- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Erste bankos vagyok, a régi erste mobile pay-jel is gond nélkül ment, azóta áttért a bank a google pay-re, azzal is megy rendesen. Két kártyát is használok appon belül, mindegyik jól megy. Nem kell begyógyítani a terminálba, 1-2 centiről is érzékeli.
Én úgy használom, hogy a Google Pay sem fut állandóan, és az NFC is offon van, és akkor kapcsolom be, és indítom az appot amikor már sorban állok a pénztárnál, akkor meg csak előkapom, feloldom, kiválasztom melyik kártyávval fizetek (=appon belül rábökök az egyik kártyaikonra) és odatartom -
tata85
újonc
Köszi, ki fogom próbálni, de attól félek, nem a router beállításai miatt van (minden más Wifi eszközünk hozza az elvárt sebességet, ugyanezen a routeren), hanem egy telefon-specifikus problémáról van szó, amivel sok más tulajdonos is találkozott már:
https://c.mi.com/thread-2583796-1-1.htmlA "kapcsold ki és be" szintnél komolyabb megoldást viszont eddig nem nagyon találtam, azért gondoltam, megkérdezem itt, hátha...
-
Megtaláltam, próbálom mi jót csinál.
UI: Nem úgy néz ki hogy ez volt a megoldás, mert tojik jelezni...
Nyilván majd hosszabb távon derül ki, mert volt, mikor percek múlva jelzett csak, de beléptem a gépen, a teszt levél bejött, a telefon semmit nem jelzett, majd 2 perc múlva beléptem a telefonon is, ott az email, de nem jelez. (levél olvasatlan egyelőre, sem gépen, sem telón nem néztem meg) -
Tökimanó
senior tag
-
tomszli11
tag
Szia Joe!
Láttam hogy a turbadon vettél 2 db RN7-et normál 2 év garival, amiből egyikkel baj volt. Az express szervízért mennyi pénzt kérnek? Hogy működik, ha nem veszem meg a prémium garit, akkor is jönnek ingyen és javítják/cserélik?
Akkor ebben az esetben miért éri meg a prémium?
Köszi. -
Bargab
tag
pont az ilyen szilikon tokokat nem akarom használni, ilyesmit adtak a telfonhoz is. valami stabilabb szilárdat keresek ami lehetőleg átlátszó. mint ez pl. Csak érddekelt milyen tapasztalatok vannak vele, ha van egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest