Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Ma megérkezett a telefon. Eddig jónak néz ki, igaz nem sokat nyúzta még illetve élesbe csak akkor kerül ha megérkezik hozzá a tok és az üvegfólia. Google módszerrel átpakoltam a dolgokat amik a régi telón is voltak, aztán megnéztem az új telefonon is megy-e minden ahogy kell. Ezután kezdtem beállítgatni az alap dolgokat rajta mint hangok, jelzések beállítása stb. Viszont a kameráját nem egészen értem. 64 mp-n 4:3-as képet készít, 16:9-en meg szinte ugyan akkora képet csinál mint az előd J3 2017. De nem értem mért 4:3-as képet készít 64 mp-n mikor tudtommal nagy átlaggal a kijelzők 16:9-esek.
Másik dolog, hogy a hosszabb üzemidő végett bekapcsoltam az energia takarékosságot, aztán lepődtem meg hogy az 5G hálózatot nem engedi emiatt. Mondjuk ez egyenlőre nem izgat mert itt faluhelyen még a 4G is sokszor szarakodott a J3-ason, nemhogy az 5G elérhető lenne. (Kipróbáltam és nem is talált 5G- csak maximum 4G+ volt amit mutatott.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Dr Bubo