Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
capriTomi
csendes tag
válasz
snpetit #12908 üzenetére
Nálam is ez volt, a play-services alkalmazás frissítése beragadt.
alkalmazások - google play-services - cache törlése - megtekintés a play áruházban - ha ott frissül, akkor nincs több lépés, ha nem akar frissülni, csak várakozik, akkor "mégse", majd frissítések keresése. -
capriTomi
csendes tag
Nálam engedi az összes lehetőséget. Samsung Storeból frissítve a Good Lock és utána még külön frissültek a modulok.
Egyébként nálam is érezhetően fürgébbnek tünik a rendszer, de lehet hogy csak az animácók sebességén toltak. Mindenesetre nálam nincs semmilyen anomália annak ellenére, hogy a OneUI frissítét mindenféle wipe nélkül tettem fel.
-
capriTomi
csendes tag
Nem teljesen topic téma: mostanában mintha nekem is gyorsabban merülne a teló, illetve 40%-ról gyorsabban megy lefelé. Segíthet rajta, ha csontra lemerítem és fullra töltöm, vagy inkább csak ártok vele? Valami régi emlékem, hogy így újra kalibrálja az akksi töltöttség jelzését.
-
capriTomi
csendes tag
válasz
NdrewSunix #11903 üzenetére
agy73p kolléga küzdött ilyennel itt a fórumon, keress rá, hogy lett-e megoldás, vagy írj neki privátot, hátha tud segíteni.
-
capriTomi
csendes tag
Esetleg olyan anomáliával találkozott már valaki, hogy az NFC-s fizetés néha nem működik? Nálam olyan van, hogy valahol minden gond nélkül működik, aztán a második-harmadik helyen hiába kapcsolom ki-be, a terminál nem akarja érzékelni a chipet. Töröltem már cache-t és data-t, de már többször elő kellett bányásznom a bankkártyát helyette. Az összeg nagyságától is független a dolog, olyan mintha nem lenne bekapcsolva az NFC.
-
capriTomi
csendes tag
Nálam is előfordult, de a magas környezeti hőmérséklet az oka valószínűleg. Lehetne feljebb állítani a tűréshatárt, de inkább nem állítottam rajta. (A GoodGuardians alkalmazások között van a hőmérséklet monitorozás.)
Az additional settingsben lehet kivenni néhány dolgot, hogy mit ne korlátozzon ilyenkor. -
capriTomi
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor ezt benéztem sajnos, az én hibám. Mindenesetre nálam gyárilag telepítve van az FM rádió app, lehet, hogy ebből vontam le téves következtetést.
-
capriTomi
csendes tag
A segítségeteket kérném: megnéznétek, hogy nálatok működik-e az FM rádió? Nekem nem sikerült bekapcsolnom, pedig szórakoztam vele egy jó darabig. A régi Poco M3 ugyanazzal a fülessel egyből működött.
Angol nyelvű fórumokon többen is írták, hogy náluk sem működik.
(FM sávokon szinkrontolmácsolják az idegen nyelvű előadásokat számunkra, ahhoz kellene nekem. Vásárláskor direkt szempont volt, hogy FM rádió is legyen a telóban.)
Köszi előre is, ha valaki kipróbálná a rádiót! -
capriTomi
csendes tag
válasz
PirosHello #11150 üzenetére
Én csak egy sim-mel használom és csak két opció ugrik fel a hálózati módnál:
[kép]
Vagy máshol kell keresni ezt a részletes hálózati mód választót? -
capriTomi
csendes tag
Köszi, hogy próbálsz megoldást találni! Gyakorlatilag állandó néma üzemmódban van a teló, a rendszerhangok is némítva vannak. Kipróbáltam a google telefon appal, ugyanaz a rendszerhang "ordít" a bluetooth leváltásnál.
Együtt lehet élni ezzel, csak gondoltam hátha valaki tud kapásból valami beállítást erre.
Köszi mindenkinek! -
capriTomi
csendes tag
Igen, használom: meglepő módon elég messzire el lehet bóklászni a telefontól és még mindig érthető a beszélgetés az órán keresztül. Irodaházban két szint különbséggel is működik a dolog.
Ettől függetlenül nyilván nem létkérdés a használata, de ha már adott a technológia, inkább nem kapcsolnám ki. -
capriTomi
csendes tag
-
capriTomi
csendes tag
válasz
capriTomi #9305 üzenetére
Meg van, hogy mi ez a hang: bluetooth-on kapcsolódva vagyok az órámhoz (Huawei watch gt2pro), amivel lehet telefonálni is. Mikor telefonról indítok hívást és aktív a bluetooth, akkor az órát leválasztja először és ennek van ilyen kellemeglen hangja. (A hívásindításkor a hívás panelen a bluetootth ikonon látom, hogy lekapcsolja az órámat.)
De továbbra sem tudom, hogyan lehetne ettől a hangeffektől szabadulni. -
capriTomi
csendes tag
Off-ban írom, mert ez valószínűleg nem telefonspecifikus kérdés:
Hívás indításakor egy nagyon hangos sípszóval jelez valamit a telefon még a kicsengés előtt, gondolom azt, hogy sikerült kapcsolódni a hívott félhez. Mivel ez nem minden hívás kezdeményezésnél történik, ezért nem mindig vagyok rá felkészülve és néha a szívbajt hozza rám ez a dobhártyát sértő hangos, rövid jelzés.
Ki lehet ezt kapcsolni valahol? (Telekomos sim, nem vagyok benne biztos, hogy hálózaton kívüli hívásnák csinálja-e.) -
capriTomi
csendes tag
Sajnos nálam sem fut le rendben a rutin néhs: az autó fejegységéhez kapcsolódva a töltés 85%-ravan téve például, egyszer fordult elő, hogy csutkára töltötte, illetve a hangot és a rezgést sem állította vissza egy párszor, ahogy be volt állítvs.
Amit viszont én nem tudtam beállítani, hogy az órámat kapcsolja le a bluetoothról, ha autóba ülök: valamiért nem tudja lelőni sem az alkalmazást, sem a kapcsolódást. (Huawei watch gt2 pro + huawei health). Az óra meg bezavar a kihangosítóba a kocsiban. -
capriTomi
csendes tag
válasz
Dr Bubo #5045 üzenetére
Köszönjük, én is kitöltöttem.
Nem akartam emiatt ide beírni, de nálam is hektikus a működése: a felvett minta napokig jól működik, azután váratlanul megmakacsolja magát és néha egyáltalán nem old fel. Nálam többnyire az 1. ujjnyomattal történik meg — bármelyik ujjammal is regisztrálom azt.
Ezenkívül nekem jól jönne, ha legalább még egy ujj regisztrálható lenne, de ez csak kényelmi szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest