- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
benece6 #5729 üzenetére
Szia.
[Good Lock]
Letöltöd az apk-t majd felmásolod a telefonra és onnan feltelepítedÉn már le is töröltem mert nem tetszett
túl kicsik és csúnyák az ikonok az én szememnek
Nekem elég lenne ha csak a színét tudnám változtatni -
VW
aktív tag
válasz
benece6 #4361 üzenetére
Nekem van rajta víztiszta Nillkin szilikon tok,hibátlan nagyon jó termék,ajánlom.Én itt vettem,eredeti hologramos terméket kaptam természetesen. Nillkin Nature TPU tok
-
szemesi69
addikt
válasz
benece6 #3745 üzenetére
Ez a Play akar lenni? Csak ennél az egynél csinálja? Két dolgot próbálj meg. Az egyik, hogy az alkalmazáskezelőben a play áruház frissítéseit eltávolítod és törlöd az adatokat is. Próbáld újra letölteni utána. Ha ez sem jó, akkor töröld a google fiókod, majd utána újra hozd létre a fiókod, magyarán csak be írod gmail+jelszó, elméletileg ha nem szerver gond akkor jó lesz. Ha mégsem oldódik meg, akkor marad a gyári vissza állítás, előtte a fontos adataidról készíts mentést, mert minden törlődni fog.
-
bepe79
addikt
válasz
benece6 #3672 üzenetére
Ha már van pl. egy időjárás widget, ami időnként frissít, akkor már az is igénybe veszi minimális szinten néha a mobilnetet (ha épp nincs wifi hálón a teló). De lehet bármilyen más frissítési szolgáltatás: pl. nem wifi-n vagy, és a play áruháznak az van beállítva, hogy automatikusan frissítse az app-okat és ne csak wifin, hanem bármilyen connection-ön.
-
ben11
őstag
válasz
benece6 #3358 üzenetére
Mobilok esetén mindig is úgy gondoltam, hogy a fém váz csupán minőségérzetet ad. Egy jó minőségű műanyag sokkal ellenállóbb tud lenni.
Ugyan ezt érzem a kijelzők esetén. Lehet hogy karcállóbb egy gg üveg, mint egy egyszerű műanyag, de utóbbi nem pókhálósoduk be egy kisebb koccanás hatására. Persze megint ott van, hogy az üveg a minőségérzetünket támogatja.Jó példa a drága lg p500am ami rommá lenne horpadva/törve ha az A3 anyagaiból lenne összerakva.
-
törölt tag
válasz
benece6 #3242 üzenetére
Nekem van egy fekete nillkin hátlapvédő tok a telóhoz. Szinte teljesen megegyezik azzal amit mutattál(legalábbis amiket én néztem),csak ennek nincs kijelző fedlapja. Viszont baromi elegáns,nagyon könnyű belepattintani illetve kivenni,mégis stabilan tartja a telefont,nem karcolja ezen műveletek során.
Most mégis szilikon tokot használokgekkoXT az ace4 nek is hasonló a felső hangszóró körüli része,annál nem tapasztaltam hogy ott ke akart volna jönni. Mindegy,mert nem találok olyat.
Képeket véleményt köszönöm! -
andriska413
tag
válasz
benece6 #3044 üzenetére
Megjött a tok.
Tapasztalat a "kis" kezemhez, rövid ujjaimhoz mérve a következő.
Kinézetre, záródásra tökéletes és a színe is szebb mint a képen, tehát nagyon tetszik. A minősége is nagyon jó.
Ennek a belső szilikon része vékonyabb mint a kék tokomé, tehát, ha véletlenül ledobnám, szerintem ez a sarkát nem védi annyira, de remélem nem dobom el. (Bár így nehezebben fogom át amikor nyitva van)
Ezt bizony egy kézzel nem veszem fel, ha csörög és tele a másik kezem és hívást kezdeményezni vagy bármi mást sem tudok egy kézzel, mert visszahajlik lassan a fedelePróbálom majd a telefon alá hajtva is , de úgy is vastagabb, tehát vigyáznom kell rá.
Nem volt még nyitogatós tokom, szerintem ezután sem lesz, nekem furcsa. Megpróbálom megszokni, egyenlőre marad rajta, ha nemtudom megszokni, legfeljebb eladom -
domerator
veterán
válasz
benece6 #3036 üzenetére
Pff... en vettem egy nagy levegot es tok nelkul hasznalom mar egy hete. Igazan csak igy szep.
Azt tudja valaki hogy milyen uveg van rajta? Ha Gorilla akkor melyik generacio? Mire lehet szamitani? Csak mert a ra vett vedouveg egyreszt jon fel a frontkamera mellett a sarkanal, masreszt piszokul gyujt minden zsirt az ember kezerol, ugyhogy lehet vedouveg nelkul hasznalom egy darabig. (Azsia centerben van egy mobiltokos arus, nala vettem i4s-re olyan vedouveget hogy hihetetlen... tukorfenyes es szinte semmi szennyezodesnem tapadt meg rajta.... na ilyen egyelore A3-ra nincs neki, de talan kesobb lesz. Addig lehet marad vedouveg nelkul (kollegam agyonhasznalja a galaxy s5-jet vedelem nelkul es egy karc nincs a kijelzon)
-
szemesi69
addikt
válasz
benece6 #3012 üzenetére
Vannak témák [link] de a fehér hátteret nem fogja megváltoztatni. Ha mindenképp el akarod tüntetni a fehér hátteret akkor a tácsvízről le kell mondanod. Play store rengeteg launcher van amivel megoldható, de mint mondtam akkor a gyári launchert kell kiváltani egy másikkal, rengeteget találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest