- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
sanyci
senior tag
válasz
vscotina #11736 üzenetére
Nem teljesen értelek, hogyan és hol helyezted "Biztonságos mappába" a fényképeket, ha nem működik, amit írtam.
Mert ahogy írtam, úgy működik.
Be kell lépni a "biztonságos mappába" (ezt át lehet nevezni, nálam ez pl. a cégem neve). Azon belül be lehet állítani, milyen alkalmazásokat akarsz ott használni. Add hozzá a galériát, ha nincs ott és utána abban fogod látni a képeket. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
vscotina #11720 üzenetére
Lol ez egy az egyben az én Goxtreme GX1 Gimbalom.
Működik vele egyébként, BT nélkül is tudja a "Gimbal - részt" , azaz hogy te irányíthatod az alap pozíciót, a gimbal meg vagy kisimítja, vagy egy dimenzióban vagy kettőben(azaz célra tart) egy irányban tartja. Mondjuk, most látom, h már Gimbal Pro2 a program, mindjárt kiderül. -
válasz
vscotina #11720 üzenetére
Én kettővel ezelőtti modellt használok (Steady Butler 2), az nagyon minőségi, az appját nem érdemes feltenni, anélkül is 99%-ban használható (ha nem akarod a képfelismerő/ tárgykövető funkciókat használni, ami amúgy elég menő 😎). Tok nélkül simán belefér a telefon (talán tokkal is, csak nagyon eltolja a súlypontját).
-
válasz
vscotina #4544 üzenetére
Samsung fiókból állítottál vissza adatokat?
Tedd már meg, hogy ha factory resetet csinálsz, utána ne menj fel a netre, és ne állítsd vissza az adataidat felhőből, hanem hozz létre egy névjegyet a telefonon, és úgy próbálj meg hozzá csengőhangot adni.
Vagy a névjegyzékedben van vmi anomália, vagy vmi applikáció, ami megfekteti a telefont.
Az nem lehet, hogy készülékhiba, mikor most cseréltek nálad telefont, ugyanezzel a hibával...
-
gerner1
nagyúr
válasz
vscotina #4544 üzenetére
Még FR előt....:
A Beállítások ⇒Alkalmazások ⇒Névjegyzék ⇒Engedélyek ⇒Tárhely (érintve) -t, az "Engedélyezés" az akítv ?
Illetve:
A Beállítások ⇒Alkalmazások ⇒Névjegyzék ⇒Engedélyek ⇒ ⋮ ⇒Az összes engedély (listájában), az összes tételt egyenként megvizsgálva ... - nincs valami tiltva ? -
gerner1
nagyúr
-
válasz
vscotina #4112 üzenetére
Nekem két gyanúm van. Az egyik, hogy telepítettél valamilyen zenelejátszót vagy fájlkezelőt a telefonra, ami a csengőhang kiválasztasakor valahogy összeakad a rendszerrel. A "Csengőhang" nyomása után dobná fel a választást, hogy mivel szeretnél csengőhangot választani. Nálam ezt dobja fel.
Az "i' betűre nyomva ezt az infót adta:
Én szétnéztem az alapértelmezett alkalmazások menüben, de nem lettem okosabb...A másik gyanúm, hogy feltöltöttél a telefonra egy zenét, aminek van valami speciális karakter a nevében vagy az ID3 tagban, ami kiakasztja a rendszert.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vscotina #4112 üzenetére
Nos, akkor, ha ez : "Feladom, belefaradtam." nem valid, akkor pár lehetőség:
- Amennyiben az a bizonyos hívószám: a SiM -en tárolt, akkor próbáld meg onnan átrakni a ⇒g.fiiókra, vagy a Telefonra.
- OS gyorsítótár törlés a Recovery -ben (wipe cache partition).
- FR (és ezzel együtt, újra belakás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest