- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
gagyilovag #3271 üzenetére
Nekem még mindig betölti a reklámokat.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
gagyilovag #3238 üzenetére
Sikerült a Data-nak tesztelnie, nem vírusos, már letölthető.
Köszönöm! -
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #3238 üzenetére
Működik a link
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
gagyilovag #3231 üzenetére
Lehet, hogy nem vírusos, de a Data még nem vizsgálta meg, így nem tölthető le.
-
Joe1
tag
válasz
gagyilovag #3231 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
-
Joe1
tag
válasz
gagyilovag #2953 üzenetére
A viber és massenger nekem is automatikus indulásra van állítva, az alkalmazásonkénti akku kímélőben pedig (Akkumulátorkímélő (ajánlott) - ra van állítva és jól működik. Ha még így sem jönnek meg az üzenetek, akkor próbáld meg a lakatolást.
-
cidalain
veterán
válasz
gagyilovag #2967 üzenetére
És mindez mert rosszul tartja a telefont. A teteje a fülénél legyen, nem baj hanígy a szája a képernyő közepénél van. Ha a száj van a teló aljánál, akkor a teteje túllóg a fejen, nem kapcsol a közelségérzékelő, így aktív a kijelző, és tényleg az arca kikapcsolja a hangpt
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #2952 üzenetére
Ha beállítom az automatikus indulást,akkor sem,jönnek az üzik,ha nem nyitom meg a programot egyszer.
Tipp valakinek? -
twine
veterán
válasz
gagyilovag #2773 üzenetére
Köszönöm, de szerintem félre értesz.
Nem a fejlesztői beállításokat keresem.
Azt meg tudom jeleníteni.
Az én problémám, a fejlesztői beállításokon belül, a "képernyőzár kihagyása" .... Ez a menüpont inaktív...
Kb. Évente amikor néha nyomok egy fr.-et, ebbe mindig belefutok, és baromi lassan jövök rá, melyik az az opció, ami "aktiválja".. "mint ha pld. Azt mondanám hogy be kell kapcsolni a zseb módot, vagy ilyesmi... Valamilyen hasonló kapcsolóval függ össze az inaktívitása, csak nem tudom melyik az...
Erre szeretnék választ/megoldást...
KöszönömPS;
Magyarul azt szeretném elérni, hogy arcfelismeres utan ne kelljen még a screent felhúzni, hanem egyből homescreenre ugorjon... -
Ramo
tag
válasz
gagyilovag #2352 üzenetére
Szia! Milyen régión vagy?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
gagyilovag #2352 üzenetére
Hol vettétek?
-
Kaisi
csendes tag
válasz
gagyilovag #1951 üzenetére
Az maga nem akorra baj h nem jön a 300mbit (csak az internet minőségét szoktam néha tesztelni speedtest-en ha gyanús hogy valami van a hálózattal) de az hogy összeakad a BT és a Wifi az igen. Kocsiban (is) használom ott általában onlinre rádiót hallgatok wifi hotspottal az androidos fejegységgel összelőve meg persze BT a kihangosítás miatt. Ha jön egy hívás felveszem beszélek ugye BT-os kapcsolaton majd ha leszem a hotspot megszűnik és van hogy csak telefon újraindítás után lehet a wifi hotspotot újra bekapcsolni.
Ez mondjuk tényleg zavaró. -
Trooper82
senior tag
válasz
Most őszintén.. Szerintem jogos elvárása, hogy tudja a wifi a sebességet hozni. Nekem is van Bt eszköz ami folyamat szinkronizal, de az csak a 2.4 ghz es csatornán zavar be. Bár ott sem kéne. 5 ghz en stabilan hozza a 300 mbitet egy hagyományos még fehér upc routerrel. Nekem külön van beállítva egy 2.4 es wifi hálózat, és egy 5 ghz es. Igy az 5 ghz es wifin nincs probléma a sebességgel.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Torrenthez, h hamar lejöjjön az 50gigás játék.
-
Tibry11
újonc
válasz
gagyilovag #1905 üzenetére
Pedig így van! Sőt nem is kézbesití az enyémet ha nincs net!
-
MeroM
senior tag
válasz
gagyilovag #1605 üzenetére
Lehet a nova l. Miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest