- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci789
aktív tag
-
Sanci789
aktív tag
válasz
torrente777 #8431 üzenetére
Kösziiiiiii
-
Sanci789
aktív tag
Ennél az új 2.5-ös rendszernél hogy lehet kiállítani, hogy a galériában ne kezdje el magától lejátszani a képekhez rögzített pár másodpercet? Plz valaki gyorsan, mielőtt elkezdem meghajlítani a telót
(úgy felb*sz ez)
-
Sanci789
aktív tag
Nálam se jelzi még. Akármennyire is imádom ezt a telefont, és nem cserélném semmi másra, de be kell vallani, hogy a samsung frissítési rendszere a világ hulladéka
Más: másnál is szokott olyan probléma előjönni, hogy a frissen megnyitott chrome/samsung internetbe, amikor a tollal elkezdenék lefele görgetni, szétfagy és leáll? A Samsung internetél ideig-óráig jó egy gyorsítótár ürítéssel, aztán megint előjön. rohadt idegesítő. A google is kidob erre találatokat. Volt aki azt a megoldást találta, hogy előszőr ujjal kezd el lefele görgetni, aztán utána tollal, és úgy jó lesz, de érdemleges megoldást nem találtam még. Esetleg itt valaki?
-
Sanci789
aktív tag
Ilyenkor ha rámegyek a menüben a manuális frissítsére, akkor nem egyből fel kéne dobnia? Szokott lenni pár óra delay a Sammobile és az OTA között?
-
Sanci789
aktív tag
válasz
TODI1111 #8342 üzenetére
Értem. Bocs a hülye kérdésért, de most akkor a frissítés innentől kezdve DBT-ként fog viselkedni (hiába XEH-t ír), egyből megjön rá mintha német lenne, vagy pedig XEH-s maradt valójában?
Kicsit belezavarodtam. Illetve most már teljesen eltűnt nekem a DeX ikon. Direkt home CSC-vel telepítettem, hogy megmaradjon minden, de lehet factory reset kéne?
Más: a pro videó módban lehet 21:9-ben videózni, viszont a simában nem. Ott miért nincs engedélyezve?
-
Sanci789
aktív tag
Sikerült felrakni, viszont nem DBT, XEH, XEH, XEH lett, hanem maradt mind a 4 XEH. Nem kellett volna átállnia DBT-re? Illetve rámegyek a gyorskapcsolóknál a DeX gombra, és nem történik semmi, szürke marad. Wipe chace megvolt. Má megen' mi az isten lehet ez?
-
Sanci789
aktív tag
ollie, Probert75. Megpróbáltam két régebbi samfirm-el, másik wifivel. Mindegyiknél CRC hiba. Akkor úgy látszik, hogy most valami hiba van a samsung szervereivel?
-
Sanci789
aktív tag
Üdv. Szeretném felrakni a XEH-s romomra a DBT-s romot, mert meguntam ezt a tökölést, amit a samsung művel frissítés címszó alatt (szégyen). Samfirmware 0.5.0-el már másodjára írja ki, miután letöltődőtt a fájl, hogy "Checking CRC32... Error: CRC does not match. Please redownload the file." Merjem így feltelepíteni, vagy próbáljam meg harmadszor is letölteni?
Szerk: most nézem, hogy így magától törlődött a fájl, fel se tudnám rakniIlyenkor mi szokott lenni a baj/megoldás?
-
Sanci789
aktív tag
Üdv! Boldog tulaja lettem én is egy 10+ 512GB-os verziónak, imádom
Eredetileg Note 20 Ultrát terveztem venni, egészen augusztus 5-ig, amíg meg nem láttam az árát. Egyetlen egy fontos kérdésem lenne: a bixby routine-t hiába állítottam be magamnak bizonyos dolgokra, összevissza kapcsol mindent, nem pedig úgy, ahogy szabályozva van. Például leveszi a képernyő felbontást QHD-ról FHD-ra, meg bekapcsolja az NFC-t, holott ez nincs is beállítva. Valaki találkozott ilyen gondokkal? Mi volt a megoldás?
-
Sanci789
aktív tag
Üdv! A 256GB-os és az 512GB-os verziók nagyjából egyszerre szokták megkapni a havi biztonsági/szoftver frissítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest