- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laki
tag
válasz
dragon1993 #11220 üzenetére
Szia ez hogy müködik,engem is érdekelne
-
Laki
tag
válasz
PirosHello #9337 üzenetére
Igen ez az de serialt kér
-
Laki
tag
Üdv kis help kellen.Bejövő hívásnál megfogom a telót és ha hozzáérek a kijelzőhöz akkor csinál egy képernyőképet.Pedig ez a funkció a bekapcs-hang le.Nemértem hogy de idegesitő
-
Laki
tag
Skacok,nekem hivás után nem villan ki a kijelző igy nemtudom lerakni a hivást,közelség funkció nemmüködik rendesen.De csak az utolsó frissités óta.Más is tapasztalja? Vagy egyedi hiba
-
Laki
tag
Üdv,azt meglehet oldani hogy fusson egy progi a háttérben?Meccset szeretném hallgatni meló közben de ha kikapcsolon a kijelzőt elhalgat.Iptv- röl lenne szó
-
Laki
tag
Üdv,nekem a wowifi nem megy,eddig ment.Tuti net szolgáltató de nemismeri el.Máshol van,sőt fiamnál is pedig ugyanaz a szolgáltató. Znet.Lehet tudni hova csatlakozik ez a szolgáltatás?Pl ip cim?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest