- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #15327 üzenetére
Tényleg sokszor a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek,
megjegyzem, de persze sose legyen rá szükség.
-
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #15294 üzenetére
Mennyivel indult nem emlékszem?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #15294 üzenetére
A56:
~1hete plö volt MM -ban 140e -ért akcióban, + az esetlegesen beszámolt készülék ára még ebből lejött . Vagy plö Yetinél volt 128e, ha olyan havi csomagot választott valaki, amellyel az lett a vételár, stb .
Nem tudom, ezek tartanek-e még. Körül kell nézni, lehet máshol is van, vagy éppen lesz ... -
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #15291 üzenetére
Az is egy opció. 👍🏻
Sajnos ez van, egyik szolgáltató sem üzemeltet szervizt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Marci112233 #15291 üzenetére
Ha be tudsz menni egy Samsung szervizbe vagy Store-ba, akkor ott 1-2 óra alatt megcsinálják.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #15289 üzenetére
Tovább fogják küldeni, valamelyik szerződött hivatalos szerviz partnernek (valszeg TMX) ...
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Marci112233 #15284 üzenetére
Nekem is felvált a hátlap. Bevittem egy telefonos boltba, 3 ezerért fél óra alatt visszaragasztották.
-
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #15286 üzenetére
Bekapcsoló gomb magasságában kezdődik az akku, és kb az aljától olyan 1.5cm ér véget
Ebben a videóban itt pontosan látható hogy az akkumulátor hol vanMondjuk az akku púposodást akkor látni jobban ha kicsit jobban megfeszíted és belesel
Öcsémé mikkor elvált 2-3mm kb fel tudtam feszíteni úgy hogy utána visszament a helyére
Ebben a hozzászólásban képek az öcsém hátlap elválásáról, de bal kézzel kocsiba ülve nem ment úgy a feszítés így ne ma maximum elválásNem is néztem hogy most mi a helyet, 9hó elején volt szervíz hogy azóta van a elválás
Öcsémét hiába nézem abba már volt azóta kijelző csere is egy ki tudja milyen kínai kijelzőt kapott egy szerelő ismerős csinálta -
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #15284 üzenetére
Azt kellene megnézned hogy a akkumulátor nyomja le a hátlapot, vagy csak elvált a ragasztó
Ha csak a ragasztó vált el akkor tokban nyugodtan használni lehet tovább, viszont semennyire nem lesz vízálló még cseppálló se
Viszont ha púposodik az akkumulátor az már veszélyes is lehet tüzet is okozhat, akkor lépni kell. Akku csere vagy szelektívbe a telefon. -
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #15203 üzenetére
Nálam, nálunk sem - 3 készülékkel - sem indult még úgy el újra sosem.
-
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #15167 üzenetére
Jó, hogy írod nézem is.
szerk. Google névjegyek szinkronizálásának utolsó ideje:3 órával ezelőtt.
Az eszközön található (pár db) névjegy nem lett szinkronizálva -
DrKapocs
őstag
válasz
Marci112233 #15126 üzenetére
Emiatt nem rendelek tőlük soha. Nem fogok egy 300-500-1000 Ft-os aprósághoz bedobálni dolgokat, hogy meglegyen a 3500 Ft. Hol van a fogyasztók védelme, hol van az árukapcsolás tilalma? Az Alin is kb. ezek a cuccok fenn vannak, ott nincs minimális rendelési összeg.
-
boborján2
senior tag
válasz
Marci112233 #15124 üzenetére
Passz. Nem volt még 15 ezer alatti rendelésem.
-
PitLee
őstag
válasz
Marci112233 #15118 üzenetére
Na, akkor ez mázli volt.
Nekem is olyan kis semmi forgács volt, hogy kételkedtem benne, hogy az okozta a problémát, de az volt. -
boborján2
senior tag
válasz
Ezért dobtam a legutóbbi temu csomagba egy ilyet
-
válasz
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Gyakran a zsebpiszok okoz problémát.
-
PitLee
őstag
válasz
Marci112233 #15109 üzenetére
Nézted nagyítóval ?
Nem maradt benne valami szösz, zsebpiszok, faforgács...ect
Nekem van egy fogpiszkálóm amit Olfával elfaragtam vékonyra, hogy körbe tudjam matatni néha a csatlakozót.
Nekem forgács került bele, "bekattant" a csatlakozó, de hamar kis tudott ha arrébb tettem, meg érzetre sem volt az igazi, akkor kezdtem vizslatni és találtam az egyik sarkában egy forgács darabot. -
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #15111 üzenetére
Nekem 1000m légvonalba a Román határ
Nagyvárad közúton ~30KmNincs valamilyen ismerősnek/rokonnak egy bármilyen telefon amit addig kölcsön lehetne kérni egy
Ha újat akarsz venni érdemes benézni a kuponosba hogy most mennyire lehet kuponozni a Samsung.com oldalán vagy applikációba, néha meglepő ár kihozható
-
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #15109 üzenetére
Hát én meggondolnám a javítást de egy árajánlatot mindenképpen megér, és ha már bontva van egy új akkumulátor is kaphatna az meg a üzemidőn dobna nagyon sokat
Bár már eljött az a pont hogy használt piacon kezd nagyon elértéktelenedni, 35e Ft-tól indulnak az aprón
-
cd930
senior tag
válasz
Marci112233 #14901 üzenetére
Bocs, a kép alapján úgy értettem elsőre, hogy annyi ideig töltődik fel az akksi
-
cd930
senior tag
válasz
Marci112233 #14898 üzenetére
Egy teljes töltés 4 nap 4 óra???
-
orso0355
őstag
válasz
Marci112233 #14898 üzenetére
Nálam is bír 8-10 napot a sokéves Redmi 4X, igaz, nincs benne sim kártya, végig repülős üzemmódban van, legalacsonyabb fényerőn, mert csak esti zenehallgatásra és ébresztésre használom, de bírja.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #14887 üzenetére
A mi A52s példányunkon sem vált még fel sehol. Pedig, maga az akku, talán ha tudja az újkori ~60-63% -át. Egyelőre, ez marad a tartalék, az újak mellett . Ezt, tulajdonképpen mindig , csak lassan töltöttük, és 1x/nap ⇒100% -ig, ezt is állandó Speciális feldolgozás módban.
Lehet, hogy ez a probléma kedvel minket, mert a korábbi S22U -nk is ilyen lett ½éves kora előtt, pedig annál már tartottuk a 20⇔80% közötti többszöri töltéssel járó használatot, és sosem volt gyorstöltve, se bármilyen hőterhelésnek kitéve (plö szélvédőre / elé stb... okosba sem...) az sem. Hamar el is ment a háztól.
De, idén kellett cseréltetnünk ilyen miatt (is) a Flip 3 -asunkban is (mindkettőt), pedig korábban már cserélve lett garanciában a kisebbik akkuja (szintén hátlap leválás volt az előzmény, akkor is ) .
Ugyanakkor puffadás korábban, kb azaonos f.szokásokkal & körülményekkel nem nagyon volt, de akkucsere többször is. -
Mercutio_
félisten
válasz
Marci112233 #14772 üzenetére
Azt inkább ne!
Kerülhet olyan helyre, ahol nem kellene, hogy legyen. -
domper2015
senior tag
válasz
Nem biztos, hogy az annyira jó. Tud disznóságokat művelni, mert megmarja a felületeket
-
válasz
Próbáld meg, de a mechanikai tisztítást szerintem nem tudod megúszni.
-
válasz
Marci112233 #14770 üzenetére
A C csatlakozó, ha az alaplapból nem szakad ki, nem annyira hajlamos tönkremenni, inkább bepiszkolódhatott.
Itt írtam egy javaslatot, hogy tudod kitisztítani. -
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #14669 üzenetére
Igen, tudom... Mi is vásároltunk akkor.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #14665 üzenetére
Az ominózus 2022 -es Samsung kódok, amikor pár órán át 3x lehetett 10% -kal csökkenteni az akkor aktuális árakat ?
Szerintem, olyan nem nagyon lesz a közeljövőben (se).
-
Mercutio_
félisten
válasz
Marci112233 #14665 üzenetére
Sajnos az az idő már elmúlt
ritkábban van jó ár + érdemi kód + beszámítás tényleges készülék leadás nélkül egyszerre
-
válasz
Marci112233 #14597 üzenetére
Nyilván nálad más a helyzet
Nekem szerencsére munkaköri követelmény a tiszta kéz, sőt, hajlamos vagyok a kényszeres kézmosásra is
De tényleg kár, hogy ez a metódus a sírba szállt a Blackberry-vel: [link] Még lehet, hogy használnám is, ha lenne ilyen a telefonon. -
vscotina
aktív tag
válasz
Marci112233 #14577 üzenetére
köszi, de ez nem oké, azt mondja, (adattorles.hu) hogy nem jó, vagy már felhasználták.
-
vscotina
aktív tag
válasz
Marci112233 #14567 üzenetére
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (a továbbiakban: Hatóság) 2024. szeptember 15-én érkezett adattörlőkód-igénylésére az alábbi választ adjuk.
A Hatóság a fogyasztók számára az adattörlést lehetővé tevő szolgáltatás elérhetőségét 2021. december 1. napjától biztosítja. A kereskedők szintén ettől a naptól kötelesek a fogyasztók részére adattörlő kódot biztosítani tartós adathordozó eszköz vásárlásakor. A kereskedők adattörlő kód biztosítására vonatkozó kötelezettsége az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) Korm. rendelet módosításának hatálybalépésével (2023. január 1.) keletkezett, ezt megelőzően adattörlő címkét kellett biztosítania a fogyasztónak.
A jogszabályi előírások alapján a Hatóság kizárólag 2023. január 1. dátumot követően értékesített eszközökhöz biztosíthat adattörlő kódot (amennyiben a kereskedő nem biztosította azt a fogyasztó részére).Kérjük a fentiek szíves elfogadását.
Tisztelettel:
*****' József
főosztályvezető-helyettes, osztályvezetőA telefon elozoleg lett vasarolva
-
válasz
Marci112233 #14567 üzenetére
WTF
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #14364 üzenetére
No végül megjött a töltő és az átalakító is. Töltővel szépen működik a szuper gyorstöltés azonnal ha bedugom a kábelt. Illetve ha már kéznél az átalakító dobtam egy tesztet a 15W-os töltőfejjel és USB-C kábellel és azzal is simán egyből gyorstöltés megy, tehát ismét kábel volt a hibás, de a töltőfej működik.
-
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #14339 üzenetére
Nekem a Samsung EP-TA800 van teszi a dolgát első naptól kezdve.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #14339 üzenetére
"... ahhoz van már egy kábelem amit teszteltem és működik vele a szupergyors töltés is."
- Akár, ahhoz is vehetsz egy USB-A -ra átalakítót, és akkor van kábeled (a 25W -ra hitelesített, nálunk eddig tartósabbanak biszonyult ) a töltéshez ."Kettő is van az Alzánál, de nem egy áron. 1 2 Jó az olcsóbb is vagy inkább a drágább?"
- Többféle kiszerelésben hozza forgalomba a Samsung, a töltőit.: LINK
* Szerintem, ott is, ez (⇑) lehet a háttérben ... -
Breki
veterán
válasz
Marci112233 #14250 üzenetére
Én továbbra is az okos kábelt,
Otthon van a PD kábel, munkahelyre van két okos kábelem több éve hibátlan a telefonok cserélődtek, a kábel maradt, azóta is hibátlan pedig sokszor egész napos használatban van.
Smart Chip USB A-USB C-re kell rákeresni,
esetleg
Baseus Type C Cable Smart Power off USB C Cable,
ugye ha jól emlékszem nekem egyik Baseus másik talán Anker, de ez nem biztos.
-
gerner1
nagyúr
válasz
"Létezik hogy a negyedik hóban vásárolt USB kábel meg akarja magát adni?"
- Sajnos igen. A nem egyhelyben használtak közül, elég sokat kellett cserélnünk nekünk is az elmúlt 10+ évben.A relative olcsóbbak közül (+ az 1,5m hosszúsággal, akár más gyártóé), biztosra, én most nem tudnék ajánlani egyet sem . Baseus, ugreen, Yankee, McDoDo , stb -k közül is volt már, amelyek idő előtt letérdeltek.
-
DrKapocs
őstag
válasz
A készülékhez kapott töltő és kábel is rossz volt. Többször 24-48 órás töltési időket írt ki velük a telefon. Blitzwolf töltővel és kábellel 2 év alatt egyszer sem fordult ilyen elő.
Szóval igen, létezik.
-
bul07
nagyúr
válasz
Én még 2019 nyarán A70-hez vettem Baseus 2m kábelt és azóta is azt használom
Én tudom ajánlani a Baseus márkát
Persze ki tudja hogy azóta ők mennyire olcsóbbítottak a gyártáson mennyire tartósak a mostani kábelekHa van Alza+-od ingyen szállítás miatt
1.5m 100W-os 1690Ft [link], bár kérdés hogy mennyire hosszú a csatlakozója hogy rendesen beér e ha van tok a telefonon,
Hopp most nézem majd csak 10hóba szállítják -
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #14028 üzenetére
Nem gondolkoztál még Román kártya beszerzésén?
Én nagyon.
Telekom szintén
Itt ülök a gépe lőtt, van 4G, átmegyek a szomszédba Edge
Templom mellet jön a román romingolós sms hogy átállt, holott ott közelebb vagyok a faluban lévő Telekom toronyhoz mint itthonEzért gondoltam egy Román sim-re, olcsó mobilnettel
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #14028 üzenetére
Persze, hogy tudsz, mert nem fix 4G -re állítva, használod Te sem. Így, ha nincs VoLTE -d a 4G -n, akkor a Tiéd is le tud váltani 2G -re, így biztosított a telefonálás.👍
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Marci112233 #13991 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Egyébként mitől lehet ez a probléma a Vodanál, túlterhelt a hálózat? Nálam Budapesten a város közepén is elmegy a net. Azt nem írtam, hogy ez a probléma. Edge használhatatlan. Akkor inkább nem is váltson rá, hiába jobb a vétel. Bárcsak az LTE kényszerítése megoldaná a problémát. Ugye csak az LTE kell? Van még az NR=5G, de ha jól emlékszem, ezt régebben kikapcsolni volt ajánlatos. Egyébként, hogy tudja ezt ez az alkalmazás megcsinálni? Ráadásul lehet, hogy az alkalmazás eltávolítása után is megmaradt az LTE only, mert eltávolítás, majd újratelepítés után is ezt mutatta, miközben előtte NR, LTE, GSM, WCDMA volt jelezve. Gyári alkalmazásból elő lehet hívni, hogy milyen hálózatot tud használni? Most látom, hogy a Netmonster eltávolítása után is marad a 4G. Köszi domper2015!
-
válasz
Marci112233 #13951 üzenetére
+1
A gyártó valamiért nagyon nem szeretné, hogy továbbra is ezt a készüléket használjuk. 🤔
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Marci112233 #13828 üzenetére
Ezt kb 1-2 hete olvastam, még nagyon új dolog.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Marci112233 #13826 üzenetére
Mostanában még gyorsabb frissítésre kellene váltani, hiszen a Google Play Áruház most már egyszerre 2(!) alkalmazást is tud letölteni. Igaz telepíteni egyesével lehet továbbra is.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #13670 üzenetére
Amíg nem lesz hanghívás is 5G -n, addig inkább csak azoknak pozitívum, akik a hívásaik minimum 80%-át már VoIP bonyolítják (van azért ilyen is..) . Minden más esetben, könyvelni kell a hívások miatti temérdek fallback következményeit.
-
judas13
addikt
válasz
Marci112233 #13463 üzenetére
"Már rendelés alatt egy új kábel, de a régi J3 2017-es kábelével soha nem volt problémám".
A gyári kiegészítőket alapon felejtettem és 2 éve mondhatni a telóval párhuzamosan rendeltem meg a 25 W-os töltőt és hozzá ezt a kábelt is. Mind a telefont, mind a tabletet is ezzel töltöm azóta is. Hiba nélkül 😉 -
gerigő
tag
válasz
Nekem is csak kb. 1 évet bírt ki a kábel pedig mindig nagyon óvatosan bántam vele...
-
gerner1
nagyúr
válasz
~Note 4 óta, nálunk azok a kábelek mind rövid időn belül letérdeltek, amelyeket gyakran összetekertünk/csavartunk, vagy a napi töltést azzal közvetlenül a telóhoz csatlakoztatva használtunk (gyakori ki-be csatlakoztatás & nyakrészek mögötti gyakori csavargatás/hajlás/tekerés/stb miatt ) .
Ennél a típusnál, most, egyedül az a gyári Samu kábel mutatkozik tartósnak, amelyet a gyári 25W -os töltő mellé csomagoltak. Ez, többek között vastagabb is, mint ami a készülék dobozában volt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #13461 üzenetére
"... de tényleg létezik hogy kicsit több 1 év után a kábel elszáll?"
- Igen. Sajnos a gyári Samu kábelek leginkább akkor mutatkoznak ~"tartósnak", ha wireless (pad) töltőhöz csatlakoztatva vannak használva. Ez pedig, ennél a típusnál (is) pláne kizárható. -
válasz
Marci112233 #7269 üzenetére
Nem rossz a kép, de a gcam ebből is többet ki tud hozni. Az utófeldolgozása egyszerűen verhetetlen.
-
válasz
Marci112233 #7269 üzenetére
Ez a példa még csak hagyján: [link] , de amit az emberi arc, haj színeivel művel, az katasztrófa.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Marci112233 #6909 üzenetére
Köszi! Akkor ez a megoldás, mert én soha semmi védelmet nem használtam. Szeretem egy legyintéssel feloldani a telefont.
Lopták már el a telefonomat, ráadásul külföldön, nem lett semmi gond belőle. Mondjuk nem is tudom igazán mi lehetne, kitiltanak a Gmail fiókomból? Gondolom a tolvajnak első dolga a SIM kivétele, gyári visszaállítás. Lehet a Samsung Account telefonkövetés így is megmarad.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Marci112233 #6863 üzenetére
Igen, pontosan ez volt az, hogy számomra megfelelő képeket készít. És köszönöm a visszajelzésed, abszolút best buy vásárlás volt. 😁 A traktort is szépen fotóztad vele, igényes az egész kép. (Hatalmas pacsi és kitartás a munkához!
)
Aki jelenleg is hezitál, megnyugtatom meg kell venni a telefont.
-
artifexor
csendes tag
válasz
Marci112233 #6830 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
@Marci112233: Pont ez a menü nem jelenik meg sajnos.
@Energie X + @Aryes: Próbáltam olyannal amivel minden más működik, de az A52S nem adja magát. Próbáltam blitzwolf kábellel, nem, céges Samsung A32-es kábellel, nem, A52S saját kábellel, nem. Kukáztam egy USB3 kártyát, azon legalább nem írja ki a lassú töltést, hanem normál töltés lett belőle, de az eredmény ugyanaz, nem jelenik meg a telefon az eszközök között. Közben a céges A32-t is kipróbáltam a blitzwolf kábellel, USB2-es porton, hibátlanul működik, látom az állományokat a telefonon. Egyedül az a fránya A52S nem működik. Linux, a kernel üzenetek között megnéztem, fel sem ismeri a telefont, azt sem látja rádugtam az USB portra. Úgy igazából tanácstalan vagyok...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Marci112233 #6793 üzenetére
A "papírforma" ... : LINK
-
jeni
félisten
válasz
szerintem az A13 nem támogatja a szuper töltést.
mivel gyors töltést mutat tehát tölthető vele vagyis fizikailag nem hibás az adatkábel és a töltőfej sem. -
válasz
Kábel vagy koszos a csati. Akár kopás, hajlítgatás is okozhatja. Eszméletlenül kényesek ezek, messze nem az, mint amikor a traktorakksit rárakod a 30 amperes töltőre.
-
Floyd80
addikt
válasz
Marci112233 #6541 üzenetére
Már megvolt a tok hozzá, átlátszót kapott, hogy bérletet, akármit beletegye.
De gyorsan átköltöztem az új telóba.
A sajátomra ezt rendeltem, most akciós:
Spigen Slim Armor Samsung Galaxy A52/A52s Metal Slate tok, s -
válasz
Marci112233 #6165 üzenetére
Én inkább egy ilyet vennék
[link] -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #6100 üzenetére
Üdv!
Senki sem tud segíteni melyik lenne jobb? Én a másodikkal szemezek.
-
Breki
veterán
válasz
Marci112233 #6061 üzenetére
Én ilyen esetben inkább ilyet ajánlanék, nekem nagyon bevált, hogy éppen volt kéznél a munkahelyen, a másik vége simán a konnektorba, fel az asztalra és több dolgot is tölthetek róla egyszerre.
De elgondolkoztam a későbbiekre egy usb-c usb c kábelen persze olyan töltővel ami tudja
Persze a 100w itt még túlzás, de kíváncsi lennék mennyit bírna.
-
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #6005 üzenetére
Öcsém vett tokok magának, meg vett nekem is
Mondtam hogy hívjon de nem tette
Átvettem mert hozott, de hogy én egy percet nem fogom rárakni az biztos
Ilyet hozott [link], nem is az arany színezése, hanem hogy oldal része fehér, na neeeemmm
2500Ft megy a kukábaEsetleg ha kell valakinek, posta plusz megegyezünk
Ha tudok valakitől kunyerálni ingyen szállítóst kupont akkor a aqua.hu gondoltam átmenti időszakra rendelek egy átlátszó szilikont 1200Ft körül [link], [link], [link]
De vannak elég pofás darabok isNálam az a gond hopgy a semmi közepén vagyok, és egyre többet kell fizetni a házhoz szállításért
Most éjszaka kibontom a telefont és beüzemelem, költözés
Ma délután volt a Samsung oldalán készleten fekete de lemaradtam róla, ha megtudtam volna rendelni 86e Ft-ért akkor ez a Király Lila ment volna vissza -
bul07
nagyúr
válasz
Marci112233 #5991 üzenetére
Kínából jön az üvegfólia?
Ha megjött akkor kérlek linkeld már be, meg hogy mégis milyen, méreteivel együttA70 esetén is sok idő volt míg meglett a jó, de már nem tehetem meg hogy sok eladótól rendelek
Most fogok egyet keresni és tőle rendelek vagy 8db-ot, ugye nekem két telefonnal kell számolni, öcsém meg jobban eszi az üvegfóliákat mint én
Addig majd teszek rá a A70 készletből, van miből válogatni [link],
A70 után nekem szoftveresen azért nem olyan nagy a különbség
Bár ezt is finomhangolnom kell
Mert egyedi háttér egyedi ikonok vannak most beállítva (A70 kezdő oldala nálam így néz ki[kép], ilyenre fogom ezt is beállítani)
Na meg a kedvencem a Dinamikus zárolt képernyő([link]) szebnél szebb dolgok jelenek meg zárolt képernyőn ([link], [link], [link]) -
stingy2
senior tag
válasz
Marci112233 #5839 üzenetére
USB-C-nél mindegy
-
vince
őstag
válasz
Marci112233 #5839 üzenetére
A telefonon lévő usb-c csatlakozó egyik nagy előnye, hogy szimmetrikus, mindegy, hogyan csatlakoztatod.
-
mrbego
aktív tag
válasz
Marci112233 #5653 üzenetére
A kamera szenzorok a mai napig is általában 4:3 képarányúak. Ezért tudják a max felbontást ilyen aránnyal.
A 16:9 -et úgy érik el, hogy a kép aljából és tetejéből vág le a szoftver.
Itt a MA-nán a tesztben talán le van írva hogy hogyan is működik ennél a készüléknél. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Marci112233 #5653 üzenetére
A 16 megapixeles képeknél 4 pixelből számol 1-et.
-
SL-27
tag
válasz
Marci112233 #5609 üzenetére
Az enyémen EZ van.
-
SL-27
tag
válasz
Marci112233 #5607 üzenetére
Pontosan ilyen tok van az enyémen is. Hátul a kamera takarólemeze - vagy minek nevezzem - eleinte nehézkesen fog mozogni, de idővel kikoptatja a helyét/útját és könnyebb lesz eltolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged