-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Arcod az van. Elbírom képzelni hogy anyád ki nem bír rugdosni a géped elől egész nap.
Figyelj öreg! Ha olyan nagy fej vagy miért nem gondolkodsz egy kicsit? Idejössz,beböfögsz hogy mekkora mókamiki vagy,mekkora hülye a másik.Elgondolkodhatnál azon hogy ha értenék hozzá akkor nem is kértem volna segítséget.
Szerintem hagyjuk! Ne folytassuk ezt tovább... -
-
törölt tag
Tényleg nincs így lövésem sem hogy mik ezek,mivel nem vok kocka (kislányom születése óta 3.5 év
) ,viszont a jelenlegi telefonomon is magam cseréltem romot. Kellett egy kis utána olvasás,és nagyon jól jött itt a fórumban közzétett ezzel kapcsolatos segítség.
Nos, arra céloztam hogy ha segíteni akarsz akkor nem egészem így kellene.
Részemről béke,nem vitázom és nem kötekedem! -
AliasB
senior tag
Köszi a képeket
Ez annyira nem tetszik kinézetre, mint a mostani. De gondolom ha a samsung megcsinálja magának a 7es droidot az nem így fog kinézni. A felső értesítési sáv ami nagyon nem jön be. Valamint a telefon amoled kijelzője akkor fogyaszt többet ha világos a háttér. Ha sötét akkor kevesebbet eszik.
Ramot mennyit eszik alapból? -
AliasB
senior tag
Még jó, hogy nekem független van és nincsenek benne a szolgáltató hülyeségei.
És mivel minden alkalmazás pro verzióját használom így reklámok sincsenek sehol
A felesleges alkalmazásokat pedig lehet tiltani az alkalmazáskezelőbe gyárilag. A szolgáltatós alkalmazásokat is gondolom lehet.
Igaz le kell némítani ha a fotózás közbe nem akarsz hangot de ez egy kisebb kellemetlenség csak.
-
norrin
újonc
Szia!
Köszi a válaszokat.
Igen, rootoláson még mindig erősen gondolkozom. Nem tudom, hogy megérné elveszíteni a garanciát. Annak viszont nagyon örülnék, ha a sok bloatware eltűnne, és nem csak kikapcsolni tudnám. Leginkább egy CyanogenModnak örülnék, de egy teljesen üres, csak a nagyon szükséges appokkal ellátott rommal is boldog lennék. Így sincs bajom a telefonnal, mert gyors és jó, de mégis jól esne a tudat, hogy semmi felesleges dolog nem fut a hattérben.
-
AliasB
senior tag
Az előző telefonjaimat pont a felesleges alkalmazások miatt rootoltam DE ha bemész az alkalmazáskezelőbe akkor le tudod őket tiltani és nem indulnak újra és olyan, mint ha fent sem lennének teljesen letiltja őket. Nem fognak futni és az ikonjaikat sem fogod látni. Én is letiltottam 25 gyári alkalmazást
de legalább ennél le lehet ami tök jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest