- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok meddig fog még frissítéseket kapni a készülék ? Ma ki vettem a tokból meg takarítani, és a telefon bal oldalán a hátlap teljesen fel vált. Más járt már így ? Igaz egyszer már volt javítva az alsó hangszóró így lehet inkább a javítás miatt van. Viszont ha már nem kap sokáig frissítéseket lehet elgondolkodom a cserén. A55, 56, vagy esetleg S24fe.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok tegnap vettem észre hogy ha videózok Full hd 60 fpsnél olyan a kép mint valami olaj festmény ez mitől lehet ? Nappal annyira nem de ha ha gyengébbek a fény viszonyok ott valami borzalom ahogy ki néz. A többi felbontásnál vagy alacsonyabb fpsnél nincs vele semmi gond.
-
csucsu21
aktív tag
Fel raktam a frissítést eddig amit észre vettem hogy akku kímélő ha be van kapcsolva nem 85 ha nem csak 80%ra tölt. Meg a fő képernyőre vissza lépésnél van egy animáció ami eddig nem volt.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok fel raktam én is a frissítést, és ez az üzenet fogadott.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok lehet csak én nem figyeltem eddig, de értesítésnél nem szól mind a két hangszóró ? Vagy csak nálam van valami ki kapcsolva? Videónál, hívásnál szól csak értesítésnél nem.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok használ valaki gyári s view tokot ? Ha pl youtube, tiktokot használom ha rá hajtom a fedelét akkor is le zár ? Valamint mennyire jó vagy rossz minőségű az anyaga?
-
csucsu21
aktív tag
Tegnap frissült a galéria megkapta a tárgyeltávolító funkciót. Bár lehet már régebben csak nekem újdonság
.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok már egyszer kérdeztem de nem kaptam választ. Mit kell ki kapcsolni hogy értesítésnél ne ébredjen fel a képernyő ? Már ha van ilyen. Ha üzenetet kapok messenger, viber folyton felébred.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok hol tudom ki kapcsolni hogy értesítéseknél ne ébredjen fel a kijelző ?
-
csucsu21
aktív tag
Na gyári visszaállitás 2 napig csak alap appok voltak most 2 napja be lakva nem jött elő az újra indulás. Nem tudom melyik alkalmazás volt a kiváltó de örülök hogy nem kell szervíz.
-
csucsu21
aktív tag
válasz
szaboi6512 #8970 üzenetére
Nem azt tudom hogy kéri. De itt napjában többször is kéri meg most reggel láttam is hogy ki jön a samsung logó mint mikor be kapcsol, vagy újra indul, és utána kérte is a mintát az a fura a sim kártya pin kódját nem kérte mint mikor én indítom újra. Tegnap nem is volt csak szinte az asztalon, és háromszor is kérte a feloldó mintát, ki is írja hogy újra indulás után szúkség van rá.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok 2, 3 napja olyat csinál a telefon hogy újra indulgat ez mitől lehet ? Nincs be állítva hogy automatikusan induljon újra nem lett semmi új applikáció telepítve már jó ideje. Csak azt vettem észre hogy napjában többször kéri a mintát hogy oldjam fel ujj lenyomat helyett.
-
-
csucsu21
aktív tag
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok rendeltem egy ilyen készüléket. A kérdésem az lenne a régi 4g sim működni fog vagy kérni kell hozzá másikat ? Nem mintha annyira szükségem lenne az 5gre csak hogy egyáltalan működike vele. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest