- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
fjudors #15145 üzenetére
Akkor ezt gondolt át újra.
Ez a cucc aranyárban van és nagyon célkeresztben kell lenni ,hogy rád pazarolják.
Egyszerű Bélának a telefonjára mi értelme olyan szoftvert juttatni, aminek a kutatasa/fejlesztése is dollár milliókba kerül? Egyszerű Béla csak olyat fog kapni amihez ő is kell, hogy telepítse.
(külön vicc ,hogy egyes nyilatkozatok azerint a harapott alma adott részeit a világ legkönnyebb dolga volt anno megtörni , pl. ájmesszídzs)
-
boborján2
senior tag
válasz
Marci112233 #15124 üzenetére
Passz. Nem volt még 15 ezer alatti rendelésem.
-
boborján2
senior tag
válasz
Marci112233 #15118 üzenetére
Ezért dobtam a legutóbbi temu csomagba egy ilyet
-
boborján2
senior tag
Nem tudom ebben a topikban említettem vagy másikban , de mind1 is. Volt egy hibátlan és nem mókolt A52 , ami egy hivatalos OTA update után bootloopba került.
TMX kapásból alaplapcserét állapított meg. Persze olyan áron , hogy abból majdnem null kilométeres a52 szerezhető. (egyébként is meg an róluk a véleményem egy másik garis javítás miatt, amikor a munkalap szerint kijavított készüléket pont ugyanolyan hibával visszakaptam
)
Most viszont volt időm vele kicsit bohóckodni és odinnal sikerül rátolni a legutolsó firmware-t.
Meglepődve tapasztalom ,hogy sokkal ritkábban esik bootloopba , van hogy 20 percig is lehet nyomkodni ,aztán újraindul. Viszont nincs wifi , vagyis nem kapcsolható be.Neten kutatva abszolút nem találok egyértelmű megoldást. Van ahol egy kis nyákraszerelt alkatrészt cserélnek, van ahol nand hiba van, van ahol az egyik chipet újra forrasztják és megjavul.
Van valakinek ezzel tapasztalata szerviz oldalról?
Még mindig azt mondom ,ha épkézláb összegből kijönne ,akkor a gyereknek megcsináltatnám játszós telefonnak. Mert egyébként karcmentes és szerintem kategóriájáboz képest baromi jó kijelzője van.Illetve most ez a véletlen egybeesés műve ,vagy valóban az update tolta farba a telefont olyan szinten ,hogy így megölte??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- Medence topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest