- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso83
tag
válasz
Ferenc. #5854 üzenetére
Ennyi! Én csak vicceltem a fenti hozzászólásomnál, nem adom el még, tökéletes ez a kis jószág nekem. Igazából egy átlagos felhasználónak telefon, e-mail, böngészés, néha egy két fotó vagy videó készítésére tökéletesen megfelel még a 2015-ös A3 is, személy szerint ez a nagy felhajtás a telefonok teljesítménye körül egy nagy marketing fogás, ahogyan a kijelző felbontása is. Minek egy 4-5 colos telónak FHD? Biztos van különbség, de egyrészt elhanyagolható, másrészt nem telefonon fogok filmet vagy képet szerkeszteni. Arra ott a nagy FHD tv vagy a PC és a Photoshop.
Az előbb olvastam, hogy az új iPhone kezdőára elég húzós lesz. Kérdezem én: minek annyi pénzt kidobni? Az csak egy telefon, mi olyan funkció vagy minőségbeli különbsége van annak az én telómhoz képest? Most hagyjuk ezeket az ujjlenyomat olvasót és társait, számomra ezek nem alap funkciók. Lehet velem vitatkozni...
Ne értsen félre senki, nem érdekel, hogy iPhone vagy Samsung, ebbe a vitába egyszer belementem kollégámmal, de annyira elfogult almás volt, hogy inkább okos enged módra ráhagytam. Számára nem létezik jó telefon, csak az iPhone. Mikor megkérdeztem, hogy használt-e már Androidos telefont, nézett rám nagy szemekkel. Ha nem használt soha, akkor miért van róla meg a rossz véleménye? Felfoghatatlan néhány ember felfogása... -
mateus
senior tag
válasz
Ferenc. #5803 üzenetére
Teljesen testreszabható ez az always on display funckió.
Éjszakára kikapcsolható, beállítható egyáltalán milyen programoktól jelezze az értesítéseket.
Sőt teljesen ki is kapcsolhatod ha zavar. Szóval jó dolog ez, elegánsabb mint az állandóan villogó led (szerintem).
Én pl. az enyémen is az AC Display nevű progit használom már legalább fél éve, ami kísértetiesen hasonlít erre, és imádom. Igaz ennél úgy van, hogy nem állandóan van kint a kijelzőn, hanem mikor érkezik vmi üzi akkor mutatja, aztán kb 10 percenként újra felvillan 10-15 másodpercre. Plusz beállítható, hogy táskában, zsebben egyáltalán ne villanjon fel, csak amint előveszed (a közelségérzékelőt hsaználja erre). -
kemal
csendes tag
válasz
Ferenc. #5694 üzenetére
Üdv. Nálam 3 program lehetett a ludas, az egyik egy rádió állomásokat tartalmazó app, a másodikra nem emlékszem (e-könyv olvasó volt talán) a harmadik egy classic tetris volt amit töröltem. A konkrét nevükre nem emlékszem, ezt ne kérdezd. A tetris törlése után lett jó a mobil. Időben ez 1 napot ölelt fel, mert nálam újraindulás után egy pár hívásig jó volt, utána hülyéskedett.
-
kemal
csendes tag
válasz
Ferenc. #5665 üzenetére
„egyszer a hívás alatt megszakad a hang, s ránézek a telóra s nem lehet lerakni a tárcsázót.. kimered a Telefon alkalmazás, sőt volt már hogy írta hogy "A telefon alkalmazás leállt" , a mobilnet is megszűnik ilyenkor, térerő van.”
Nekem is volt ilyen esetem. Beszélgetés közben, dobott egy hátast a telefon. Hardwer reset megvolt, ezért értetlenül álltam az eset előtt. Azt mondták, hogy valamelyik alkalmazás akasztja meg. Elkezdtem törölni az alkalmazásokat, időrendben visszafelé. Az utoljára telepítettel kezdtem, majd próba, majd megint egyet... És megoldódott a dolog. Egy olyan alkalmazás csinálta a galibát amire álmomban sem gondoltam volna. Mi köze volt a tárcsázónak egy teljesen más programhoz azt a mai napig nem tudom.
-
-
ancsako
tag
-
Zso83
tag
válasz
Ferenc. #5533 üzenetére
Szia Ferenc!
Én csináltam gyári visszaállítást a 6-os rendszer feltelepítése után, és az én tapasztalatom az, hogy nem merül jobban az akksi az 5-ös rendszerhez képest. A mentést a Smart Switch nevű progival csináltam, névjegyeket, email beállításokat, wifi jelszavakat, stb. szintén visszatetettem vele, pár appot pedig újra felhúztam. Megbízhatsz benne, az összes névjegyemet visszatette, wifi jelszavakat szintén, szóval megbízhatsz benne, én nem csalódtam eddig. A Viberről én nem tudok nyilatkozni, mert nekem nincs...
Az akksi merülés eléggé telefon-és felhasználó függő, én csak azt tudom megerősíteni, amit én tapasztaltam eddig. -
AliasB
senior tag
válasz
Ferenc. #5470 üzenetére
Adatkapcsolatnál is ugyan az a probléma csak a háttérben lévő adatkapcsolatot kell korlátoznod.
És mire tartogatod a szabad ramot?
ha már ki van fizetve had használja majd ha elfogy akkor bezár valamit prioritás szerint. Igaz akkor amikor ilyet csinál addig lehet némi akadás mivel valamit kilő aztán indítja el amit te akarsz. Ha túl kevés a szabad ram és ezt kell csinálnia folyamat az gond lehet de olyan sűrűn azért nem fordul elő. Én sem örülök, hogy ennyi mindent tart a ramba de ez ilyen. Nem vettem észre sebesség különbséget az 5ös és a 6os közt pedig állítólag ezért használ ennyi ramot.
-
AliasB
senior tag
válasz
Ferenc. #5468 üzenetére
Nálam is volt ez, hogy reggelre jobban lemerítette az akkut és pont erről írtam pár hsz.al ezelőtt (5454es hsz). A wifi alapértelmezett beállítások szerint folyamat be van kapcsolva és van olyan alkalmazás amelyik ébresztgeti pont emiatt a telefont. Nekem a viber neked ezek szerint a messenger. Ezeknek a beállításait kell átnézned.
Nekem is sokkal több ramot használ, mint az 5ös de azt írják, hogy ennél ez természetes mert több mindent tart a ramba mint az 5ös még ha ez számunkra feleslegesnek is tűnik. De nézd a jó oldalát a dolognak. Ha épp akarnál valamit használni amit eddig sosem tettél azt is legalább egy másodperccel hamarabb nyitná meg
-
AliasB
senior tag
válasz
Ferenc. #5463 üzenetére
A fejlesztői beállítások rejtett menü a beállításokba amit úgy tudsz előhozni, hogy a beállítások - Az eszköz névjegye - Build számra rányomsz gyorsan egymás után 5x aztán a beállításokba már ott lesz a fejlesztői beállítás menüpont az eszköz névjegye felett.
A factory reset magyarul a gyári beállításra vissza igen és én így is írtam a hozzászólásaimba nehogy megkavarjon valakit
a beállítások - mentés és visszaállítás résznél találod
Ez olyan lesz, mint a piros hetes ugyanis mindent visz! szóval ments le minden adatot. Érdemes is megcsinálni ha azt akarod, hogy minden rendesen működjön a telefonodon ugyanis ha nem teszed akkor anomáliákat okoz. Ha nem is veszed észre de a háttérben biztos. Nekem több alkalmazás sem működött amíg ezt meg nem csináltam. Persze hétvégén mert a belakás nem egy perc és 1000beállítást kell újra átnézni és beállítani. Én hiába néztem át mindent mégis kimaradt pár beállítás amit nemrég tettem meg mert merítette a telefont.
A Smart Switch programmal nagyon jól el lehet menteni mindent. De beállításokat ne ments mert az szintén eltérhet az 5ös és 6os közt. Névjegyeket, üzeneteket és jegyzeteket nyugodtan menthetsz és visszaállíthatsz vele.
-
oncsi
őstag
válasz
Ferenc. #4065 üzenetére
Minden Samu topiknak azzal kellene kezdődnie, hogy ellenőrizd a garanciát. Pl. Itt A Samu telefonokat; tabokat rendszerint az a vád éri, hogy jó, meg szép, de drága. Soha nem veszik figyelembe, hogy az ár nagy része az pont a garanciális háttér. Sajnos a készülékek nagy része ezt igényli is. De ha már valaki olcsóbban jut hozzá, az gondolja át, hogy mit is veszít azzal az árkülönbséggel. Bolti garancia (ha nem hivatalos viszont eladó) az semmit nem ér. Az ilyen készülékek nagy része nem kap hivatalos frissítést (vagy csak az adott országban ahonnan beszerezték) A bolti "garancia" ugyancsak nagy része, azt jelenti, hogy hátramegy a "szakember" és ott megbütyköli. És ez még a jobbik eset, mert sokakat elhajtanak, tetszőleges kifogással. Szóval mindenki értékelje át mennyit ér neki a bolti "garancia".
-
1egaly
aktív tag
válasz
Ferenc. #4065 üzenetére
Hali!
keress ittEzek sosem nyekeregnek,kitalálod a helyüket,ahol nincsenek útban és örökösekek
Az oldalról elhúzásos formát használom( Swipe)! -
törölt tag
válasz
Ferenc. #3661 üzenetére
A fizikai gombhoz még: Az A9 2016-os készülékről...
" A másik furcsaság az ujjlenyomat-olvasóval egybekötött home gombban keresendő, nem az érzékelővel van gond, hanem a billentyű lenyomását kísérő erőteljesen kattanó hanggal, aki a Galaxy S6-ot kattogósnak tartotta, az biztosan átértékelné a véleményét az A9 (2016) után, ami egy atomrobbanás ahhoz képest. "
És ez egy vadi új sorozat,tesztelés alatt ugye
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenc. #3661 üzenetére
Volt már korábban ilyen, pár kolléga említette, náluk is a home gomb produkált hasonlókat. Szerintem nem jó úgy, nálam tökéletes, kissé kemény érzet benyomni, de hangja nincs. Ha belefér a 3 napba vidd vissza cseréljék ki. Ha eltelt már, regisztráld be a my samsungon és futár viszi szervizbe, mert prémium garancia van rá.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest