- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz
Blamazs #3825 üzenetére
Nekem megérte. AMOLED kijelző, sztereó hangszóró, 5000mAh-s akksi és e mellett még könnyebb is. A kijelző kicsit nagyobb de a készülékház nem. Eddig megérte, jól bírja az akksi is. A 11-es széria mire ideér az tuti 100 ezer lesz a nyitó ára szerintem. Chiphiány, pocsék valuta +27%ÁFA. Azért vettem meg most és nem később mert a 10-es is kikopóban van...A sima Note 10 már nem is kapható de ez a Note 10S a legjobb amire nekem kell.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Blamazs #3683 üzenetére
Szintén zenész. Például Android 10-re váltáskor megszünt rendesen működni az érintésmentes fizetés Simple-el. Azóta sem megy rendesen, csak ha előhívom az appot. Előre félek, hogy most mi nem fog működni. Szóval várok még ezzel, legyen pár vélemény (csak nem nagyon jönnek)
-
vtboy
csendes tag
válasz
Blamazs #3215 üzenetére
Hát sajnos azóta sem jutottam előrébb, az én menümben nincs ott a kapcsoló, de azt hiszem "Gacsói" fórumtárs tapasztalata, és tanácsa alapján megpróbálom a Vodát megterrorizálni, és remélem, hogy akkor rendbe jön. Viszont lenne még egy kérdésem. Van valami értelmes app (ami működik is a 8T-n), ami helyettesíteni tudja az értesítő ledet? Láttam itt a fórumon egy "AOE" nevű appot, ki is próbáltam, mindent beállítottam több órányi cumizás árán, majd amikor beélesítettem, egy mukkot sem szólt, nem csinált semmit. A másik gond a Google tárcsázó, hát az sem egy főnyeremény a Huawei után. Lehúztam egy ACRPhone nevűt, de az sem túl jó. Jó lenne abból is valami értelmes, használható verziót találni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Blamazs #2989 üzenetére
Outlook betegeskedik mostanában. Nagyjából 1 hónapja. Általában amúgy nincs vele gond, de néha előjön egy-két anomália. Nem megy el a küldendő mail. Mutatja hogy érkezett push, de megnyitva az alkalmazást nem jeleníti meg...stb.
Nálunk minden telefonon az viszi a céges levelezést.
Szerk.:
Ja és iOS -en is időnként elfárad az app és megjelenik valamilyen anomália.Mi kénytelenek vagyunk azt használni, mert Office rendszerbe van kötve az egész cég. Minden összefügg, ezért van csomagunk is.
Nálam még annyira nem is gáz, naponta max. 20 bejövő levél...de páromnak napi 150-200 minimum csak a bejövő. Persze ő többet tud leülni a gép elé is, így nem gáz.
-
aszti75
senior tag
válasz
Blamazs #2989 üzenetére
Tisztázzunk valamit. Külön appot használsz az outlookhoz vagy simán hozzáadtad az outlook fiókot a telefon fiókjaihoz? Nekem személyes (IMAP) fiókként van az outlook és rendesen szinkronizálja a telefon.
@viktorhu: Az a kevés akku idő amit ezzel nyerni lehet a kezelhetőség rovására megy...
-
aszti75
senior tag
válasz
Blamazs #2984 üzenetére
Beállítások-Fiókok és szinkronizálás- Automata adatszinkronizálás.
Nekem a gmail app gyűjti be az outlookot is, nincs külön app az outlookra. Ezt elfelejtettem irni.
Amit még megnéznék a helyedben az az outlook fiók beállításában a szinkronizálás gyakorisága. Nekem ez 15 percre van beállítva. -
lac10
csendes tag
válasz
Blamazs #2965 üzenetére
pilótavizsga kell ezt a készüléket VALAHOGY beállítani
(kaptam egy másik márkájú , hasonló tudású készüléket a munkahelyemen: más liga. bepippantom amit kell és működik...).
no persze semmi sem tökéletes, azt sem lehet igazán jól beállítani.
a macro droiddal be tudtam a nem túl sok igényemet állítani, az meg zabálja az akkut.
ennyi, sohase lesz teljesen jó semmi, ezt kell tudomásul venni. -
hellboy4591
csendes tag
válasz
Blamazs #2948 üzenetére
Nem értem mi lehet ez a gyors alkalmazásváltó amit kerestek többen is... Ha az amit nem túl régen mutatott be a Xiaomi, hogy jobbra-balra lehet váltani a megnyitott alkalmazások között, akkor azt itt hiába keresitek, mivel MIUI 12-ben az nincs. Ha egyszer kapunk 12.1-et, akkor abban lehet majd keresni. Ha viszont az app drawert keresitek, akkor az a Kezdőképernyő beállításaiban van, Szokásos helyett Az Alkalmazásfiókkalt kell választani.
-
z123456z
őstag
válasz
Blamazs #2348 üzenetére
Felhívtam a vodát ( nekem az a szolgáltatóm ), elmondtam a problémámat. Azt mondta csinál valami akármilyen frissítést ( ott náluk, nem kell bemenni ), és ha befejeztük a beszélgetést, indítsam újra a telefont. Mellesleg a kártyámat is kicseréltethetném, mert már 6 éves, talán az okozza. Megköszöntem, újraindítottam, és jó lett. Cserébe nem megy a volte. Mondjuk annak úgysem láttam semmi hasznát, de mindjárt leugrok egy új kártyáért, állítólag díjmentes a csere.
-
viktorhu
veterán
válasz
Blamazs #2188 üzenetére
Nem hibátlan, de a Galaxy S8-am bugosabb volt új korában, az tényleg olyan volt, hogy néha a kukába vágtam volna. Nagyon hosszú idő volt ott is, mire mindent javítottak. Emlékszem, amikor mindig aggódva vettem ki a lezárt telefont a zsebemből, aggódva, hogy épp üzenetet készült küldeni valakinek, vagy csak egy random ébresztőt állított be. Volt, hogy előadásom közben megszólalt az ébresztő, amit magának állított be a zsebemben. Emellett melegedett, az akku nálam kb. semeddig sem tartott.
Mostanában döbbentem rá, hogy nem tudom, hol van a power bankom, ami nélkül a samsunggal nem indultam útnak, de most nincs már rá szükségem, mert ezt a telefont nem tudom csak úgy lemeríteni út közben. Az egész napos előadásaim alatt a telefonról irányítom a prezentációt, vagyis folyamatosan be van kapcsolva a kijelző, mégsem kerül már elő a gyorstöltő a délután során a táskámból.
Nem hibátlan a telefon, engem is bosszant ez az arccal gombnyomogatás például, meg a random belassulások, de ha az árát is figyelembe veszem, sokkal elégedettebb vagyok vele, mint az előző választásommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged