- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
...hát nem tudom... majd mindnek megvan a gyári megfelelője, és (szerény véleményem szerint) jól működnek. Ezeket én nem tenném fel, mert csak plusz helyet foglalnak, ha a gyári megfelelője is remekül működik.
- ébresztőóra. szerintem hibátlan, jól testre szabható
- képernyőzár... a gyárival mi baj???
- tárcsázó... ???
- gyors tárcsázó...Ne érts félre, nyilván a Te készüléked, csak nem értem.
És miért jó a fekete háttér? Én szeretem, hogy szép mindenhol, bárhová lapozok. Értem én, védi a pixeleket... de normál használat mellett mennyi az esélye, hogy amíg ezt a készüléket használod, pont e miatt kellene szervizelned/cserélned/kukáznod? -
szemesi69
addikt
Akksi 3--5 töltés után áll be. Nekem 1.5 nap alatt volt már 6 órás kijelző időm nagyrészt internettel és akkor még 30%-on volt, 2 nap 20 óra, 4 és félóra kijelző idővel, szintén 30%-on dugtam töltőre, ez kit-kat alatt volt, de lollival is hozza a jó akksi időt. Lolli már egy hete fenn van, eddig semmi hibát nem tapasztaltam, nekem bejön a grafikája
Nálam wifi és adat csak akkor van bekapcsolva ha használom és nem szinkronizálok autómatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest