Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #2453 üzenetére
Beállítás, programok, használati stílus, ez mind befolyásolja, folyamatos adathasználattal, wifivel, autó szinkronizálással például nem fogod elérni azt amiket mi. Nálam szinkron kikapcsolva, csak manuálisan, adat és wifi csak addig van bekapcsolva amíg használom. Jól beállítva és ahogy én használom másfél nap alatt simán hoz közel hatórás kijelzőidőt és akkor kábé 20%-on van, 90%-ban netezek rajt kevés telefonálással volt már 2 nap 20 órám 4.5 óra kijelzőidővel. Szóval a beállítástól és a felhasználótól függ mennyit bír.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #2455 üzenetére
" úgy rémlik nekem, hogy egyesek folyamatos WiFi-vel, szinkronnal, stb. értek el ilyen jó üzemidőket. De lehet rosszul emlékszem." Rosszul emlékszel
"(FB, Messenger, Viber)" Ezek szeretik enni az energiát Csak egyszer próbáld ki, hogy akkor kapcsold be az adat és wifi kapcsolatot amíg használod, meg fogsz lepődni, hiába nem szinkronizálsz autómatán, amíg adatkapcsolat van a google alkalmazások ébresztgetik a telefont, tehát gyorsabban merül, nem tudom a helymeghatározás nálad be van-e kapcsolva, na az tud még zabálni
Xiaomi redmi note 12 pro
-
AliasB
senior tag
válasz karpetya87 #2453 üzenetére
Szia. A ram kezelése nekem az utolsó frissítés óta ilyen jó. Azelőtt nekem is 570et evett a rendszer. Most már ez 400alatt van. De lehet függ attól is, hogy milyen beállításokkal fut a rendszered. Nekem pl nincs beállítva semmilyen szinkronizálás. Sem Drive sem dropbox sem google+ és ezeket le is tiltottam mivel nem használom és engedi tiltani a rendszer. A kijelzőidő átlag 6-7óra nálam és ez annak köszönhető szerintem, hogy nem hagyom automatán és magamnak annyira állítom be, hogy jól lássam és ne is vakítson ami kb 20% (kivéve ha nagyon süt a nap mert akkor előfordul, hogy 100%on van) szóval ezzel is sokat lehet spórolni. Jelenleg pl.: akku 40%on, kijelző idő 3:45 és 2nap 12órája töltöttem. Nagyon odafigyelés és használat függő ez a dolog. Ha valaki csak napi 2órát nyomkodja a telefont akárcsak én akkor hasonlót kap. Ha valaki napi 4órát nyomkodja annak meg azt üzenem, hogy foglalkozzon inkább a párjával vagy keressen magának valami hobbit (de ez csak vicc volt ne vegyétek komolyan)
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz karpetya87 #2515 üzenetére
Szia.
Az 5.0.2n belül jött rá frissítés és attól lett jobb. Az akku fogyasztásnál mik vannak az első 3-4 helyen nálad?Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
válasz karpetya87 #2521 üzenetére
Ott is van ami miatt nem bírja addig! "FB-ot és a Messengert írja" ezek terhelik meg annyira, hogy esélytelen legyen annyit bírnia, mint az enyémnek. Így ne is várjon senki jó teljesítményt.
Járj nyitott szemmel.
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #2523 üzenetére
Na akkor dobj fel egy Gsam monitort, és fogadhatunk: "Egyébként nem úgy van hogy a google alkalmazások ébresztgetik a telefont rendszeresen, ha van adatkapcsolat, ha nincs?" Tedd csak fel az említett programot és látni fogod, hogy adatkapcsolat nélkül is ébresztgeti A mély alvás a lényeg, nálam az kb. 98%-ék Azt meg ezzel tudod megnézni: Better Battery Stats, XDA fórumon ingyenesen is elérhető, egyébként fizetős program.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
AliasB
senior tag
válasz karpetya87 #2535 üzenetére
Viber és társai fel vannak telepítve viszont a FB nincsen! Az egy igazi telefongyilkos alkalmazás!
Járj nyitott szemmel.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #2533 üzenetére
Tévedés a knox nem nullázható, ha már billent tehetsz rá bármit az úgy marad. Létezik több fájlos rom A3-ra, de a knox-ot nem fogja nullázni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #2547 üzenetére
Én is használom a facét, de böngészöből, az app sose volt fent nálam, a messengert sem használom, böngészöből ugyan úgy tudom használni, és úgy nem zabálja az energiát
Xiaomi redmi note 12 pro
-
viktorhu
veterán
válasz karpetya87 #2585 üzenetére
A 3g kegyetlenül eszi az akkut, régi telefonnal ha merülőben volt az akku órákat nyertem csak a 3g kikapcsolásával - a maradék 2g elég volt arra, hogy a maileket / üzeneteket megkapjam.
A 4g elvileg sokkal jobban takarékoskodik az akkuval, szóval nem kéne, hogy különösebben gondot okozzon.
-
AliasB
senior tag
válasz karpetya87 #2585 üzenetére
A mobilnet nem meríti számottevően a telefont viszont amiket külön bekapcsolsz hardvert az meríti pl.: GPS, wifi, bluetooth. És ha ezeket még használja is és nem standby módba vannak akkor még jobban meríti az akkut.
Járj nyitott szemmel.
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3421 üzenetére
Jelenleg mi van rajta? Bármelyik gyári rámehet, knox akkor nem billen. Ha garis gond van, akkor visszateszed azt ami rajt volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3540 üzenetére
Keress rá a nevemre, korábban már linkeltem. De ha gépközelbe jutok felteszem.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz karpetya87 #3540 üzenetére
Az miért is jobb mint az egyfájlos?
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3681 üzenetére
Találtam lollit is, de nem xeh [link]
Nem jó neked az egy fájlos xeh? Ha nincs gond a particióval, bőven elég az egy fájlos. [link][ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3683 üzenetére
Rossz flashelés okozhatja, de elméletileg egyfájlosnál nem fordul elő. Több fájlosnál szokott gond lenni ha például több féle pitt fájl van. A régi s2-nél volt ilyen, 2 féle pitt fájl, ha a rossz lett választva kisebb lett a tárhely, na erre értem a partició hibát. Elkezdtem téma összefoglalót írni, egyenlőre linkeket tettem bele, például romok és témák elérhetőségét, hogy ne kelljen mindig keresgélni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3685 üzenetére
Nálam nincs lassulás. Szerintem gyári vissza állítást csinálj menüből vagy recoveryből. A belakásnál figyelj oda, főleg a beállításokra, ott lehet nagyon elszúrni. Ezért ne romolj még. Próbáld ki először amit írtam aztán próba. Mondhatnak bármit de 3 naponta indítsd újra jót tesz a ram kezelésnek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3699 üzenetére
A hibát leírtad, csak olvasni kell a sorok között. Volt frissítésed és nem csináltál gyári vissza állítást, ami egyébként nagyon ajánlott A másik kérdésedre a válasz mindkét vissza állítási funkció ugyanazt eredményezi, mondjuk én recoveryből csinálom. Szerintem a lolli ram kezelése nagyon jó. 4.4 alatt is jó volt, az 5.0.2 alatt még jobb, ez a saját véleményem, tehát nyomj neki gyári vissza állítást, mindegy melyik verzióval. Ha menüből, akkor a belső sd törlés is legyen A ram nem fog elfogyni, mert ha szükséges kilövi ami nem kell.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3701 üzenetére
Szerintem ajánlott, nem mindenkinél okoz problémát a frissìtés ha nincs verzió váltás, de azért előfordul, lásd saját eseted. Ha furcsa anomáliákat tapasztalunk egy frissítés utàn, akkor mindenképp kell az a wipe factory reset. Ha pedig frissítés után jól működik, természetes, hogy senki nem bántja a jól belakott rendszert, a te esetedben kell az a reset.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz karpetya87 #3708 üzenetére
-
törölt tag
válasz karpetya87 #3736 üzenetére
Nekem volt már mindkét beállítás, egyikkel sem tapasztaltam több ram használatot.
-
törölt tag
válasz karpetya87 #3736 üzenetére
Csak egy javaslat. Googlés cuccokat tiltsd le próbaképp. Nálam csak a gmail,térkép,youtube,és a play áruház maradt,többit tiltottam. Ha nem használod őket akkor nem eszi a rendszert,ha kellenek akkor sajnos meg kell barátkozni a több ram fogyasztással.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3739 üzenetére
Az álltalad letöltött és használt programoktól is függ a ram használat. Ha használsz messengert, facebok appot, és hasonlókat, nem is lesz kissebb a ram használatod. Én nem tiltottam le semmit, mégsem panaszkodhatok, láthattad a képernyő mentésem. Amíg nem laggol ne foglalkozz vele, az android megoldja magától ha ram hiány van, bezárja ami nem kell. Néha indítsd újra, jót tesz neki
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz karpetya87 #3741 üzenetére
Nem használom, nem tudom. Talàn jön valaki aki tud neked segíteni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
törölt tag
válasz karpetya87 #3781 üzenetére
Gindolom a prémiumos novát használja
-
PACSA75
őstag
válasz karpetya87 #3781 üzenetére
A lényeg hogy prémium verzió legyen, mert abban minden funkció engedelyezve van, illetve nekem egy fontos beállítás van, mégpedig az ikonméret. Az alapikonok nagy aprók, látok rendesen, de nem tetszik. Egy másik ok amiért szükségem van a novára, mert true diallert használok (szerintem ez a best ever), de az alap launcherrel nincs értesítés az ikonokon.
Az előző bejegyzésemben bocs a warez kifejezésért. Csakis playről töltsétek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest