- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok! Ne nézzetek hülyének, kérlek titeket. Azon gondolkodom, hogy veszek még egy ilyen telefont, ha ár/érték arányban még megéri egyáltalán rendelni. Elégedett vagyok vele. Lehet még rendelni?
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Október végén egy A52s-t vettem most még egyet vennék. Ha megéri még akkor hol érdemes megvenni (pl. kedvezmények, stb).
Köszönöm szépen!
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Emag rendelés óta nem foglalkoztam frissítéssel, eddig ugyan az van rajt mivel megvettem. A SOT is szuper, 4-5 naponta töltöm, keveset használom. S23 és társai már nem kellenek rz mellett. Januári frissítést olvasva nem is érdekel tovább az update.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok,
a sok a munka miatt tegnap este vettem ki a dobozából a telefont. Android 12 fut rajta, One UI 4.0, 2022.02 biztonsági csomaggal. A frissítést már felkínálta, de egyenlőre nem engedem letölteni sem neki. Az akkut 100%-ra töltöttem, egyedül a Disney app volt rajt, ami előre volt telepítve. Nagyon jól bírja, 98%-on volt 5G hálózat mellett folyamatos bekapcsolt nettel. Az upday app jó valamire? Mert az előre telepítetteket kinyírnám a háttérből, ha lehet. Amúgy fain a telefon eddig, megérte megvenni. 🙆♂️ Az csak plusz extra, hogy tényleg a lila színt választottam. 😅
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Marci112233 #6863 üzenetére
Igen, pontosan ez volt az, hogy számomra megfelelő képeket készít. És köszönöm a visszajelzésed, abszolút best buy vásárlás volt. 😁 A traktort is szépen fotóztad vele, igényes az egész kép. (Hatalmas pacsi és kitartás a munkához!
)
Aki jelenleg is hezitál, megnyugtatom meg kell venni a telefont.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi napok hosszas gondolkodása után végül megrendeltem a telefont. Az emagtól rendeltem világos lila színben, kincs kuponnal, ingyenes automatába kézbesítéssel és 2+1 év garanciával 148.891 Ft-ért. Azt gondolom, hogy most nem éri meg flagship készüléket választani, ezért nálam egyértelmű befutó lett a telefon. Remélem nem fogom megbánni, és hálás vagyok a fórumnak, hogy rengeteg kommentet vissza tudtam olvasni a telefonnal kapcsolatban.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Uj telefon vasarlasa elott allok es egy ideje szemezgetek az A52S 5G-vel. A masik kiszemeltem egy hasznalt szep allapotu S10+ lenne. Itt a forumon nagyon sok jo embert megismertem es nagyon sok oda-vissza segitseget kaptam. Napi hasznalatban lenne a telefon, nem kimelnem. Elsosorban arra lennek kivancsi ki hogyan csalodott akar pozitivan, esetleg negativan benne. Egy idoben emlekszem volt kedvezmeny a telefonra, most hol eri meg a leginkabb megvasarolni?
Elore is koszonom szepen a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest