- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris #14136 üzenetére
Nálunk is kettő van. Egy zöld és egy fehér, kb. egyidősek. Zöld kezd elválni, fehér hibátlan. Talán annyi, hogy a zöld intenzívebben volt mindig használva. Pl. kocsiban navi. Talán a ragasztó engedett el... Egyébként mivel tömeges jelenségnek tűnik, meg lehetne kapirgálni a Samsungot szerintem...
-
Krisztián12
tag
válasz
MrChris #14093 üzenetére
Értem.
Annyira azért nem vészes.
Nem is észrevehető szinte. Annyi hogy a kamera oldalánál középtájon ha kicsit nyomogom olyan mintha néhány tized mm -ert mocorogna ,de semmi több.
Csak mivel olvastam ,hogy ezeknél a típusoknál előfordulhat ilyen jelenség azért érdeklődtem utánna.
Köszi a tippet.
Ha esetleg ne adja ég ,de odakerülne a sor akkor feltétlen nézetném az aksit is, de mint említettem az még átlagos. -
pinnacle
nagyúr
válasz
MrChris #3976 üzenetére
Nekem csak a felvételek összeillesztésére kellene egy egyszerű program. Semmi felirat, átmenet nem kell, csak sima összefűzés, hogy az eredeti minőség megmaradjon. Samsung videószerkesztője tökéletes lenne, mert az iMovie-val ellentétben nem tesz be átmeneteket, amit csak egyesével lehet kiszedni, csak ez az FHD butítás ne lenne. Én idáig MKVToolnixal illesztettem össze a videókat, semmi gondon nem volt vele, csak az 52s-nél a Kodin (ezzel megy az Androidos média boxom) minden klip váltás után egy pillanatra megakad a hang. Letöltve lehet pontosabban hallani, nem az a gond, ami webes lejátszásnál van, letöltve ez nincs. Mondjuk ez a Kodi hibája, mert Windowson is akad. Mindegy, majd iPhone-al videózom, azzal viszont nem megy a hívásrögzítés, ezért kell kettő telefon.
Szerintem videóban ugyanolyan az iPhone 8 minősége, mint a 11-é, csak a sztereó hangban jobb az utóbbi.
-
válasz
MrChris #3707 üzenetére
Megvan még, bár mióta van nagyobb fotóapparátus (z6) nemigen használom. A vázat megtartottam, nem nagy érték, az értékesebb lencseparkot elpasszoltam. Azóta ha komoly bevetés van, akkor nagygép, ha "mind1", akkor telefon.
Ránézek majd, hogy a motioncam fejlődött-e az első próbálkozás óta, akkoriban még nagyon akadozott. A gyári videó nekem túl van élesítve, szóval mindenképp finomítanom kell rajta.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest