- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
GEPESZ66 #5310 üzenetére
Ne felejtsd el, itt már knox van, más a botloader is, itt nem mernék downgradet csinálni, a sony más világ, de még az Ace2 is. Korábban már az s4 mininél sem volt egyszerű a művelet, csak egy bizonyos rommal jött össze, és voltak gondok, szóval én nem erőltetném, amíg nincs biztos infó róla. Jó példa, már ketten is írták, hogy A3-nál 5-re odinnal próbálták a 6-st rátenni és nem jött össze. Biztos van rá mód, de ha nem jön össze, ugorhat a gari, billenhet a knox, tégla is lehet belőle, summa- summárum, amíg nincs biztos info, csak óvatosan
-
PACSA75
őstag
válasz
GEPESZ66 #4204 üzenetére
Nekem ezelőtt 2 évvel volt egy nyolcmagos kínai telóm, annó egy atomerőmű volt, de szerintem még most is lezúzna sok nagy márkát, csak meguntam, valamint zavart a 4,7" es kijelző. Ahhoz a telóhoz képest ez a kis A3 egy nudli
, de nagyon tetszik kinézetre és ami még vonzott az amoled kijelző. Az A3 merete jobb mint az előző telómé, de én még ennél is kisebbel is beérném. Utálom a nagy lomokat. Ha ezt megunom, lehet hogy méglejebb megyek a mérettel, talán 4,3" akár 4" is szóbajöhet, ha találok valami jót. Bár mostanában nem igazán jönnek ki új modellek ilyen kis méretben. De a divat állandóan változik, talán rájönnek a gyártók hogy lenne rá igény.
-
AliasB
senior tag
válasz
GEPESZ66 #3532 üzenetére
Igen ez lehet a dologba mert a cache törlése után nekem se jött elő többet ez a "vírus" féle. Rootolni nem rootoltam a telefont mert szükségtelen. Sőt ha adtam volna neki root jogot akkor a vírusnak is adtam volna amit már nem biztos, hogy ilyen könnyen ki lehetett volna irtani cache törléssel.
-
szemesi69
addikt
-
mateus
senior tag
válasz
GEPESZ66 #2265 üzenetére
A kijelző átmérője egy dolog.
Nézzük a telefon méretét, mivel azt tartja kézben az ember:
A3: 130.1 x 65.5 x 6.9 mm
L90: 131.6 x 66.0 x 9.7 mmLátható, hogy hosszában 1.5 mm, szélességében pedig 0.5 mm eltérés van csak, ez szerintem észrevehetetlen
De pl. az A5 is nagyobbnak tűnik, kb. ugyanakkora mint az én LG G2-m, ami 5.2"-os...
A telefonméret és a kijelzőméret 2 különböző dolog. -
mateus
senior tag
válasz
GEPESZ66 #2254 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy bőven a 100ezres határ felett indulnak, megjelenéskor az A3 is 100e körül nyitott, ujjlenyomatolvasóval lesz az 120e is. Mire lemegy az ára, addigra már az is kifutott darab lesz.
Hidd el, bőven elég a sima A3 átlagos használatra, rengeteg teló megfordult már a kezemben, sokkal erősebbek is, de ez a széria jól van optimalizálva. Vagy játékra kellene? Ahhoz valóban kevés lehet. -
ancsako
tag
válasz
GEPESZ66 #2261 üzenetére
Több helyen is megjelent ez a hír, úgy tűnik az adatok nem egységesek...
Szerintem hülyeséget csinálnak, ha valóban ez így lesz igaz. Gorilla hátlap, ujjlenyomat olvasó... így is túlárazottnak pecsételték az A szériát, ezekkel a dolgokkal még drágább lesz. Ráadásul feleslegesen. Ezt meghagynám az S széria fulldrága készülékeinek. -
ancsako
tag
válasz
GEPESZ66 #2254 üzenetére
A két készülék kijelző méretét változatlannak írják: 4,5 és 5.
De ha mindig csak vársz egy újabbra, akkor sosem lesz telefonod. Mert az újak jönnek megállás nélkül. Mire piacra kerül a 2016 Edition, addigra ki kerül majd újabb széria híre, amit inkább megvársz... és így tovább...
-
AliasB
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz
GEPESZ66 #1927 üzenetére
Én leszedtem viszont az érdekes, hogy a gyárit sem használom de az fut a háttérben az alkalmazáskezelő szerint. De hogy miért... :/ direkt töröltem az alkalmazás adait és meg sem nyitottam azóta vagy ilyesmi ami indokolná, hogy futtassa a háttérben. És azt fagyasztani vagy tiltani nem lehet :/ mekkora hülyeség ez is.
-
AliasB
senior tag
válasz
GEPESZ66 #1909 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogyan működik ez. Én kicsit kevesebbet használom ugyan a telefont, mint itt páran mert nekem 2napig bírja az akku (ennyi idő alatt jön össze a 6-7óra kijelzőidő) de így is sok, hogy első helyen legyen szerintem. Eddig a viber szokott első helyen lenni de ez megelőzte pedig azt szoktam használni.Indokolatlan ha csak azt nézem, hogy fél óránként frissít egy időjárás adatot (hírek stb frissítése ki volt kapcsolna nálam mert csak az aktuális hőfok érdekelt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest