- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vscotina
aktív tag
válasz
Marci112233 #14577 üzenetére
köszi, de ez nem oké, azt mondja, (adattorles.hu) hogy nem jó, vagy már felhasználták.
-
vscotina
aktív tag
válasz
Marci112233 #14567 üzenetére
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (a továbbiakban: Hatóság) 2024. szeptember 15-én érkezett adattörlőkód-igénylésére az alábbi választ adjuk.
A Hatóság a fogyasztók számára az adattörlést lehetővé tevő szolgáltatás elérhetőségét 2021. december 1. napjától biztosítja. A kereskedők szintén ettől a naptól kötelesek a fogyasztók részére adattörlő kódot biztosítani tartós adathordozó eszköz vásárlásakor. A kereskedők adattörlő kód biztosítására vonatkozó kötelezettsége az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) Korm. rendelet módosításának hatálybalépésével (2023. január 1.) keletkezett, ezt megelőzően adattörlő címkét kellett biztosítania a fogyasztónak.
A jogszabályi előírások alapján a Hatóság kizárólag 2023. január 1. dátumot követően értékesített eszközökhöz biztosíthat adattörlő kódot (amennyiben a kereskedő nem biztosította azt a fogyasztó részére).Kérjük a fentiek szíves elfogadását.
Tisztelettel:
*****' József
főosztályvezető-helyettes, osztályvezetőA telefon elozoleg lett vasarolva
-
vscotina
aktív tag
Sziasztok
Hogyan kell minden adatot torolni a telefonrol... Ha nem csak a szokasos gyari visszaallitast csinalom menubol. Szeretnem teljesen torolni az adatokat. Tovabb adnam a telefont. -
vscotina
aktív tag
Sziasztok
"Biztonságos mappába" eltettem néhány fényképet és utólag nem tudom előhívni a képeket.. Mutatja a telefon, hogy van egy biztonságos mappa, beírom a PIN kódot, mutatja a jobb alsó sarokban, hogy 1 (Secured by Knox), de nem tudom hogyan kell megnyitni. Az eredeti helyen nincsenek a képek. Akkor vajon hol találom? Minden segítségnek tudok örülni. -
vscotina
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #11721 üzenetére
Aldi boltnyitasi akcioban 10900 Ft
-
vscotina
aktív tag
Sziasztok az Aldinal lehet most kapni Rollei Steady Butler Mobile 4 Smartphone Gimbal 4000 mAh Bluetooth 5.3 mobiltelefon (okostelefon) stabilizátor, tripod állvánnyal (22932).
Az erdekelne, hogy valaki hasznalja e, vagy egyaltalan kompatibilis a mi telefonunkkkal? Milyen minoseget kepvisel?
[link] -
vscotina
aktív tag
Sziasztok
Hetekkel ezelőtt problémáztam, hogy a névjegyzékben nem tudok egyedi csengőhangot hozzárendelni emberekhez.. Baleset miatt most jutottam el a feladat végig böngészéséhez.A megoldás az volt, hogy a telefont gyári állapotra gyalultam, a google fiókban lévő névjegyeket nullára töröltem, és újra bevittem egyedileg az összeset. Ezután mindet visszaszinkronizáltam a telefonra és úgy múködik ahogyan kell.
Elképzelhető, hogy a Xiaomi előélet kevert be valamit..köszönöm mindenkinek aki megpróbált segíteni.
-
vscotina
aktív tag
válasz
gerner1 #4537 üzenetére
természetesen a gyárit használom, a szervízben csere volt egy vadiújra, de ennél is ugyanaz a gond. Mindenből csak gyári alkalmazás van, zene a telefonban és nem a memóriakártyán.
Hidd el számomra is rejtély, és nagyon bosszant a dolog... Fogalmam nincs róla mi gátolhatja a funkció működését.. Nem csak egy névjegynél, hanem többnél is csinálja.#4538 Aryes természetesen mindezt megcsinálom, de a funkció nem aktív, mert szürke
-
vscotina
aktív tag
de sajnos, nem oldódott meg, google fiók névjegy
-
vscotina
aktív tag
Sziasztok mai szerviz látogatás (SES) eredményeként kicserélték a telefont, így most ujra kezdem a belakast. Tehát a hiba készülékben volt. Mindenkinek köszönöm, aki próbált segíteni az elmúlt napokban.
-
vscotina
aktív tag
Vadúj a telefon, semmilyen plusz nincs még rajta.. a zenében pedig semmilyen speciális karakter nincs. Nem emberspecifikus a hiba, nem zenefüggő. Van amikor a csengőhang kiválasztás teljesen szürke---- nem is választható és van amikor hiába nyomok rá, visszaáll eredetire, vagy kilép az alkalmazásból.
Köszönöm mindenki segíteni akarását, jövő héten beviszem a szervízbe, aztán meglátjuk. -
vscotina
aktív tag
sziasztok
Elakadtam eme telefon belakásában. Szeretnék egyedi csengőhangot bizonyos névjegy mellé rendelni, de nem sikerül. Névjegy megnyitása---szerkesztés---- csengőhang---- és kilép az alkalmazásból. Mit kellene másképp csinálnom? -
vscotina
aktív tag
sziasztok! Ha Samsung A51-ről váltanék, van e lényeges különbség illetve lesz e minőségbeli növekedés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest