fogyaszt. Csináltam egy új stream tesztet félig a fülessel félig nélküle és elég komoly különbség van merülésben a jack közel sem fogyasztott ilyen durván pedig azt is dac működteti. -
Teal'C
veterán
Ne zaklasd a részletekkel mint ahogy azzal sem hogy ellenfényben fényképeztem. Amúgy meg nem állítom hogy tökéletes de aki ennél többet akar az vagy felkapcsolja a villanyt vagy vesz egy dslr gépet.
De mellesleg ha azt vesszük alapul hogy a rács és felette a klímagerenda csíkjai full kivehetőek ami amúgy a kép lényege volt akkor nem értem mi a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest