- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfpeti
tag
válasz
#77081088 #5954 üzenetére
Ok segítek!
1. Jöhet az androidod verziószáma, patch level, és rakd debug módba,
csinálj mindenről biztonsági mentést mert törlődni fog minden.
Usb kábel legyen géppel összerakva, samsung usb driver gépen fent van?
Szedd le az Odin 1.8.4 -et
Ez menni fog eddig? Szólj ha kész vagy -
gfpeti
tag
válasz
#77081088 #5949 üzenetére
Nem értem az ilyeneket...
Segg hülye vagy hozzá.... Okoskodsz is de még mindig hülye vagy.
Azt mondod érdekel, de azért a kisújjad se akarod mozdítani, hogy valamit megtanulj.
Elvárod, hogy lépésről lépésre távoktassalak?
Miért nem olvasol utána? Az interenetet minden infó megtalálható
Tanulj! Okosodj! Szívd magadba a tudást és menni fog.Nem pedig egy fórumon szerencsétlenkedsz
És ez a telefon amúgy is egy ritka nehéz eset. A knox miatt is
Szóval tanulj tanulj és olvass!
Szerezd meg a tudást!
:-) -
gfpeti
tag
válasz
#77081088 #5946 üzenetére
Vitázni? Nem értelek ki vitázna itt :-) Te írtad, hogy "minősíthetetlen" mégis mit vársz? step by step szájbarágósan?
Csináltam neked 26 pintscreent, feltöltöttem dropboxba, hogy megnézhesd, feltöltöttem neked a rendszert, a google minit, a su-t, (Szívesen....)
Azért írtam neked a dropbox linken lévő három fájlt ami maga a rendszer, a második a google alkalmazások egy mini csomagja, a harmadik meg egy twrp amit felrakva tudod telepíteni az első kettőt. Aki csiált már ilyet, annak bőven elég ez a három információ és fájl. De mivel azt nem mondtad, hogy neked lövésed sincs erről, ezt akkor képtelenség úgymond szájbarágósan leírni mert úgy elkúrod , hogy csak na :-) és itt levelezhetnénk hetekig :-)
De ha tényleg érdekel akkor olvass utána a google -ba. Nézd meg milyen verziója van a droidodnak, mikori a patch level szint, és ahhoz keress twrp-t, Van sok leírás és nem olyan bonyolult. Utána ha ez meg van már egyszerű a folyamat. TWRP be belépsz és a telefonon lévő zip fájlokat ( az első kettőt ) .- felrakod. -
gekkoXT
senior tag
válasz
#77081088 #5920 üzenetére
Hát az úgy már necces szerintem. Nem tudom erre a választ.
A Samsung fiókon keresztül távolról még leszinkronizálható minden, valamint bekapcsolható energiatakarékos mód, hogy tovább bírja.
Sőt bekapcsolható menüből, hogy ha kicserélik a sim kártyát egy másikra, akkor küldjön egy sms-t egy megadott másik telefonszámra a pozíciójával.A helymeghatározáshoz ha jól tudom szinte minden vezeték nélküli adatkapcsolati módot alkalmaz a készülék. GPS, wifi hálózatok, mobil hálózat, bluetooth.
(régen Nokia E51-ben nem volt gps de mégis tudtam navigálni bizonyos szinten, mert mobiltornyok és egyéb wifi hálózatok alapján kimondottan komolyan tudta pozicionálni magát.)
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5876 üzenetére
Igen segít, de nem tudom nálad mi volt előtte
A produkt kód a csc ami nálad xeh. Na most az enyém eredetileg VDH vagyis vodafonos volt, amire rátettem a független magyar XEH romot, aztán egy factory reset, erre mi fogad? BGL vagyis Bulgár lett, és ugye root nélkül nem lehet meg változtatni. Nem tudom mennyire befolyásolhatja, hogy én hivatalosan függetlenítettem a vodafonnál, ez van sajnos, ezért kérdeztem aki romot cserélt mi lett a csc vagyis produkt kód.
Nálad is multi csc van, nálam is, de nálad maradt XEH, nálam BGL.
-
AliasB
senior tag
válasz
#77081088 #5733 üzenetére
Nekem pont a méretei miatt tetszett meg
Volt egy 4.7es LG telefonom de az már kényelmetlen volt és 4.5ösökből nincs nagy választék ezért ez magasan kitűnt belőlük
De nem kellett kompromisszumot kötnöm mert ez szinte tökéletes
külsőleg a legjobb és a teljesítménye is elég nekem
A kamerája is jóna mondható bár örülnék egy jobbnak
-
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5409 üzenetére
A telemax kukackodós szerviz, ha hivatalosan teszel fel egy romot, ezalatt értem az OTA, Smart, vagy KIES, akkor oké, de ha odinnal cserélsz romot, és nem az eredeti régiós rommal küldöd szervizbe, na akkor ugrott a gari. Például, német eredeti T-mobil romot lecseréled a magyar XEH romra és úgy beküldöd szervizbe, az bukta, de ha előtte vissza teszed az eredeti német T-mobilt, akkor nincs gond. Mindegyik készülék garanciális feltételében szerepel ez a kikötés, ha nem a gyári módon frissítesz, az már szoftveres be avatkozás és a garanciát meg vonják, ez van.
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5405 üzenetére
Más a botloader, hivatalosan nem támogatott a visszafelé szoftverezés, attól függetlenül biztos megoldható, de még nem írt róla senki, a menetéről, mondjuk ha ilyenre adnám a fejem, én négy fájlos rommal próbálnám, amiből csak külföldi régiósak vannak, de ott már biztos átíródik a produkt kód, aztán kérdéses, ha utána egyfájlossal visszateszi az eredetit, akkor vissza írja-e az eredeti produkt kódot, mert ha nem akkor root kell hozzá, és ott már billenhet a knox. A te esetedben más volt a helyzet, mert adott szoftot simán újra lehet húzni odinnal, sőt felfelé is működik knox billenés nélkül, de csak gyári rommal. Visszafelé már kérdéses, majd ha valaki megpróbálja, többet fogunk tudni, de azt saját felelőségre tegye, nem véletlen, hogy a szerviz sem hajlandó downgradelni.
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5383 üzenetére
Veled semmi bajom, egyet értünk
A stílusommal nincs gond, viszont kolléga sikeresen kihozta belőlem az állatot
Nálam a fényerő, mindig autó, A kijelző idő 80%-a böngészés volt a maradék pedig a Pixworld nevü játék, és ezzel én is befejeztem a témát
Rendes tag vagy, csípem a stílusod
galaxys80 be aranyoztad az estémet
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5370 üzenetére
Szia! Az internet nem felejt, vissza kereshetők a képernyő mentéseim
1.5 nap alatt volt 6 órás kijelző időm, én facézok, messengert ritkán használok, 80℅ - ban netezek a telefonon, minden felhasználó függő. Most a P8 lite nálam 43óra 54 perce megy, a kijelző időm 4 óra 30 perc. Ezt azért írom ide, mert az A3-mam többet is tudott. Ez is most 80-90℅ internet használattal történt, ha gondolod mutsthatok képernyő mentést. Most még 20℅-on van a p8
Ez a p8 lite képernyő mentése, mondom az A3-om nálam többet tudott.
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5346 üzenetére
Fölösleges ragozni, ebből mindig vita lesz, nem is bánom, hogy váltottam, egy utolsó vélemény, a telefont a fiamnak adtam, autó fényerőn használja, egész nap face, messenger, játékok, és így is bír egy napot simán. Korábban amíg én használtam, mindig autó fényerőn volt, nem igazán befolyásolta a fogyasztást.
-
AliasB
senior tag
válasz
#77081088 #5348 üzenetére
Ezért is írtam mert sokan hagyják automatán. Nekem az túl világos és bántja a szemem
Annál lejjebb használom kivéve tűző napon amikor a 100% kell ugyanis annál nincs feljebb
minden annak a függvénye, hogy milyen "fénybe" használja az ember a telefont. Nyilván folyamat 100%on pik-pak lemerülne.
-
Petya25
őstag
válasz
#77081088 #5290 üzenetére
Nem tudom mi lenne a különbség, de tegnap a telóm maga megcsinált mndent, az összes beállításom megmaradt. Nem is értem minek írjátok, hogy kellene egy factory reset, amikor mindent kikukáz és kezdhetsz újra mindent. Hónapokig még újraindítani sem szoktam mindenféle lassulás nélkül.
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5290 üzenetére
Ja csak ezalatt ők a kies-t, vagy smartot értik, nem az odin-t, ezek közt és az ota között semmi különbség nincs. Odin az már más téma, még mindig érdekel? Én nem szoktam, külön driver-t letölteni. Felteszem a kies-t, abban minden driver megvan. Ha az odin-t használom, előtte a kies-t kilövöm, ne menjen a háttérben, meg sem kell nyitni. Az odin így menni fog.
Odin használatáról itt olvashatsz részletesen: [link]
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5287 üzenetére
Még nem láttam sehol, majd pár nap múlva keresd. Előbb jelzi a telefon, sammobilra majd később töltik fel. Nem lett jó a frissítés, hogy odinozni akarsz? Teloról nem tudok linkelni, keresd Acef blogját, ott van leírás róla. Vagy ha nem sürgős, majd ha gépközelbe leszek, akkor tudok linkelni.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
#77081088 #5248 üzenetére
Nálad valami nagyon nem jól van be állítva, én a sajátomon fogyasztóként sose láttam a google szolgáltatásokat se 5, se 6 alatt. Nálad meg első helyen van és láthatóan pörgeti a telefont. Ettől függetlenül a fogyasztásod nem rossz akku terén. Az alkalmazás kezelőben keress rá a gogle szolgáltatásokra és töröld a frissítéseket csak azt, utána restart, majd frissíti magát újra, ha engeded. Valami beakadt rendesen, azért van első helyen, lehet egy sima restart is helyre teszi.
-
-
colonia
senior tag
válasz
#77081088 #4996 üzenetére
A telefonnal is le tudod tölteni és fel tudod tenni!
Én ma lementettem mindent a telefonról és mivel nem volt kedvem ma újra "belakni" a mobilt és türelmetlen is voltam ezért így csináltam. Tudom ajánlják a factory resetet,stb.. de nekem nincs semmi gond eddig ilyen megoldás után sem.
De amennyire vártam a 6-os androidot annyira nem sok újdonságot találtam a frissítés után. Látható újdonság nem sok van szerintem, inkább optimizálás meg háttérdolgok frissültek. -
-
Kroni1
veterán
válasz
#77081088 #4824 üzenetére
Szerintem nem lehet kilőni, mert azokhoz is kell...
Más: Bezzeg a kis huncut most hogy feltettem a GSAM progit és elkezdtem figyelni így már nem mer merülni, tegnap este 19h körül lehuztam 100%-on, azóta beszéltem párat meg vagy 10-15%-nyit neteztem is rajta, és még most is 56%-ot ír, máskor már rég lemerült volna ha nem dugom be itt a melóhelyen...
-
AliasB
senior tag
válasz
#77081088 #4411 üzenetére
Na igen a 4" miatt kicsit tartok tőle mert nem tűnik megfelelőnek. De a többi iphone meg már tepsi így marad ez. Viszont a vastagsága 7.6mm nem 6.9mm ami jobban bejön mert ez már majdnem kiesett párszor a kezemből annyira vékony és nem is érem át rendesen a 4.5"os kijelzőt. Az én kezemhez inkább a 4 és a 4.5" közti méret lenne a megfelelő
-
szemesi69
addikt
-
Zso83
tag
válasz
#77081088 #4326 üzenetére
Szia!
Csak az adatkapcsolatot nem értem miért aktív, mert az erőteljesen tudja meríteni az akksit. Én csak akkor kapcsolom be az adatkapcsolatot, ha megnézem a leveleim vagy ha valami nagyon fontos dolgot kell megnézzek esetleg elküldeni. Minden más esetben (otthon vagy munkahelyen) wifit használok és azt is csak akkor ha szükségem van rá. -
PACSA75
őstag
válasz
#77081088 #4317 üzenetére
Nem szívesen bántom ezt a kis telót, mert ezt is többször kihangsúlyoztam, hogy imádom, de akármit is mondtok a gps a gyenge pontja. Ha visszaolvastok, többen is panaszkodtak már rá, ha csak nálam jelentkezett volna ez a probléma, akkor azt mondanám hogy a hiba az én készülékemben van, de nem. Nem az első okostelefonom van mihez hasonlítani. Működik a gps, főleg az első kapcsolódás nagyon nehézkes, de később is előfordul hogy elveszti a jelet. Sajnos.
-
törölt tag
válasz
#77081088 #4316 üzenetére
GPS témához még...
Ma,délelőtt direkt kipróbáltam városban offline a navigálást. Van hogy napokig nem használom (néha hetekig is,attól függ hogy van e új címem külföldön) , most is így volt,így direkt kíváncsi voltam hogy net nélkül mennyi idő alatt pozicionál be. Hát...kb 30-40 másodperc többlet idő kellett neki. Nem árt tisztában lenni azzal hogy miért nem talál műholdat és pozíciót azonnal a kütyü,mielőtt szervizbe rohannánk a telefonnal. A napi szintű használatnál nincs gond,mivel a műholdak pozíciói mentve vannak,viszont ritkább használat mellett a telefonnak először le kell töltenie a holdak adatait pozicionálás előtt,ami offline lassabb. -
viktorhu
veterán
válasz
#77081088 #3930 üzenetére
Nemcsak idő kérdése ez, hanem pl. töltheted ki újra az adatokat, vagy egy program töltődik újra, nem onnan, ahol tartottál... Aki munkára használja a telefonját, annak ez elég kényelmetlen tud lenni. Ez egy jó telefon, de nyilván nem mindenkinek, a feleségemnek én választottam ezt, ismerve az ő használati szokásait, magamnak meg választottam mást, más kompromisszumokkal - nincs olyan, hogy "ez így mindenkinek jó, és akinek pl. több ram kellene, az rosszul tudja", meg hogy "felesleges az androidnak több akármi", mert nem felesleges, a kérdés az, hogy kinek mire van szüksége.
-
lgvelho
tag
válasz
#77081088 #3849 üzenetére
Még a gps témához: tegnap Óbudán jártam és percenként eldobálta a jelet a Google Maps. Az A3 mellett ott volt a kocsiban az ősrégi Huawei, ugyanazzal a programmal hibátlanul elnavigált a célig. Akkor most ez gps vevő - tehát készülékprobléma, vagy a frissebb Google Maps a bűnös?
-
viktorhu
veterán
válasz
#77081088 #3892 üzenetére
Akkor az alkalmazások is kisebbek voltak, 2011-ben még jól elvoltam egy Galaxy Gio-val, pedig volt rajta skype, viber, kétféle banki alkalmazás, offline navi, tömegközlekedési app, több emailt is szinkronizáltam stb.
A droidnak kell a sok ram, mert rengeteg process fut a háttérben, és nem baj, ha alkalmazásváltáskor nem kell mindig újratöltődnie mindennek, vagy másodperceket várni, hogy előjöjjön egy háttérben futó alkalmazás. Pont tegnap néztem a feleségem A3-asán, amikor egy weboldal és egy alkalmazás között kellett váltogatni, hogy visszaváltáskor újratöltött az oldal, így elég lassú volt az oda-vissza váltogatás.
3 giga ramnál ezt nem csinálja a chrome. Teljesen oké, hogy ez valakinek lehet elfogadható kompromisszum, de azt nem lehet mondani, hogy ne tudna akármennyi ramot (és akárhány processzormagot, szintén a sok háttérfolyamat és háttérben futó alkalmazás miatt) jól hasznosítani az Android.
Szóval nem teljesen értem az ilyen "minek a sok ram", "minek az erős processzor", "minek a nagyobb / kisebb kijelző, nagyobb felbontás, nagyobb akku" stb. kérdéseket, a lényeg az, hogy mindegyiknek van értelme, és mindenki választhat aszerint, hogy mire van igénye. Nekem több szempontból is kényelmetlen lenne az A3, a feleségem meg teljesen jól elvan vele.
-
kutga
félisten
válasz
#77081088 #3849 üzenetére
Vannak persze kivételek. Anno a Motorola Defy, utána pedig a Lumia 630-asomban is olyan gps volt, ami azonnal talált jelet, és biztosan tartotta.
Az utolsó pár telefonommal (L730, A3) már nem voltam ennyire megelégedve. A L730 csak nézett ki a fejéből, míg az A3 sokszor menet közben vesztette el a fonalat.
Célhardvert sosem használtam, azokról nem tudok nyilatkozni, de nyilván azok se hibátlanok.
-
bepe79
addikt
válasz
#77081088 #3786 üzenetére
Hearthstone
P.S.: ez nem csak egy sima kártyajáték, én is ódzkodtam tőle, míg nem ismertem, de azóta le nem bírok szakadni róla. Nem csak a szerencséről szól, te rakhatod össze a custom deckjeidet a saját megszerzett lényeidből, online játszhatsz hús-vér emberek ellen (nagyon pici adatforgalom, elenyésző), és eszméletlen jó hangulat. Ezt ugyanúgy odatette a Blizzard, mint a többi játékát.
-
Zso83
tag
válasz
#77081088 #3778 üzenetére
Mr!
Hol írtam én azt, hogy a Lollival bajom van? Azt hiszem, hogy félreértettél. Én sehol nem írtam azt, hogy rossz a Lolli, csak azt, hogy nem biztos a 6.0 frissítés erre a telefonra. A többi részével egyetértek, valóban mocsok stabil ezzel az android verzióval is, ha nem lesz rá frissítés, azért nem fogok eret vágni.
Ismerek olyan embert, aki minden motyójára a legfrissebb, legújabb programokat, op. rendszereket akarja és szerintem nem biztos, hogy a legújabb a legjobb...Példának tudom hozni az előző telefonom, ami egy Samsung Galaxy S Advance volt, ahol a 2.3.6-ot felfrissítették 4.1.2-re és szépen belassult tőle a telefon. Kár volt ekkora verzióugrás a Samu részéről és kár volt frissítenem. Ugye a vásár után okos a paraszt...
-
Bukoba
tag
válasz
#77081088 #3769 üzenetére
Én Nova Launcher Prime-ot használok, és kell hozzá egy Tesla Unread Plugin, hogy az üzenetszámlálók működjenek. Cserében viszont be lehet állítani a kijelzésnél szinte mindent. Milyen appoknál jelezzen, hol legyen a jelzés az ikonon, milyen színben, méretben és formában. Nekem bejött ez is és a Nova is, előtte S4mini-n is ezt használtam.
-
törölt tag
válasz
#77081088 #3719 üzenetére
Megtaláltam a hibát. A hiba az ön,vagyis az én készülékemben van/volt. Korábban említettem hogy tiltani szoktam azokat az alkalmazásokat amiket nem használok,főleg a googe cuccait. Valamiért letiltottam a samsung phus service appot is,ami fontos a készülék és a samu fiók/tárhely közötti kapcsolathoz. Most már jó
bepe79
Nem fűzök nagy reményeket... főleg hogy még a 6-os főverziót sem nagyon alkalmazzák a gyártók,de már kész a következő, az android N verzió.
szemesi69
Igen,elfelejtettem írni hogy user error volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- iPad topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Sorozatok
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest