- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Ránéztem gyorsan azért az A56 5G 8/256-osra a Samsung oldalán. Kuponnal 153-ra tudtam lehúzni most.
150 körül már jó ajánlat lesz ha még akkor is ennyiért be lehet húzni, ha mindenképp váltok?
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #15290 üzenetére
1 napot se tudom telefon nélkül megoldani, a küldéssel az tuti több, így ha tényleg így lesz akkor addig használom míg lehet aztán teló csere. Úgy se kap már verzió frissítést, úgyhogy annyira nem zavar ha váltani kell. Utódnak az A56-ost néztem ki és ha jól néztem már megindult kicsit lejjebb az ára a 200-as ársávból. Tovább várva az A52-es árárára tuti nem fog lejönni (Éppen 100 alatt jött a kis A52-ews.), de minél rövidebb annál jobb.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Ma vettem észre hogy nekem is elkezdett felválni a hátlap. Még nem vészes, de érdeklődök érdemes-e javítani vagy inkább kezdjek új teló után kutakodni? Megfelel még most is amit tud ezért érdeklődök, illetve így hogy kezd válni a hátlap meddig húzhatom még vele probléma nélkül ha mindig tokban van?
-
-
Marci112233
addikt
Ahogy már írták névjegy szinkron ki ha be van kapcsolva.
De mit értesz háttérben? Értem úgy hogy amit megnyitsz csak visszalépsz és fut a háttérben? Mert ezek az alkalmazások legyen az bármi ha elég sok is fut belőlük mindig is akku gyilkos volt. Én épp ezért bármit is nyitok meg, ha végeztem alul a három vonal és az összes bezárása funkciót alkalmazom. -
-
Marci112233
addikt
válasz
PitLee #15116 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Nem kellett nagyító, ugyanis elsőre belenéztem kint a szabadban a napon, de semmit nem láttam. Mondom oké pár lépés és ott a kompresszor, amivel max 4 bar nyomás és nem közel téve belefújtam a csatlakozóba. Ekkor már láttam hogy van valami mert egy kis részen más színű lett a csatlakozó alja. Bementem a szobába és egy vékony műanyag kábel összefogóval amiről hozok képet is lekezdtem pucolgatni. Hozott is ki némi poros, szöszös dolgokat, de annyira keveset, hogy gondoltam ez nem fog segíteni, de végül annyira megoldotta a dolgot hogy az eredeti 15W-os töltővel a gyári kábellel amivel érkezett a telefon is elindul a gyors töltés azonnal, és kipróbálva gyári kábellel a PC is felismeri. Ezek után nem is kajtatok új teló után, mert akku időben nekem még megfelel amit kibír.
-
Marci112233
addikt
Légvonalban nekem 3 km a Román-Magyar határ, de az sem sok. A Nagykárolyi kaufland 14 km-re van közúton.
Sajna ismerős se rokon akitől tudnék kölcsön telefont, mert miondenki addig használja míg működik. A régi Galaxy J3 2017 még meg van, de mióta átálltam az A52S 5G-re az kikapcsolva eltéve a saját dobozában pihen.
Anno az A52S-t is több kuponkóddal 100 ezer alatt vettem meg, szóval a kuponos dolog nem új dolog számomra.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a kis A52S 5G-m ami mai napig megfelelne nekem még akár több évig is, de a töltésével gondjaim vannak. Röviden többszöri próbálgatásra indul el a töltés, amin néha a csatlakozó koncakt sprével megfújva segít, de egyre kevésbé. A töltő és kábel jó mert fater A13-asát egyből tölti. (Egyébként gyári 25W-is töltő a gyári hozzá kapott UCB-C kábel, mert az A52S-hez kapott 15W-os töltő is meg van, de ahhoz kapott kábellel és másik kábellel se ment a töltés ami hozta a 25W-os töltő vételét.)
Na most a telót 2022-ben vettem, így nem tudom érdemes-e javíttatni, vagy inkább új telefont vegyek.
Újnál maradnék Samsung vonalon, ugyanúgy minimum 128Gb-os verziónál, ami árba ha befér 150-be jó lenne, de max 180 amit rászánnék ha keret kicsi lenne. -
Marci112233
addikt
Korábban írtam hogy nálam akár 6 napot is bír az A52S 5G. Most hozok róla egy képet is. Igaz végig és mindig energiatakarékos üzemmódban van a telefon, és minden lelőve, csak akkor van bekapcsolva ha kell is máskor mindig lelőve szinte minden és csak egy T dominó kártya van benne. (A Képen 99% a korábbi töltés mértéke, de azért van mert nem volt elég ideje feltölteni, mert el keltett m,ennem itthonról, és teló nélkül nem megyek sehova.)
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #14889 üzenetére
Nekem jó darabig az alap 15W-os töltővel volt töltve amivel a gyors töltés ment, de nemrég beszereztem egy 25W-os töltőt, és azzal már a szupergyors töltéssel tölt, de mégis a tokban hagyva alig melegszik, nem úgy mint fater A13-asa mert az gyors töltés mellett is igen melegedik, így az oldalára van fordítva és kitámasztva töltés idejére.
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #14885 üzenetére
Kíváncsi voltam, illetve már régóta nem kaptam ki a tokból és egy kis takarítás ráfért már kivettem a tokból az A52S 5G-t. Én se látok rajta hátlap felválást, pedig immáron több mint 2 éve van meg, igaz használatba akkor került ténylegesen mikor megérkezett hozzá a tok és az edzett üvegfólia is.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Létezhet hogy az A52S 5G USB csatija meg akarja adni magát?
Röviden ha PC-vel kötöm össze is ki-be dugdosom az USB-C kábelt mire megjelenik, pedig a kábel a 25W-os gyors töltővel jött kb 1 hónapos, de a másik korábban vásárolt szintén USB-C kábellel is ugyan ez a helyzet. A PC még nem is volna gond, de a töltést egyre macerásba elindítani, mert nem akar elindulni az sem.Gari már nincs rá tekintve hogy több mint két éves, és mivel picivel ugyan, de 100k alt vettem meg 1 év volt rá.
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #14667 üzenetére
Igen 22-ben volt, de nem egy kód hanem három különböző.
Mondjuk azóta se találkozok azóta se velük, de maga a telefon nekem mai napig kiváló, és elég amit tud. Az előd J3 2017 is jó lett volna még ha az akkuja nem lett volna kuka, mert szó szerint 2 napot nem bírt már ki egy töltéssel, még akkor se ha csak tétlenül volt az asztalon, mert ha használva volt, naponta tölteni kellett már.
-
Marci112233
addikt
-
Marci112233
addikt
Nekem csak sima kóddal van védve, de eddig soha nem volt vele probléma. próbáltam azt ujjlenyomatot, de mezőgazdaságban néha nem ép tiszta kézzel kell feloldanom, és akkor nem igazán megy az ujjlenyomat vele, bár lehet rátesz a kijelző védő fólia is. az arcfelismerést se nagyon szerettem mikor próbáltam így maradt a végleges megoldásnak a számsor.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #14364 üzenetére
No végül megjött a töltő és az átalakító is. Töltővel szépen működik a szuper gyorstöltés azonnal ha bedugom a kábelt. Illetve ha már kéznél az átalakító dobtam egy tesztet a 15W-os töltőfejjel és USB-C kábellel és azzal is simán egyből gyorstöltés megy, tehát ismét kábel volt a hibás, de a töltőfej működik.
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #14340 üzenetére
Végül vettem komplett töltőt és kábelt és egy átalakítót is ami jó lesz a kocsiba mert abban nincs USB-C csatlakozó.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Rendelni fogok megint kábelt, mert idegesít hogy ki be kel húzgálni a kábelt hogy a töltés elinduljon gyors töltéssel. Na most innen ki melyiket ajánlaná, ami legalább 1 méter hosszú és passzolt a 15W-os gyári töltővel tehát egyik vége csak C-s amíg a másik USB-A.
Viszont gondolkodok 25W-os töltőfejen is, ahhoz van már egy kábelem amit teszteltem és működik vele a szupergyors töltés is.
Kettő is van az Alzánál, de nem egy áron. 1 2 Jó az olcsóbb is vagy inkább a drágább? -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Létezik hogy a negyedik hóban vásárolt USB kábel meg akarja magát adni?
Röviden a 15W-os töltővel többszöri próbálkozásra indul csak a gyors töltés.Viszont van itthon egy USB-C-s kábel amit nem konkrétan a telóhoz hanem máshoz vettem és a fater 25 W-os töltőjével egyből szupergyors töltést ír ki.Szóval ha megint tényleg a kábel a ludas akkor ki mit ajánl a gyári 15W-os töltőmhöz? mert ugye az nem mindkét végén USB-C-s.
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #14030 üzenetére
Azt se tudom hogyan lehet fix 4G-re rakni, de nem is érdekel dolog, mert nem is tudom mi az értelme a dolognak. Nekem elég ha van net és kész ha nincs mint írtam is vándorlok más hálózatra és már megy is. A peremvidék miatt amúgy még a hálózatválasztás is manuálison van mert ha nem azon lenne állandóan Román hálózatra kapcsolna, mert az erősebb mint a magyar Telekomé sok helyen még itthon a házban is például, de kint a határban ahol ma is voltam szó szerint a határsávon meg főleg átváltana.
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #14025 üzenetére
Hogy úgy mondjam én Telekom kártyával használom csak a telefont és egyel, és ha épp olyan helyen vagyok (elég sűrűn, mert román határ mellett lakok)ahol nincs 4G, attól még telefonálni tudok és ha hívnak is legtöbb esetben kicsörög a telefon és fel is tudom venni.
Mondjuk a mobilnet is csak akkor van bekapcsolva ha meg akarok valamit gyorsba nézni a neten. ha meg netán nem megy a magyar Telekom hálózatán a 4G ami több helyen előfordul akkor átváltok ideiglenesen roamingba pontosan a román Orange hálózatra és már megy is rajta a 4G. -
Marci112233
addikt
válasz
PirosHello #13948 üzenetére
Durva mert nekem még a teló vételára sem ütötte meg a 100 ezret, pedig vadi újonnan jött a gyártótól különböző kuponkódok segítségével.
-
Marci112233
addikt
válasz
DrKapocs #13822 üzenetére
Én a 12-ről 13-ra lépés után csak annyit vettem észre hogy talán nőtt az akkuidő amit kibír a teló, illetve ami szembetűnő az hogy a 13 óta az alkalmazás frissítése jócskán felgyorsult. Ez nem változott a már 14-es rendszer és a 6.1-es rendszernél sem, mert épp a frissítés után jött pár alkalmazás frissítés is. Ugyanis amíg 12 volt rajta és volt vagy 15-20 alkalmazás frissítésem az sokszor fél óránál tovább tartott pedig 5GHz-es wifin csinálom szinte mindig tehát net sebességgel nem volt akkor se gond, viszont a 13 óta ugyan ennyi frissítést kb 5-8 perc alatt elvégzi, de van hogy kevesebb idő alatt.(Azért a sok alkalmazás frissítési szám, mert jóformán havonta ha frissítem az alkalmazásokat.
-
Marci112233
addikt
válasz
Krisztián12 #13695 üzenetére
Nem tudom, de nekem egy frissítéssel se volt sose bajom mióta megvan az A52S 5G, pedig 22 augusztus óta van meg, azóta pedig átesett pár frissítésen, és egy pár frissítés óta az alkalmazások frissítése is sokat gyorsult amióta meg van. Igaz nálam alap felhasználásra van használva tehát telefonálás/sms, néha egy kis net, néha egy kis játék, néha egy kis messenger. így egy töltéssel használattól függően energiatakarékos üzemmódban 3-6 naponta kell töltőre tennem.
-
Marci112233
addikt
válasz
gerner1 #13663 üzenetére
Mivel az 5G még mindig csak a nagyvárosokban jellemző, és jómagam amúgy is peremvidéken élek, és még a 4G is néhol bajos, eleve a telefon energiatakarékos üzemmódban van így az 5G nem is működik, és ezzel még az akkuidő is több, bár dupla SIM esetén az akkuidő kb a fele a telefonnak így inkább 1 kártyával van használva.
-
Marci112233
addikt
válasz
Zoli bácsi #13630 üzenetére
Nekem működik rendesen az A52S 5G-n 6.0-ával, mert nekem még azt írja naprakész ha rákeresek van-e hozzá frissítés.
-
Marci112233
addikt
Egy alap kontakt spré is csodákra képes. Én nemrég használtam az A52S 5G-nél merte elég koszos volt már a csatlakozónál, és azt hittem azért nem megy a gyors töltés, de mivel a spré full tisztára vágta a csatlakozót és úgy sem ment a gyors töltés derült ki hogy a kábel a bűnös.
-
Marci112233
addikt
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Nekem is A52S 5G van és működik a telefon azzal nincs probléma, de a hozzá kapott USB kábel már más tészta. Egy ideje a hozzá kapott 15W-os töltővel és a hozzá járó USB-A->USB-C kábellel van hogy el se indul a töltés, vagy csak lassú töltéssel, és van hogy töltési idő 4 órát jelez. ilyenkor mindig kihúzom majd visszadugom a kábelt a telefonba és egyszer csak megindul a gyors töltés, és végig is megy. Teszteltem asztali PC-n USB3-as csatlakozón és ott is ugyanúgy van hogy a gép nem is érzékeli a telefont, szóval a töltőfej valószínű jó és a kábel a ludas. de tényleg létezik hogy kicsit több 1 év után a kábel elszáll?
Faternak van egy 25W-os töltőfeje, nekem meg egy 1500 forintos USB-C kábelem amivel amúgy a PC-vel használom a telefont, és a kis 1500 forintos kábellal a telefon még a szupergyors töltést is hozza.
-
Marci112233
addikt
válasz
t72killer #7268 üzenetére
Miért is lenne moslék a gyári éjszakai kép mód? Igaz amilyen képet hozok neked azon a traktoron megy pár lámpa, de ez is éjszakai móddal készült vaku nélkül. Ennél jobb képet full sötétben vagy annyi fényben mint amit a traktor kiad, sem lesz még egy olyan telefon ami ilyen képet készít vaku nélkül, legalábbis abban az ársávban mint ez a telefon van.
-
-
Marci112233
addikt
válasz
bwin.party #6862 üzenetére
Nem fogsz szerintem mellé nyúlni. Nálam már hetek óta üzemel egy A52s 5G, és nekem tökéletes. Igaz nincs kihasználva amit tudna, de amire kel nekem bőven megfelel. Képet is a gyári alap szoftverrel is egész jól készíti. (Középpontban a traktor van, mert mezőgazdasággal foglalkozunk.)
-
Marci112233
addikt
válasz
artifexor #6829 üzenetére
Ha összekötöd akkor a telefonon a felülről lehúzandó résznél ott kell legyen az USB beállítás lehetősége. Ott állítsd be fájlok átvitelére, mert ott van a csak telefon töltés funkció is, és nekem is első összekötéskor csak az volt kijelölve, azóta viszont alapból fájlok átvitelére áll be magától, amióta én arra tettem. Igaz Windows 10 esetén van nekem.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Mivel faternak lett véve egy A13 és ahhoz vettünk egy gyári Samsung 25W-os gyors töltőt, kipróbáltam az A52S 5G-vel és működik vele a szupergyors töltés. Viszont eljött az idő hogy az A13 is töltőre került, viszont nem szupergyors töltéssel csak gyors töltéssel tölt. Elvileg az A52S és az A13 is ugyanúgy 25W-os töltést támogat papírforma szerint. Mi lehet az oka hogy nem tölti szupergyorsan?
-
Marci112233
addikt
válasz
thefreeman #6591 üzenetére
Nem hinném hogy nem jó hozzá az említett tok. Nekem is abból a márkából van igaz más fajta, de tökéletesen illeszkedik a telefonra. Igaz ez nem olyan vékony, de szerintem tökéletesen védi a telefont, és nekem pont ere volt szükségem. A kamera védő rész meg igen hasznos számomra
-
Marci112233
addikt
válasz
Floyd80 #6542 üzenetére
Az sem rossz tok. Én onnan rendeltem amit linkeltem is, igaz most nincs nekik készleten, de akkor 4400-ért vettem meg, annyit bőven megért főleg hogy van rajta külön kamera védő is ami a zsebbe tételnél igen hasznos tud lenni, nem mellesleg a portól is védi. Ez nekem szempont volt mert mezőgazdasággal foglalkozok így ott a portól olajos kézig találkozhat bármivel.j
-
Marci112233
addikt
Egyetértek!
Jómagam azért váltottam telefont a Galaxy J3 2017-ről mert az használat nélkül tétlen állapotban is két napot bírt már. Az A52s-t néha ugyanúgy kell 2 naponta tölteni ha többet nyomogatom, de általában van hogy 3 napnál is többet megy töltés nélkül. Ugyanis nekem jóformán telefonálásra kell, néha egy fénykép, néha egy kis böngészés és kb ennyi.
Most így áll az akku kevés használat mellett:
[link] -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #6100 üzenetére
Üdv!
Senki sem tud segíteni melyik lenne jobb? Én a másodikkal szemezek.
-
Marci112233
addikt
Ha már szóba került ez a bekapcsolt telefon és a közbeni SIM kiszedés, akkor leírom én mit tapasztaltam korábban mikor ténylegesen elkezdtem használni a telefont.
Röviden addig míg nem érkezett meg rá a tok és az üvegfólia csak itthon a házban tesztelgettem, de ez idő alatt egy területmérő SIM kártyáját tettem bele aminél ki van kapcsolva a PIN kód kérése. Viszont mikor megjött a tok és fólia, én bekapcsolt, de lezárt telefonnál kaptam ki belőle a SIM tálcát, sőt az addig 1-es tálcában lévő GPS-be való SIM kártyát átraktam az 1-es helyről a másodikra és az elsőbe beraktam a saját SIM kártyámat. Nekem semmit nem írt ki csak hogy nincs SIM kártya bene egy pillanatra, majd visszazárta a kijelzőt. Betoltam vissza a két kártyával a SIM tálcát és semmi sem történt, csak amikor feloldottam a kijelzőt, mert akkor más kérte az 1-s helyre tett saját kártyám PIN kódját.
-
Marci112233
addikt
válasz
fpatrik17 #6073 üzenetére
Én ezt a tokot vettem a telefonra. Előd J3-ason is hasonló volt így ezért is vettem ezt. Fő oksa hogy mezőgazdasággal foglalkozunk, és gyakran koszos kézzel is meg fogom a telefont, persze edzett üvegfólia is került rá.
Másik dolog amit leírnék.
Korábban érdeklődtem mi történik ha megtoldom egy USB 2.0-ás kábellel a töltőkábelt.
Semmi gond nem volt vele hogy megtoldottam. Ugyan annyi idő alatt feltöltött a telefon mint simán csak a gyári rövid kábellel. Mondjuk ki is írta ugyanúgy hogy gyors töltés. -
Marci112233
addikt
A fenébe. Bele akartam írni elsőnek is, de elfeledtem. Itthon nem gond a rövid kábel sem annyira így nem vennék semmi külön eszközt hozzá.
A gond inkább ott van hogy traktorba van egy szivargyújtós töltő, és sajna abból a telefon tartóig nem ér fel a kábel, és ide kéne a toldás is. Tartóból meg nem igazán venném ki a telefont mert nincs máshova rakni úgy hogy fixen maradna munka közben.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Eddig csak a saját rövid kábellel töltöttem a telefont. Van kéznél egy 2.0-ás 1 méteres USB kábeltoldóm. Ezt beiktatva vajon megmarad a gyors töltés? A J3 2017-nél használtam, de ugye annál ha jól tudom nem volt még gyors töltés. A toldást azért kérdezem mert a földön lévő aljzatból nem ér fel a kábel az asztal tetejéig.
A következő töltésnél ki fogom próbálni toldott kábellel, csak érdeklődöm hogy így jó lesz-e vagy inkább egy egybe 1,5 méteres kábel volna az igazi?
-
Marci112233
addikt
Én sem használtam élesben addig míg meg nem jött hozzá a védőtok meg az üvegfólia, és addig élesben a régi J3 2017-est használtam, ettől függetlenül mikor volt rá időm tesztelgetem az új telefont, bár a J3-as után nem volt vele gondom elsőre sem tekintve hogy kis híján megegyezik a két rendszer. Igaz azon még android 9 volt, de ugye kezelésben hasonló. Na meg az android alapokat még anno a 2.2-vel kezdtem ami anno a J3-asnál is segítség volt. ( A 2.2 az egy régi, de még működő Huawei Ideos S7 Slim táblagép volt ami sima volt, és nem a sim foglalatos.)
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Tegnap érkezett meg a tok és az üvegfólia a telefonra. Rá is került mindkettő. Este át is raktam a SIM kártyát a régi J3-asból, hogy most már az új telefont használjam csak. No de a régi telefon eltevése közben vettem észre hogy az új telefonnak már más a töltőkábele. Konkrétan mindegy melyik irányból dugom be a telefonba mindkét variációba belemegy. Kérdezném hogy mindegy is hogy hogyan dugom bele vagy sem? Ugye a J3-asba csak egyféle képen ment be a töltőkábel.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Ma megérkezett a telefon. Eddig jónak néz ki, igaz nem sokat nyúzta még illetve élesbe csak akkor kerül ha megérkezik hozzá a tok és az üvegfólia. Google módszerrel átpakoltam a dolgokat amik a régi telón is voltak, aztán megnéztem az új telefonon is megy-e minden ahogy kell. Ezután kezdtem beállítgatni az alap dolgokat rajta mint hangok, jelzések beállítása stb. Viszont a kameráját nem egészen értem. 64 mp-n 4:3-as képet készít, 16:9-en meg szinte ugyan akkora képet csinál mint az előd J3 2017. De nem értem mért 4:3-as képet készít 64 mp-n mikor tudtommal nagy átlaggal a kijelzők 16:9-esek.
Másik dolog, hogy a hosszabb üzemidő végett bekapcsoltam az energia takarékosságot, aztán lepődtem meg hogy az 5G hálózatot nem engedi emiatt. Mondjuk ez egyenlőre nem izgat mert itt faluhelyen még a 4G is sokszor szarakodott a J3-ason, nemhogy az 5G elérhető lenne. (Kipróbáltam és nem is talált 5G- csak maximum 4G+ volt amit mutatott.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest