- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
válasz
gekkoXT #6239 üzenetére
Meg is lett a válasz, csak jól kellett kérdezni a google-t.
Swipe to answer - volt a megfelelő keresés.Beállítások y Kisegítő lehetőségek > Egyérintéses mód
be volt kapcsolva.Ez a következőt teszi:
Ébresztés, naptáresemény vagy időzítő jelzésének elutasítása vagy szüneteltetése, illetve bejövő hívások fogadása vagy elutasítása egy érintéssel. -
BluEyes
őstag
válasz
gekkoXT #6175 üzenetére
Pillanatnyilag ennyit látok, gép adatai megvannak, tehát működik, felismeri a windows, a mappa pedig üres, ahol a könyvtáraknak ill. fájloknak kéne lenniük.
Szerintem is, meg a netes kutakodás eredménye szerint is annyi kellene, hogy a telón jóvá kéne hagyni a PC kapcsolatot, csakhogy nincsen kijelző.Manual ezt írja:
Csatlakozás médiaeszközként
1 Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez az USB-kábel segítségével.
2 Az Értesítési panelen érintse meg a Csatlakoztatva lejátszóeszközként → Médiaeszköz (MTP)
lehetőséget.
Ha a számítógép nem támogatja a Médiaeszköz (MTP) funkciót, vagy nincs megfelelő
illesztőprogram telepítve, érintse meg a Fényképező (PTP) lehetőséget.
3 Fájlok átvitele a készülék és a számítógép között. -
jpisti
senior tag
válasz
gekkoXT #6045 üzenetére
Egyetértek! Nekem a lekerekítéssel nincs bajom, de a mostanában divatos üveg hátlapok nem tetszenek. A 2015-ösben direkt jól áll a matt, gumis jellegű hátlap!
A feleségem is nagyon szereti a kis telóját, bár most keresett rá papucs tokokat, csak sajnos már nem nagyon kapni, pláne olyat ami neki is tetszik... -
AliasB
senior tag
válasz
gekkoXT #5145 üzenetére
De miért kell annyi ébresztés? Mert én a munka miatt pl hétköznap 6:20kor kelek de ezt be lehet állítani kiválasztva a hétköznapokat. Ha kell még 1 vagy kettő valamikor az is simán kezelhető. Nehéz elképzelni, hogy valakinek annyi ébresztő legyen beállítva, hogy kezelhetetlen legyen a dolog pláne úgy, hogy tök jól be lehet állítani napokra is.
-
AliasB
senior tag
válasz
gekkoXT #4593 üzenetére
Köszi így már értem mit mondasz DE a gyors kapcsolódás szöveg nem lóg ki a neki kijelölt részből csupán nem fért ki de az a 3 pont sem lóg ki. A gyorsbeállítás résznél az a t valóban tré így de nekem az adathasználat nincs beállítva a gyorsbeállításoknál így észre sem vettem
Ha csak ennyi ez nem nagy tragédia azért
-
-
törölt tag
válasz
gekkoXT #3236 üzenetére
Mindenhol ahol érdeklődtem azt mondták hogy ne is fárasszam magam,mert nem gyártanak hozzá olyat amit keresek,csak ilyet amit mutattál. Pedig szerintem jobban néz ki,és legalább a karcoktól fent is védi a hangszóró körül. Nem is mindegy hogy milyen formát vág ki a cnc gép
-
szemesi69
addikt
válasz
gekkoXT #2969 üzenetére
Működik, de kérdés az akku használatra milyen hatása van. Én sose használtam a helymeghatározást, mert a korábbi telefonjaim merítette rendesen. Ha marad a jó akku használat így is, akkor használom
Nagy köszönet a megoldásért, már régóta bosszantott, hogy zárolt képernyőn nem mutatja az időjárást, tegnap volt egy factory reset, mert már ideje volt két frissítés után, de nem jelezte ki így se. A te megoldásoddal működik, mondjuk sejtettem, hogy a helymeghatározás miatt lehet, mert ugye nálam eddig ki volt kapcsolva. Még egyszer köszi a megoldást, így már működik
U.I. Nálam a pipák maradtak aktívan a Zárolt kép. és S View Cover-nél is.
-
kiro.O
csendes tag
válasz
gekkoXT #2883 üzenetére
Szia! Édesanyám használja a telefont és most szólt, hogy jött az értesítés szoftverfrissítésről. Azt kérdezném tőled, hogy minden beállításod megmaradt? Itt a frissítés menüben azzal riogat, hogy a kezdőképernyő-ikonok és az eszközbeállítások visszaállhatnak az alapértelmezettre. Sony-s vagyok, ahol az ilyenre van külön progi, de ha telefonról rakom fel a frissítést, a beállításaim akkor is megmaradnak. Szóval nem lenne jó, ha meglepetésként tényleg mindent újra be kellene állítani.
-
anonym1s
őstag
válasz
gekkoXT #2604 üzenetére
Ez az srs szerver es ketlem hogy barmi koze lenne a play aruhazhoz
-
anonym1s
őstag
válasz
gekkoXT #2447 üzenetére
Igen, ez meglehetosen komoly. Ha penzt adok ki telefonert a gyereknek, akkor az legyen normalis amit szeretni fog es tud hasznalni mindenre. Ha veszek egy hasznalhatatlan szemetet, az csak penzkidobas, mert orulni nem fog neki de a penz elment ra. A penz igy is elmegy, de legalabb orulni fog a gyerek.
-
AliasB
senior tag
-
szemesi69
addikt
válasz
gekkoXT #2303 üzenetére
A hívások nálam teljesen jók, nem tapasztaltam még olyant amiről írsz. A sorrend frissítésnél nálam sem sorban megy, hanem a play dönti el, minden eddigi telefonomnál így volt. A wifi beállításnál a specális részben tudod beállítani, hogy lezárt képernyőnél is menjen a frissítés. A wifi készenléti módban nálam, mindigre van állítva így nem kapcsolja le semmi. Az időzitő nálad be van kapcsolva? Az még be tud kavarni.
-
AliasB
senior tag
válasz
gekkoXT #1471 üzenetére
Köszi a linket de valahogy nem jutottam előrébb. Kaphatnék még egy kis segítséget hozzá? Egyszerűen nem értem mit kellene csinálnom, hogy megkapjam azt az 50GB-ot. Az nem tudom kizáró ok-e, hogy az előző telefonomon használtam már a dropboxot szóval nem most regisztráltam már és a gmail címem is ugyan ez volt.
-
Ehhez a listához a magam részéről még annyit tennék hozzá, hogy a sokéves tapasztalatom alapján kijelenthetem, hogy egy készülék majdnem mindig a legelső firmware-ével a legstabilabb. Nagyon ritkán fordul elő, hogy rákerül egy magasabb főverziószámú firmware, és jobb lesz. Inkább csak belekerül egy csomó rejtett hiba, ha javít is egy régi bugot, beletesz kettőt helyette. Nálam volt olyan is, hogy alverziót lépett (4.1.1-ről 4.1.2-re) és azt is sikerült telerakni vadiúj bugokkal.
-
szemesi69
addikt
Nem vagyunk egyformák, ez is egy vélemény, neked nem teszik, nekem igen.
"- van több olyan alkalmazás is ami nem fut az új verzión" majd a fejlesztők megoldják, csak idő kérdése.Ettől függetlenül tisztelem a véleményed, alapos leírás azoknak, akik még nem frissítettek, most még van idejük dönteni a vélemények alapján, hogy nekik megéri-e váltani.
Nekem például bejön a grafikája.
Sajnálom, hogy neked nem jött be, de szerintem az általad említett "szoftver mókoló mániások" meg fogják oldani, hogy esetleg vissza tudj állni az előző verzióra, garancia vesztés nélkül. S4-en például már megoldható.
Ez meg az én saját véleményem.
-
robyg
senior tag
-
Georgie1224
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest