- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sam Sung
csendes tag
válasz
colonia #4895 üzenetére
colonia: Akár PC-vel, akkár anélkül akarod frissiteni, garancia miatt ajánlót a Samsung saját programjait használni. Tölcsd le telodra a Samsung Smart Switch Mobile-t : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover . Ezzel mindent (PL: SMS-ek,telfonkönyved stb.) le tudtsz mentnei SD kártyára. Frissitéshez PC-re szintén a Samsung saját szoftware-ét ajánlom ami innen tölthetö le: http://www.samsung.com/hu/support/smartswitch/
Én az A3 (2015)-höz mindig ezt a kettöt használtam ha jött frissités. Még sose volt baj, és semmi sem veszet el. -
AusWolf
őstag
válasz
colonia #4752 üzenetére
Én lefuttattam egy ellenőrzést, elvileg a telefonom mind a négy területen érintett. Kétlem, hogy a Samsung ad még ki frissítést az első generációs A3-akhoz, szóval ha a cikkben írtak igazak, akkor ezt benéztük.
Persze nem tudom, mit higyjek. Erről a dologról most hallottam először. Azon se lennék meglepődve, ha csak marketingfogás lenne az egész, hogy a cég biztonsági szoftverét telepítsük.
-
AliasB
senior tag
válasz
colonia #2522 üzenetére
Én csak azt írtam amit az oldalon láttam. Ha lejjebb görgeted te is azt látod, hogy gyártói garancia nincs. De ha az csak elírás és van gyártói garancia és ide szánt a készülék akkor oké. Tőlük venni garanciát butaság hisz a gyártói gari az első és ha ők nyúlnak bele az már ugrott. Ha nem elég a 2év akkor a samsung oldalán asszem van plusz egy év. A gsm boltos garancia butaság
viszont nekem akkor is olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, hogy ez nem Európába szánt modell.
-
AliasB
senior tag
válasz
colonia #2499 üzenetére
Lehet nem ide szánt a készülék és ők tették rá a Magyar nyelvű szoftvert. Oda van írva, hogy 24hó garancia de ha az aljára görgetsz kiderül, hogy gyártói garancia nincsen rá ami gyanús. Ők vállalnak rá ugyan 24hónapot. Nagyon meg kell nézni ide szánt készülék-e mert ha nem akkor probléma lehet a frissítésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest