- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flowtation
őstag
válasz
Tökimanó #3520 üzenetére
Szerintem ezt alkalmazásonként kell beállítani, már amelyik tudja. Szokott olyan lenni app téma módnál, hogy igen/nem/a rendszer beállításától függ, tehát ha alapból sötét a telefon kompletten, de az appnál ezt nemre állítod akkor az nem lesz az. Remélem érthetően írtam le.
-
Flowtation
őstag
válasz
Tökimanó #3391 üzenetére
Nekem ugyanez van, azért nem tudsz kilépni, mert szerintem kell az applikációnak a folyamatos futás. Asszem fel is dobja indításkor, hogy miket kell be illetve kikapcsolni, hogy a teló ne lője ki az appot. Egyébként nekem is eléggé zabálja az akksit, de szerintem ez inkább a BT kapcsolat.
-
Joe1
tag
válasz
Tökimanó #3120 üzenetére
True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder v2.0.15 (Pro) verziót használod? Próbáld meg innen letölteni és tiszta telepítés után az első beállításkor az engedélyek megadásával próbálj meg variálni.
Stylewars_kp: Próbáld meg te is a fenti verziót ezzel megszűnik a problémád.
-
Tökimanó
senior tag
-
cidalain
veterán
válasz
Tökimanó #3081 üzenetére
Na ezt se tudtam. Mondjuk nem is kerestem, mert mint írtam, nekem ez nem bejövös megoldás. De azért jó tudni, hogy mégis van.
Cyrin
Örülj neki, van olyan ékezetes karakter, ami egymaga 10-12 karakterhelyet visz el az sms-ből, emiatt én már évek óta ékezetmentesen sms-ezek. -
Blamazs
senior tag
válasz
Tökimanó #3029 üzenetére
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, mivel úgy látom, hogy a Note 9 topic nem pörög így, hogy gyerek S2 helyére vennénk neki Redmi 9-et. Sajnos elfogyott ezért néztük a Note9-et. De abból is csak 3/64GB verzió érhető el. Csak Edigital vásárlás jöhet szóba egyéb okok miatt.
Mi a hátránya a 3GB verziónak a 4-hez képest? Valahol mintha azt olvastam volna hogy 3GB verzió nagyon gyenge. Mi a véleményetek? Várjak a 4GB verzióra vagy megvehetem a 3-at is? Nem játszik, net, chat, foto amire használná. -
Blamazs
senior tag
-
-
Lacopapi
addikt
válasz
Tökimanó #2170 üzenetére
Más témában más a mappa alapszíne is,azt pedig,hogy ne a mappába lépjen vissza, nem tudod változtatni,mint ahogyan az ikonfeliratokat sem (legfeljebb új mappánál). Megoldás lehet még custom rom felrakása,van olyan amelyben üzenetek az üzenetek... mellesleg emlékeim szerint a xiaomi.eu romban sem messages-ként szerepel.
-
cidalain
veterán
válasz
Tökimanó #2080 üzenetére
Redmi Note 8Tré verziója van biztos.
Nekem csak 2 gondom van vele: a gyári SW-ben nem Miui tárcsázó van (majd egyszer feldobom rá az eu romot, ha olyan kedvem lesz)
Vettem egy bujtatós tartót ami tök jó, de csak pőrén fér bele, a szilikon tokkal már nem. Anélkül meg csúszik a kezemben. -
digitalentum
csendes tag
válasz
Tökimanó #1890 üzenetére
Köszönöm az ajánlatot, de most, hogy már lejutottunk arra a pontra, hogy egyetlen készülékbe lett integrálva a telefon, a fényképezőgép, az óra, a zenelejátszó, a GPS, és hagy ne soroljam... Nem szeretnék csak az értesítések miatt egy plusz kütyüt hordani magamnál. Talán akad rá egyéb megoldás is?!
-
SkyLine3000
addikt
-
lac10
csendes tag
válasz
Tökimanó #1682 üzenetére
én jövök megyek kint is bent is vagyok sokat, nem a legjobb ha nem a telefon állítja a fényerőt.
az előbb összeadtam, ez a 7. okostelefonom.
soha egyikkel se volt ilyen fényerő gond. eleinte volt hogy napfénynél nem volt jól látható-nyilván akkor még nem voltak jó fényerejű dolgok, vagyis én nem olyant vettem, de ami fixen kisüti a szemem az csak ez. mindegyik másik beállítja. (mind a mai napig megvan még 2, járnak is, beállítják). a hang is ennél a legrosszabb sajnos. -
Flowtation
őstag
-
-
seger
addikt
válasz
Tökimanó #462 üzenetére
Szintén semmi baj az akkuidővel.
Gyereknek vettük, pár napig volt rajta a 10. Még meg sem kapta a gyerek, már jött rá a 11. Frissítés után kapta meg. 1 napot bír neki, de sokat játszik, zenét hallgat, youtub videókat néz.
1 nap 6-7 óra kijelzőidő, és akku még 20-30%-on van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Filmgyűjtés
- Synology NAS
- Netfone
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- SSD kibeszélő
- Scum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged