-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz
SeatZola #6404 üzenetére
Én S10+ -ról váltottam Note10-re.
Egyáltalán nem bántam meg,nekem a Note formája is jobban tetszik.Meg az S-Pen is jól tud jönni.A mérete teljesen jó,a Note10+ már kényelmetlenül nagy volt.Az akku kb. ugyanúgy bírja mint az S10+ -nál.Nem veszek észre különbséget.Kijelző időt nem tudok mert nem nézegetem,de nap végén mindegyiket kb. 20-25%-nál tettem töltőre. -
dani786
tag
válasz
SeatZola #2214 üzenetére
Úgy tudom ahhoz képest nem igazán előrelépés, persze ott az S-pen, nagyobb és gyorsabb tárhely (de nem bővíthető, bár sztem 256GB elég egy darabig), szebb design (tudom, ez szubjektív) és könnyebb kezelhetőség a kisebb méretből adódóan. Negatívum lehet viszont a kisebb felbontású kijelző. Viszont emiatt (+takarékosabb processzor) az üzemidő jobb, mint amit a 3500-as akksitól várnál.
Méretben egyébként tökéletes a sima Note 10. Nyilván ez szubjektív, de én eddig pont azért nem vettem Note-ot, mert túl széles volt az egykezes használathoz. Amint ezt bemutatták, azonnal előrendeltem.
-
dani786
tag
válasz
SeatZola #2212 üzenetére
Szia!
Nekem sima Note 10 van, S9+-ról váltottam, ahhoz képest jobb az üzemidő, még dual simmel használva is. A kisebb felbontású kijelző miatt elvileg hasonló az üzemideje mint a Note 10+-nak. [link]
Egyébként én minden tekintetben imádom a telefont. Féltem, hogy az alacsonyabb felbontású kijelző zavaró lesz az S9+ után, de őszintén szólva, észre sem veszem. A kisebb kávák meg a jobb fényerő + színek miatt még jobban szeretem, mint az S9+ kijelzőjét.
Kamerában szerintem nagyon jó, az S9-hez képest sokat fejlődött. Nem fair dolog a nagylátószögű, fix fókuszos lencsét hasonlítani az előző generációk fő lencséjéhez (ami változtatható apertúrájú és nagyobb pixelek vannak a szenzoron), az értelemszerűen sokkal jobb képeket lő.
Ha androidot szeretnél, normális hazai garival (és kell az S-pen), akkor kb. ez a legjobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest