-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
kezdő
válasz bwin.party #12039 üzenetére
Én idén januárban vettem
-
vodrosjozsi
addikt
-
Balzsika47
csendes tag
válasz bwin.party #12039 üzenetére
Szia!
Ugyebár szolgáltatóknál már egyáltalán nem kapható, azonban felnéztem Árukeresőre, ott tudsz venni újonnan boltokból. Pl. Emag.
Egyébként nekem még “csak” 1 hete van meg, de én nagyon-nagyon szeretem. Pedig iPhone 11 Pro-ról váltottam, azért az sem egy rossz telefon, de erre az A52s-re tényleg nem tudok rosszat mondani. A középkategória legjobbja a mai napig. Szerintem nyugodtan vegyél! -
DrBubo77
Topikgazda
válasz bwin.party #9266 üzenetére
2023. március 31-ig
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrKapocs
őstag
válasz bwin.party #9251 üzenetére
-
nagyúr
válasz bwin.party #8621 üzenetére
Szia! Megnéznéd pontosan mi van most rajta?
-
kutga
nagyúr
válasz bwin.party #6983 üzenetére
Upday nálam ki van kapcsolva. Nem tudom mire jó.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
tlac
nagyúr
válasz bwin.party #6983 üzenetére
egyébként ha frissíted és nyomsz egy gyári visszaállítást a telefonra, akkor indításnál feljön egy opció, hogy milyen egyéb programokat telepítenél fel
olyankor kevesebb szemét megy fel, mint a kicsomagolás utáni első indításnál -
DrKapocs
őstag
válasz bwin.party #6867 üzenetére
Ide feltöltöttem néhány Youtube Vanced verziót, régebbiek, de mind jól működnek. Illetve csomagoltam hozzá microG-t is, szintén jól működik A50-en és A52s-en is.
Egyébként Youtube Vanced helyett elég jó a NewPipe, illetve az YMusic is.@Aryes: Meg tudnád osztani a microG nélkül is működő verziót? Nekem is volt egy ilyenem, de már nem találom. Abba viszont nem lehetett bejelentkezni, így a playlistek, illetve az előzmények nem voltak elérhetők. Xiaomi mi2s-en egy ilyen verziót használtam, mert azon nem sikerült egyetlen microG-t sem működésre bírni.
-
pinnacle
nagyúr
Vanced Managerrel, innen. Anélkül nem is megy fel a YT, YT Music. Vancedet tiltani akarja a Google, Android fórumon a Revancedet ajánlották már inkább, de nekem amíg működik, jó ez is.
WhatsApp 1 óra után is csengett. Remélem ez volt a gond. Igazából ez volt a fő problémám a telefonnal, illetve az, hogy néha nem működik az elforgatás, illetve zsebben felold a képernyőzár, de messze a WhatsApp hívás a legfontosabb. Utlsó jack dugós telefon, lehet veszek még egyet a Nov 18. Black Fridayen.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megy a vanced microg nélkül is, egyik korábbi verzió, nálam le van mentve a telepítője.
-
Marci112233
addikt
válasz bwin.party #6864 üzenetére
Van még pár képem. Munka közben ritkán lövök képet, de néha egy pár perces szünet közben azért jó ha van nálam egy jobbnak mondható képet lövő gép.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
válasz bwin.party #6862 üzenetére
Nem fogsz szerintem mellé nyúlni. Nálam már hetek óta üzemel egy A52s 5G, és nekem tökéletes. Igaz nincs kihasználva amit tudna, de amire kel nekem bőven megfelel. Képet is a gyári alap szoftverrel is egész jól készíti. (Középpontban a traktor van, mert mezőgazdasággal foglalkozunk.)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
jeni
félisten
válasz bwin.party #6825 üzenetére
S10+ horrobilis a javítása és lehet már nincs is alkatrész hozzá mert kifutott.
A két teló nem egy kategória.
Ha nagyon kell akkor inkább S20FE annál még abból kifogysz garisat olcsóbban.
Ha zsír új akkor A52S 5G vagy az A53 5G.
Az A52/53 széria a samsung.com oldalon még lehet kifogni akciósan telót kuponozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest