- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Szia
kb 15 óra után 64% nem olyan rossz azért. Nekem is volt olyan, hogy hamar lemerítette az akkut (éjszaka magába 6óra alatt amikor hozzá sem értem) azt egy átfogó cache ürítés oldotta meg. Sajnos össze tud szedni ártalmas dolgokat a netről viszont ha nem rootolt a telefon akkor nem tud ártani mert cache törléssel azt is üríti. A Chrome böngésző elég rossz ilyen szempontból ezért én azt nem is használom csak a gyári normál böngészőt.
-
atosan
veterán
Ha semmi nem jön be, meg kell próbálni a biztonsági mentés és visszaállítás menüben a google biztonsági mentést kikapcsolni, teló újraindítt. Kb március óta ez zabál külömböző típusú telefonoknál. Két töltési ciklus közt megjavulhat, de előjön mindig. Tiltással jó lesz.
-
szemesi69
addikt
Amit feltettél képernyő mentést, van ott lenyiló menü, ott választod ki mit akarsz megnézni, mik ébresztik. Grafikon nem mutatja a részleteket. A google letiltásokkal óvatosan, mert nem fog működni semmi, ha rossz helyre nyúlsz. A képed szerint magas az android rendszer és a rendszer százalék, ami merülés okát is jelzi, mert valami pörgeti még ha nem is látod. Normálisan 1-3% körül szokott lenni.
-
bepe79
addikt
Van olyan, amikor Google Play service-ek "beragadnak", és zabálják az akksit, nemrég nálam is volt ilyen az A3-al, és pár óra alatt esett az akku-töltöttség 44%-ról 24%-ra...
Egy reboot úgy tűnik megoldotta egyelőre, egyébként úgy láttam, hogy a legtöbbet a Google Play szervíz és az Időkép ette. Úgyhogy próbáld meg újraindítani is a telót a FR előtt, hátha a ki-be kapcsolás (vagy restart) megoldja.
Egyébként én lehet, hogy ki is fogom lőni a Google Play szervízt, mert az esetek többségében az szívja nagyon az akksit, és úgysem tolok olyan játékot nagyon, amihez a gugli login kéne, vagy a gugli play service. -
-
szemesi69
addikt
Elméletileg pár óra után már mutatja, az állandó folyamatos gps merítheti, mert vele egy időben a helymeghatározás megy folyamatosan és az meríti rendesen. Ez miatt látom nagyon magas az android rendszer fogyasztásod. Azt is nézd meg mi ébreszti a háttérben legtöbbször. A két sim miatt nem merül akkorát szerintem készenlétben. A helymeghatározás viszont nagyon tudja harapni az akksit, amíg a gps be van kapcsolva az dolgozik a háttérben rendesen.
Tehát elsősorban azt nézd gsam progival, mi ébreszti legtöbbet, de szinte biztos a google szolgáltatások lesznek a helymeghatározás miatt. Ha nem használod kapcsold ki a gps-t, adatkapcsolatot, wifit. Látványos javulást fogsz tapasztalni. Én ezeket csak addig kapcsolom be amíg használo. Igaz egy simes, de az lényegtelen. -
PACSA75
őstag
Én már többször is emlegettem hogy gáz van ennek a modellnek a gps ével, de lehurrogtak hogy az én készülékemben kell keresnem a hibát, de szerintem ennek a telónak híresen rossz a gps vevője. Volt már néhány okostelóm, de ennyit még nem szenvedtem navival (igo, here, stb) mint ezzel. Hangsúlyoznám offline modról beszélek. Be kell már látni végre (sajnos) ennek a készüléknek sz... r a gps e.
-
szemesi69
addikt
Google Maps tapasztalatom nincs, én a szülinapos Igo-t használom, azzal nincs gond, tegnap valamiért nehezen akart holdat találni, ilyen még nem volt, de utána már tartotta. Próbáld ki, ha minden igaz ma az utolsó nap, hogy letölthető: [link]
Így a kettőt össze tudnád hasonlítani, mert ha egyiknél jó, akkor a telefon hibáját ki lehetne zárni.
-
törölt tag
Ez a NoLed alkalmazás egész jópofa,így a beállításaiddal
. Ha jelez valamit, akkor a kijelző ugyan úgy alvóban van? Vagyis fizikai gombbal lehet csak ébreszteni a telót?
Az S tervező problémádnál szerintem pn-c gmail felületen van rossz beállítás. Páromnak az Ace4-ben a tervező napokig riasztgatott és küldte a mail éertesítőt,minden beállítást végig zongoráztam,mire rájöttem hogy a gmail rendszerben kell megfelelő beállítást csinálni.
-
Raiu
tag
Miután vittél fel gépen adatot engedélyezd telefonon a szinkronizálást. Engedély nélkül nem csinálja meg. Amíg nem szinkronizáltatod addig hiányozni fognak a telefonról. Ezt amúgy manuálisan a leggyorsabb. A5 van nekem. Abban így kell csinálni az S tervezőben:
jobb fent ... -> szinkronizálás
Ebben az esetben az összes beállított naptárad adatbázisát újra letölti. -
Zso83
tag
Szerintem is jól kezeli a RAM-ot és nem érzem szükségességét, hogy 2 giga legyen. Szóval jó ez így és maradjon is ilyen jó cuccos...
Nézegettem élőben a 2016-os A3-ast, szép és elegáns teló, de nekem valahogy a régi A3 jobban tetszik, bár hardverben a teszt szerint jobb az új A3-as... Kíváncsi leszek jön e majd a mi telónkra is az MM vagy csak lódítottak a srácok a samsungnál -
kutga
félisten
Én is csak találgatok, ez az első Samu okostelefonom. Nekem a mostani rendszer is tökéletesen elég, persze azért jó lenne haladni a korral.
Ami biztos, hogy asszony S4 telefonját konkrétan hazavágta a legutóbbi frissítés, melegszik, merül, fagy, ő már új készülékben gondolkozik.
-
AliasB
senior tag
Na igen telefonon csak annyit tehettem, hogy rázoomoltam a két kis ujjammal de már ott előjött, hogy az adatlapján amit lefényképeztem 30-40centiről azok a betűk már mosódtak bár hogy próbáltam lefotózni. És sajna az elmosódás mindenhol felütötte a fejét akár mire zoomoltam és akár hogy próbáltam fotózni
-
-
atiko333
csendes tag
3 Hete vagyok boldog tulaja a kicsikének
Tapasztalatok jó kis telefon pörgős nem nagyon gondolkozik eddig nem találkoztam problémával. Dual sim es verzióm van és azt kell mondjam hogy egyáltalán nem veszem észre hogy kevés lenne a ram neki.
Bőven elég neki az 1gb ram ez a személye tapasztalatom, van rajta nekem egy pár alkalmazás játék, és így is van 350-500mb szabad helye benne attól függ hogy bezárom e vagy csak kirakom háttérbe. Nem hiszem hogy kevés lesz neki mert elég jól kezeli a memóriát. Barátnőm m4aqau-ja sokkal rosszabbul kezeli és még lomhább is. Le teszteltük le töltöttük ugyan azt a játékot az övére meg az enyémre egyszerre indításnál a kis a3 sokkal hamarabb betöltött sokkal gyorsabban reagált mindenre, ez vonatkozik haverom honor 4x-ére ott is hamarabb betöltött. Szóval nem hiszem hogy gond lesz, bár paráztam tőle én is de ha kicsit csiszolnak még a touchwiz-en még jobb lesz.
Sajnos 5 napos korába kizuhant a zsebemből szerencsétlenségemre betonon landolt picit megnyomódott a keret de nem nagyon észre vehető úgy hogy töréstesztere jó azóta tokba hordom.
Nekem térerővel nincs gondom legalább is a vodás sim kártyámmal sőt még a 4g is jó nem dobja el a hálózatot, a t-mobil os kártyámról ez már nem mondható el igaz ahol lakom ott köztudott hogy a t-nek nem az igazi a térereje. Munkába járás közben egy bermuda 3szög vanahol egyik szolgáltatónak sincs térereje de amint át suhanok rajta ott egyből maxon van.
Kicsit hosszúra nyúlt, de szerintem nem lesz gáz az 1gb-al bőven elég és a hasonló adottságokkal rendelkező telefonokat túlszárnyalja minőségben és teljesítményben
-
törölt tag
Szia!
Én pár napja használom az egy simes változatot(így még igazából még én is tesztelgetem,ismerkedek vele),abban 1.5GB ram van,eddig teljesen meg vagyok vele elégedve,nem tapasztalok semmi problémát. Térerő nálam rendben van,még utazáskor is,munka napokon autóval ingázok Debrecen és Linz között,így sem tapasztaltam térerő gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Tenisz topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűnyíró topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest